Gårdhygge med Somersby da sommeren gad

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Vi har været ret gode til at udnytte sommeren de dage, hvor solen har fyret den af. Faktisk er det blevet til en hel del arrangementer, både i venners gårde og haver og i vores egen skønne gård. Der har virkelig været gang i grillen (og i pizzeriaet i vores bygning, ahem!)
Da jeg jo har indgået et samarbejde med Somersby, er det selvfølgelig blevet serveret til de fleste af vores komsammener, særligt dem hvor der netop har været pizza og grill involveret.

image

image

Netop fordi at de fleste i vores omgangskreds kender Somersby fra da vi var yngre, har det været sjovt at se deres reaktioner på særligt de nye smage, og det er ret tydeligt at særligt versionen med rabarber vinder point, Blueberry er også populær (det er for eksempel min personlige favorit), mens at den med æble giver associationer til lidt vildere sommeraftener da vi alle var lidt fastere i kødet og kunne holde til lidt længere fester, og ikke bare dagsarrangementer, der primært har været det vi har gjort os i denne sommer.

image

image

Hvis sommeren er slut nu, er jeg i det mindste glad for, at der stadigvæk er et par dåser Somersby rabarber i vores køler, som vi kan knappe op på altanenen i noget efterårssol – og forhåbentlig frembringe minder om vores voksne sommer i 2016.

I kan følge Somersby på både Instagram lige her og på Facebook HER.

2 replies
 1. Marie says:

  Hej Sneglcille
  Jeg er en forholdsvis ny læser, men inden for de seneste måneder har jeg virkelig ladet mig rive med af dine skriblerier og SoMe-posts. Du skriver vanvittigt godt og indlevende, og jeg føler jo nærmest at jeg kender dig og din skønne familie (siger jeg forhåbentlig uden at lyde creepy!). Jeg har hele tiden betragtet dig som en af de mere troværdige i din bloggerbranche, hvor jeg synes, der kan være meget “varm luft” imellem. Så masser af ros herfra. Derfor synes jeg også det er svært at skrive denne kommentar, da jeg på ingen måde vil fremstå som en “sur mokke”. Men jeg undrer mig over disse Somersby-posts, nu hvor du har annonceret din graviditet. Og kæmpe tillykke med den for f*****, det er jo så stort, jeg ønsker jer alt det bedste og glæder mig helt vildt til at følge med. For mig virker det bare en anelse utroværdigt med Somersby-reklameposts under din graviditet. Der kan jo være mange grunde til dette; at samarbejdet er indgået før du blev gravid/vidste, at du var det, at du godt kan nyde en Somersby under din graviditet (det skal jeg på ingen måde gøre mig til dommer over!) og også at du jo skal tjene penge. Jeg ved det ikke, og du behøver selvfølgelig heller ikke fortælle mig det, men det gjorde mig en smule bedrøvet at den (yndlings)blogger, jeg har tillagt så meget troværdighed, kører en Somersby-kampagne under sin graviditet. Her mister jeg desværre en lille smule tro på “den ærlige blogger”, som jeg ellers synes, du er en af de få af. Jeg håber virkelig ikke, du betragter det som et surt opstød, du har sikkert også dine grunde, men jeg synes du fortjener at vide, hvad andre kan tænke om det 🙂 Jeg håber derfor du tager det som konstruktiv “kritik” frem for dårlige vibes. Masser af god energi og graviditets-lykønskninger herfra!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Kære Marie
   Kampagnen er booket i April. Indlægget er forfattet i juli.
   Jeg serverer glædeligt alkohol for mine gæster, selvom jeg ikke selv drikker, når jeg er gravid. Jeg har virkelig tænkt meget og længe over indlæggene og besluttede, at fordi jeg rent faktisk nåede at smage på varerne, og har brugt dem flittigt igennem sommeren, netop godt kunne stå inde for at fortsætte samarbejdet. Jeg synes ikke det er hverken uærligt eller forkert. Men hvis du og andre sidder og føler sig snydt eller løjet for, er det selvfølgelig mega ærgerligt og virkeligheden noget der gør mig rigtig ked af det. Omvendt, står jeg ved både min beslutning om at færdiggøre det arbejde jeg har sat mig for, samt at stå ved alt det skrevne.
   God dag og tak for din kommentar 🙂
   Cecilie

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *