Købte sager og solbriller back in stock

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg vil for det første lige tippe om, at de pæne solbriller fra det her indlæg er tilbage på ASOS – Find dem her.

image

‘Køber du alle dine gemte sager??’ var der sidst en der spurgte. Og nej, det gør jeg desværre ikke. Men noget af det køber jeg, og noget af det bliver jeg glad for, andet ryger retur. Lige nu går jeg og venter på følgende ting – Der næsten alle er utroligt grå, praktiske og bløde. I blame the weather …

ks1
1.De sorte sneaks, der ser mega bløde ud, og som forhåbentlig passer mig. Mine fødder ved nemlig stadigvæk ikke helt hvad størrelse de er. Skoene er sat ned til 435,- HER

2. Jeg mødte min træner i Føtex, og blev mindet om, at det er for lang tid siden jeg har rørt mig. Og da der er hul i mine træningsleggins skulle et par nye til (fordi jeg har trænet hårdt, ikke fordi jeg har spist for meget pizza). Som I ved er jeg ikke super vild med mine stænger, så mine træningsbukser må gerne sidde løst, og de her er ret fede. 350,- HER

3. ‘Jeg kan da sagtens lige lade min Rains regnfrakke ligge i cykelkurven i ti minutter’ – Nej, det kunne jeg ikke, væk er den. Så jeg har nu bestilt en ny. Og ja, 700,- for en regnfrakke er sgu lidt kedeligt, men omvendt er det den pæneste regnfrakke jeg har ejet og jeg bruger den ofte, så det kan kun anbefales. Den kan købes HER

4. Mørkeblå kjole med blonder, som muligvis bliver for kort, men hold kæft den ser fin ud… 350,- HER

5. Når vejret er som det er nu, og man bliver mindet om at efteråret banker på, får jeg altid lyst til at pakke mig ind i blødt tøj, og noget siger mig, at jeg kommer til at bo i denne. Altså herhjemme. Den koster 250,- HER

6. Verdens bedste kjole er nu kommet i grå og den skal jeg selvfølgelig have. Kæft, den er pæn! 1400,- (og holder for evigt, skal det lige siges) HER

 

 

 

17 replies
 1. Mie says:

  Er kvaliteten så god hos Stine Goya? Har nemlig været bange for at smide 1400 kr. efter den MEGA pæne kjole i frygt for, at kvaliteten ikke levede op til prisen – men det gør den altså? 😉
  og hvordan er den i størrelsen, og hvor lang er den, ved du det? tak! og dejlig dag til dig og familien!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Altså jeg har haft den sorte i to år. Jeg brugte den gennem hele min graviditet, helt frem til termin, og kan stadigvæk bruge den, selvom jeg er væsentligt slankere end jeg var 40+5. Den har hverken mistet facon eller farve.
   Jeg synes størrelsen er ret normal, men man kan sagtens size både op og ned, da der er virkelig meget stretch i. Med hånden på hjertet, er det virkelig verdens bedste køb.
   Den går mig til knæene (jeg er 179cm).

   Svar
  • Anne says:

   Denne model holder fantastisk, men mange af de andre modeller eksempelvis Carla modellen og lignende, holder ikke til en skid. Jeg har haft flere kjoler derfra, men jeg er simpelthen begyndt at droppe så dyre køb, når Vila og Vero Moda kan lave kjoler, der holder længere. Men.. denne model holder altså virkelig godt 🙂

   Svar
 2. Julie says:

  Hej Cecilie, fede ting du har købt. Jeg skal selv have den regnfrakke! Jeg er dog lidt i tvivl om størrelsen. Hvad størrelse har du din i?

  Svar
 3. Emilie says:

  Mht størrelsen i Stine Goya kjolen, kan man passe flere. Jeg har den i forskellige farver i small og i medium, og begge sidder fint. Og ift længden, så kan man lidt selv styre den afhængig af, hvor meget man vil have den til at “rynke”.

  Svar
 4. Hald says:

  Er regnjakken regntæt? Jeg ved det lyder fjollet ift. en regnjakke – men har en fra Ilse Jacobsen, hvor der kommer vand ind ved syningerne..(og som desuden bliver ved med at springe op i de nederste knapper, når man cykler i den… crap).

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har også haft regnfrakker, der ikke var en skid regntætte. Jeg har aldrig haft problemer med min Rains. Den holder mig tør, kan knappes helt op og hætten kan ’spændes’ om ansigtet, så man ikke får en dråbe på hverken hår eller krop (og så ser man jo skide sexet ud imens). Jeg har heller ikke haft problemer med at den er knappet op når jeg cykler. Det mindes jeg i hvert fald ikke.

   Svar
  • Mia says:

   Jeg har en knald orange Rains, knuselsker den! Alle grå dage bliver formidable. MEN der er kun knapper, ingen vandtæt lynelås eller andet så på min løber der vand ind mellem knapperne især når jeg cykler. Knapperne går dog ikke op. Men kunne godt være vand mellem knapperne (som man siger) foruden.

   Svar
  • Sneglcille says:

   Det ved jeg faktisk ikke, jeg har ikke brugt min så meget. Men den er i samme materiale, så det kunne godt tyde på det.

   Svar
 5. Anne Pahl says:

  Sikke nogle fine solbriller! Dem tror jeg da lige skal tjekkes ud!
  Og øv at din regnjakke blev stjålet. Har selv en Rains jakke og er SÅ glad for den.

  Svar
 6. Bettina says:

  Blondekjolen er så lækker og fin kvalitet til prisen. Men den er kort, sådan festlig kort. Min mand påstår at jeg viste “kinder”, et par gange, til den bryllupsfest, hvor jeg havde kjolen på (self først da der var kommet drinks og dj på banen) 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   De er virkelig rare! Fik mine i dag og har ikke taget dem af siden. Tør godt afsløre at jeg ikke har trænet, men nærmere spist fire stykker banankage.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *