Fredag på farten og snappen

Jeg er lige mødt ind på kontoret efter at have afleveret Otto på den nye skole. Shiiit, det var en mavepuster for mig, men han tog det sgu flot, så det gjorde jeg også, altså udenpå.

Jeg har lige ti minutter ved computeren nu, inden dagens første møde, derefter har jeg endnu et møde og så skal jeg hente Otto allerede klokken 12. Jeg får med andre ord nok ikke blogget mere i dag, men I kan til gengæld følge med i ‘Fredagsfølger’ på Snapchat (Sneglcille hedder jeg der).
God fredag, med 30 grader siger de, sgu!

image

 

4 replies
  1. Cille says:

    Åh stor dag. Spændende og held & lykke. Jeg kan se I aflevere lige i nærheden af os – i hvert fald spiser vi morgenmad på samme emmerys 😜

    Svar
  2. Cassandra says:

    Hej Cille 🙂 Off topic, men vil lige høre dig, om din erfaring er, at Stine Goya i Gothersgade oftest har fantastique kjolen hjemme i sort? Så vil jeg nemlig suse til København i morgen og købe den..

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *