Gemte sager #5

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Det er lidt en halvdårlig vane, det der med dagligt at tjekke ASOS for nye varer. Det bliver i hvert fald en anelse dyrt i perioder, men på den anden side er det også virkelig en sjov og rar lille pause for mig, og så elsker jeg at lave de her indlæg, så på en måde går det hele op.
I dag har jeg bare fundet lidt forskelligt fra mine ‘Saved items’ samt et par ring, der allerede er på vej til mig.

gs6

1.Jeg elsker jakker, jeg elsker glimmer… Behøver jeg sige mere? Suk. 750,- HER

2.Sej og fin sort vest-agtig kjole, der er nem at style. Vil bruge den med en t-shirt under til hverdag, måske en tynd strik med lange ærmer når det bliver lidt køligere og med en blondetop under og stilletter til når musikken spiller. 380,- HER

3.Selvom det er vidunderligt at solen og varmen er kommet tilbage, så glæder jeg mig altså lidt til at kunne putte mig i striksager som denne. Orv, den ser rar ud! 700,- HER

4.Der sker lidt meget på den her kjole. Der er flæser, bare skuldre og print, men jeg er sgu ret vild med den og forestiller mig at den er perfekt til ankelstøvler, og til 320,- tør jeg godt tage chancen, selvom den ikke nødvendigvis ligner noget andet jeg har. Find den HER

5. Nogle af jer husker med garanti underkjoletrenden i de sene 90ere. Jeg får (gode) associationer til lige præcis den tid med denne top. Jeg vil bruge den til sorte skinny jeans og høje hæle. Og røde læber! 180,- HER

6. Jeg har længe godt kunne tænke mig en kraftig nederdel som denne, da det er supernemt at få et simpelt look til at se virkelig dyrt og gennemtænkt ud. Bare en t-shirt og lidt smykker til og man ser mega tjekket ud, synes jeg. Desværre er den udsolgt i min størrelse, men måske du er heldig. 330,- HER

7. Kjoler som denne, der føles som at have natkjole på, men ser ud af så meget mere, er jeg kæmpe fan af. Som med cirka alt andet jeg ifører mig for tiden, skulle det være med ankelstøvler, bare ben, et par halskæder og en oversized blazer over. 220,- HER

8. Min erfaring med den her top er, at man skal være lidt hurtig, hvis man skal have den. De bliver nemlig udsolgt på kort tid. Med god grund. Pasform og materiale er virkelig lækkert. Jeg har i hvert fald været glad for min i sort, og nu har jeg klikket en hvid hjem også Måske lidt farligt, taget mit indtag af chokolade i betragtning. Men altså, den koster 100,- HER

9. Jeg bliver helt i tvivl om jeg har vist jer denne allerede. I hvert fald har jeg haft den liggende på min ønskeliste i lang tid. Synes den er så smuk og sej, og jeg ville ønske at jeg skulle til noget snart, der var fint nok til at jeg kunne hoppe i den… Den koster 600,- HER

 

10 replies
 1. YM says:

  Men COLAB sendes kun til UK, står der. Ævæv. Hvor køber du den henne? Derudover: TAK for dine ‘gemte sager’-indlæg – der er altid god inspiration at hente (og jeg er ellers ikke ret glad for collager). Og nu hvor Asos har fået gratis retur, er der jo (næsten) ikke noget, der holder en tilbage 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ej, øv! Det havde jeg ikke set. Jeg køber det på feelunique.com – men de har det også i Magasin og Matas 🙂

   Svar
   • Anne-Sofie says:

    Måske du på et tidspunkt kan lave en lille guide, evt. video-guide, til tørshampoo? Jeg vil egentlig virkelig gerne bruge det, men synes faktisk det er svært.. Eller også gør jeg det forkert!! Det ender altid med at blive noget værre klistret stads, og slet ikke det ‘look’ jeg går efter, når jeg har forsøgt!! Måske bare mig? 😉

    Svar
 2. Sofie says:

  Hej Cecilie 🙂 Tak for en rigtig god blog! Du skriver rigtig godt, og på trods af vi er to vidt forskellige steder i livet synes jeg at jeg kan relatere til dig alligevel 🙂
  Jeg har et spørgsmål ift. de her indlæg med tøj og dit forhold til tøj i det hele taget. Du har før talt om hvordan I ikke spiser så meget kød i din familie af bl.a. miljøhensyn (så vidt jeg husker?), og jeg har tænkt på om det (altså miljøhensyn) er noget du tænker eller har tænkt på i forbindelse med dit tøjforbrug? Det skal ikke ses som en kritik, blot som et nysgerrigt spørgsmål 🙂 Du virker som et meget reflekterende menneske – hvilket jeg også virkelig godt kan lide ved dig og dine indlæg – og derfor synes jeg det kunne være interessant at høre hvad du tænker om det med tøjforbrug og den store indflydelse det har på miljøet 🙂
  Jeg håber du har en dejlig onsdag aften!
  Vh. Sofie

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, det synes jeg at jeg gør. Måske ikke så meget som jeg burde, der er altid plads til forbedring. Men jeg synes jeg er langt mere opmærksom på, ikke bare at købe mig ned i for eksempel H&M, hvilket jeg som ung gjorde ofte.
   Så hellere få, men lidt dyrere ting, hvis det giver mening. Derudover skifte jeg en del ud løbende. Sælger på loppemarked eller giver til velgørenhed.

   Svar
 3. Eva says:

  De her indlæg er min favorit af dine “gengangerindlæg”! Vi deler smag, det er næsten altid alt sammen til at betale og hvem elsker ikke ASOS 🙂

  God dag!

  Svar
 4. julie says:

  Hihi, jeg købte jakken den anden dag, og venter på den kommer hjem 😀

  – Jeg vandt en ramme sommersby, men har ikke hørt noget fra dig? Skal holde “housewarming” for min altan i næste weekend, så tænkte det kunne være sjovt at have den med 😀

  // Julie

  Svar
 5. Stine says:

  Åh, jeg elsker også jakker og har alt for mange, men den prikkede sag du havde på på snap forleden, var altså bare fin. Hvor er den fra?
  God dag til dig:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *