hvisk smykker + video

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Som I der følger med på Snapchat allerede ved, var jeg i fredags ude og skyde en video for hvisk, til deres virkelig fine arrangement i showroomet, der bød på slik i lange baner og selvfølgelig et kig på at alle deres smykker. Resultatet kan I se længere nede i indlægget.

Jeg blev bedt om at vælge nogle hverdagssmykker, samt nogle smykker, der kan bruges til fest. Som jeg tidligere har nævnt, er jeg først for ganske nyligt blevet en smykkepige, men jeg er i den grad også kommet efter det, og faktisk føles det helt forkert for mig nu, hvis jeg ikke har et eller andet på. Et par halskæder, eller nogle armbånd, et eller andet.

image

Kort halskæde HER // Pendant med skarabæ HER // Lang guldkæde HER

Jeg bruger egentlig ikke flere smykker til fest end til hverdag. Så skulle det være et par øreringe, hvilket jeg sjældent har på – Så derfor føles det helt naturligt lidt mere festligt, når jeg tager sådan et par i. I videoen viser jeg dem som også er på billedet herunder. De er ret nedtonede, men det er helt bevidst, da jeg nogle gange godt kan få følelse af at smykkerne bærer mig og ikke omvendt, hvis altså de er for prangende.

image

Øreringe HER

Og så til videoen. Den kommer her. Den labre blondine ved min side er i øvrigt den evigt søde Amalie, og min kjole den er fra Custommade.
[vidcore vid=”MCj5K8Ah”]

Smykker i videoen:
Lille ring over min forlovelsesring HER
Armbånd HER og HER
Kort halskæde HER
Pendant med skarabæ HER
Lang guldkæde HER

Øreringe HER

11 replies
  • Sneglcille says:

   Du er sød! Tak. Føler mig bare så pyntet med øreringe. Men omvendt, sådan havde jeg det med alle smykker for få år siden… Så, måske det kommer 🙂

   Svar
 1. Maria says:

  Hvor sjovt at høre dig sige bloggens navn. Når jeg siger det inde i hovedet, lægger jeg trykket helt anderledes 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *