Forhastet morgen, ny trøje og noget om pinlige fødsler

Jeg fik lov til at sove lidt længere i morges, imens min mand stod op med børnene. Det er der sådan set ikke noget nyt i, da vi ofte aftaler på forhånd, at den der tager natten, får lov til at sove om morgenen. Så undgår man for det meste gnavne samtaler og man kan med god samvittighed vende sig om på siden og snorke videre. I nat havde jeg Uma-vagten, så derfor snoozede jeg til lidt over 7, lige indtil jeg kom i tanke om, at det jo var mig, der skulle aflevere begge børn, og skulle direkte på kontoret bagefter. Jeg fløj ud af sengen og endte i det samme tøj som i går, lavede en stærk kop kaffe i et papkrus med en panda på fra fødselsdagen i går, droppede makeup og fik skovlet begge børn, der gudskelov var blevet affodret og havde fået smurt madpakke af førnævnte mand, op på min cykel, inden turen gik mod skolen for at aflevere Otto, derefter vuggestuen med Uma og så en detour forbi Lagkagehuset for at købe morgenmad til mig selv, da den ene kop pandakaffe kombineret med høj puls ikke var godt for blodsukkeret. Jeg nåede frem til Andedammen lidt senere end beregnet og en anelse forpustet. Min morgenmad blev derfor spist med den ene hånd, mens jeg gik igennem mine mails med den anden. Men pludselig var det som om at jeg havde i indhentet al den forsømte tid og mit blodtryk fandt sin rytme igen, og sørme om der ikke også stod en pakke på mit skrivebord med en spritny t-shirt i, sådan at jeg kunne skifte fra den knap så rene trøje fra i går, og dermed føle mig lidt mindre utjekket. Makeup fik jeg også styr på, og så blev jeg inviteret med til at tale lidt om pinlige fødsler i Canas Jordemoderonsdag på Facebook – I kan se hvordan det gik på hendes facebookside lige nu, eller på hendes blog lidt senere i dag.

Jeg håber I har en dejlig onsdag. Om ikke andet så bare fordi at solen skinner og at der faktisk kun er et par dage til weekend.

image

Førnævnte trøje som jeg er trukket i, er designet af Custommade for Kræftens Bekæmpelse og er en del af dette års Støt Brysterne kampagne. Jeg synes faktisk, at den er skide pæn! Jeg har den i grå (i en str, Small) og den kan du få HER, men den findes også i hvid HER.

 

 

 

3 replies
 1. Katrine Anna says:

  Så fin t-shirt! Nu vi snakker om fine ting, hvor kan jeg så få fat i den jakke du havde på i går? Jeg gættede på Stine Goya, men den er ikke til at støve op, hvis den er derfra. God dag! 🙂

  Svar
   • Katrine Anna says:

    Tusind tak! Jeg har fundet jakken nu, og endda med en fin nederdel. Hvilken størrelse har du? 🙂 Der er nemlig kun 34 tilbage, og jeg svinger mellem 34/36.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *