I øvrigt #61

 • Har jeg bestilt tid hos tandlægen. Meget voksent… Hvis altså det ikke var fordi, at jeg havde aflyst den igen.
 • Cyklede jeg i går cirka 6-8 meter med en bi (hveps?) i trøjen, uden at gå i panik og uden at blive stukket. Succes.
 • Var Ottos fødselsdag i tirsdags en kæmpe succes med Tivoli, Pizza og donutkage (en stabel donuts med flag i – Så nemt, så pænt). Tak for de mange fine beskeder både her, på de sociale medier og i virkeligheden.

Screen Shot 2016-08-25 at 16.36.31

 • Skal vi også lige huske at tale lidt mere om Stories på Instagram. Jeg er klart en snapchat dame, særligt fordi at Stories loader så ulideligt langsomt og ofte går i kludder. Det oplever jeg i hvert fald.
 • Hænger der en fjeder og dingler ved forhjulet på min cykel på tredje uge, og jeg bør nok lige få tjekket, om det er noget af betydning. Det definerer i øvrigt meget godt sådan flere dele af mit liv lige fortiden. Dinglende fjedre, der nok lige burde blive strammet om. Måske i morgen.
 • Har vi hvide skriveborde på kontoret, men mit er lissom’ altid helt plettet, rodet og fedtet. Kaffe, rod, makeup, mad, kage, udefinerbart snavs. Forstår ikke helt, hvordan de andre holder deres så pæne og hvide.

image

 

 • Befandt jeg mig på en McDonalds for første gang i evigheder den anden dag. Bestilte en burger uden kød og forventede en reaktion fra medarbejder, der ikke så meget som løftede et øjenbryn. Men derefter opfangede at det kom bag på mig, og fortalte, at jeg ville blive overrasket over, hvor mange virkelige sære bestillinger de oplever at få, så min var ganske normal. Særbestillinger på Mac’en, really?!
 • Er jeg vist snart den eneste, der ikke har set ‘Skam’, men det er åbenbart noget man SKAL. Så må hellere komme i gang.
 • Har jeg til gengæld set alt ‘Bondemand søger kærlighed’
 • Har jeg en venindedate i Torvehallerne efter arbejde i dag og jeg glæder mig ustyrligt.
 • Spildte jeg glasur ned af min kjole til virkelig smukt event på d’Angleterre (flot!) og måtte ‘desværre’ forbi Cos og købe en ren kjole til i aften.

image

28 replies
 1. Karoline says:

  Jeg ser ikke rod, jeg ser æsker (!) fra Dan Cake. Er topklar til noget citronmåne eller mazarinspons. Please?

  Svar
 2. Louise R. says:

  Hahah, hvor er det københavnsk af dig at kalde det ‘”Bondemand” søger kærlighed’ 😉
  Mvh. Jyden! 🙈

  Svar
 3. Anna says:

  Jeg har fået fortalt, at 99% af dem der bestiller en hamburger uden pickles på mcD kun gør det, fordi man så får en frisklavet ! Det er åbenbart et trick for at undgå en lunken bruger 🙂

  Svar
  • SP87 says:

   Nope. Det er faktisk fordi der er rigtig mange mennesker (som i… RIGTIG mange!!), der ikke kan fordrage macens pickles, fordi de er så sindssygt sure. Og så er vi så nogle stykker, som godt kan finde ud af at lege Find Holger med den éne sørgelige pickle, de putter i, og pille den ud selv, men vi er vist i undertal 🙂

   Svar
 4. camilla says:

  Hvad jeg ikke forstår er, hvor I har placeret jeres skrivebord så i kigger ind i en væg, var det ikke bedre at kunne kigge ud i rummet, og på hinanden? Jeg tænker på det hver gang jeg ser billeder fra jeres kontor.

  Svar
 5. Karoline says:

  Min veninde arbejder på McD og fortæller dagligt om kundernes sære bestillinger. Eksempelvis en mor hvis datter ikke kunne lide is, og derfor fik et bæger kun med karamelsovs. Et andet eksempel er big tasty bacon sovs i en cheeseburger, hvor der i øvrigt skulle to ekstra skiver ost i. Desuden oplever hun flere gange under hver vagt, at voksne mennesker bestiller mælk med til deres menu. Altså de der små skolemælk. I stedet for sodavand eller for den sags skyld blot almindeligt vand. Folk er skøre, men det gør vel bare alting lidt sjovere!

  Svar
 6. C and the City says:

  Åh. Er syg med fabrikskage! Især citronmåne ! Synes faktisk at den i plastic er bedre end den fra Meyers 🙊🙊🙊
  Ja. Nu sagde jeg det. Forventer at blive stenet ud af byen nu …. 😉

  Svar
 7. S says:

  Skam er det bedste der er sket for mig seriemæssigt i flere år – man bliver sendt direkte tilbage til teenageliv med kaotiske følelser, forelskelser og fester, der faktisk ser ud som de fester man selv gik til. Kan kun anbefale det, men husk at bruge dette link: https://tv.nrk.no/serie/skam/MSUB19120116/sesong-1/episode-1 — så starter du i den rigtige sæson og kan vælge undertekster (det kan volde problemer via andre skam-links, har jeg erfaret). God streaming!

  Svar
 8. Rutsje says:

  Ja det er med at bestille noget alternativt, så det er friskt på mcd 😉 Men hvad i al verden bestod burgeren så af?

  Svar
  • Mette says:

   Det er helt rigtigt. Den er lavet på skummetmælk og ikke fløde/sødmælk, som de fleste andre.
   Det er toppingen, der gør isen usund på Mac 😉

   Svar
 9. Emilie says:

  Nu har jeg endevendt Cos’ hjemmeside og den sindssygt flotte kjole du købte, sys jeg ikk jeg kan finde nogle steder? Kan du hjælpe? 🙂 tak for en god blog og hyggelige snaps 🙂

  Svar
 10. Cæcilie says:

  For din egen skyld: JA! Du skal så meget se SKAM. Du kan lige nå at få set sæson 1 og 2 inden 3’eren kommer i oktober. God fornøjelse! Bare det var mig, der ikke havde set det endnu.

  Svar
 11. Sidsel says:

  Jeg bestiller også altid burger uden bøf på MacD som en reminiscens fra min vegetarperiode. De ansatte løfter aldrig et øjenbryn, men det gør de andre kunder. Jeg har hørt, at andre lave særbestillinger (fx med ekstra ketchup) for at få en frisklavet burger. Smart!
  Og ja, se Skam! Jeg så hele første sæson i går og har drømt om det hele natten. Jeg er nu forelsket i en 16-årig nordmand! Jeg vil være teenager igen (det troede jeg sgu aldrig, jeg ville ønske igen). Så snart mine børn sover i aften, vil jeg labbe anden sæson i mig og føle mig 15 år yngre igen.

  Svar
 12. Laura says:

  Åh, alle snakker om Skam, og jeg burde virkelig også se den snart!
  Og apropos skrivebordene på jeres kontor. Hver gang jeg ser dem, undrer jeg mig over, hvorfor de står op ad væggen og ikke ud fra væggen. Giver det mening? Jeg ville nemlig selv få lidt pip af at sidde med ansigtet vendt ind mod væggen 😛

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *