En simpel og rar weekend

Jeg har ikke blogget de sidste par dage, hvilket udelukkende skyldes, at jeg ikke har haft min computer fremme på noget tidspunkt. Jeg har derimod været ret aktiv på både Snapchat og Instagram, så der er selvfølgelig en del af jer der allerede ved, hvad min weekend er gået med, men da det kun er cirka en tredjedel af jer, der følger med på Instagram og endnu færre på snapchat (jeg hedder sneglcille både det ene og det andet sted, hvis I gerne vil være med) kan jeg fortælle, at vi i går så Pride paraden, hvilket vi gør hver eneste år, men i går var det fra vores vindue, men det var bestemt heller ikke en dårlig ide. Vi følte stadigvæk at vi var med i festen og havde perfekt udsyn. Og hele tre gange oplevede vi, at dem vi fik øjenkontakt med var læsere af bloggen, i hvert fald blev der råbt Sneglcilleeeee! og vinket op til os, og tak for det til jer der turde. Otto synes i hvert fald at det var mega SEJT, og det gjorde jeg helt ærligt også.

Screen Shot 2016-08-21 at 20.55.57

De små to timer det tog paraden at gå forbi vores vinduer, var som et kæmpe skud lykke direkte i pulsåren og vi var alle nogle storsmilende tosser resten af dagen, også selvom vi ikke nåede hverken at gøre rent, eller nogle af de tusind andre ærinder vi havde den dag, i stedet spillede vi Playstation, spiste flødekartofler og lagde planer for Ottos fødselsdag på tirsdag.

I dag har vi været noget mere aktive. I formiddags hoppede vi alle i Volvoen og kørte til Heatherhill i Nordsjælland, som er en samling af de smukkeste bakker lige op til en skøn strand. Her gik vi tur i nogle timer og drømmeshoppede huse langs kysten, inden vi returnerede til bilen, hvor vi spiste toast og is. Børnene sov og jeg flettede fingre med min mand (hurra for automatgear) hele vejen hjem.

Screen Shot 2016-08-21 at 20.56.12

Så i virkeligheden en virkelig simpel, men helt utrolig dejlig weekend.
I morgen er det mandag og vi har en af de der dage, hvor puslespillet slet slet ikke går op, og vi har langt fra løst det endnu, men jeg håber at et mirakel sker, og at vi enten får foræret en ekstra time på en eller anden måde, eller bare får det til at fungere uanset. Sådan må det blive.

Screen Shot 2016-08-21 at 20.56.29

4 replies
 1. Wencke says:

  Jeg kørte lige forbi Heatherhill Bakker og så efterfølgende på Insta at I var netop der. Jeg følte mig mega starstruck, selvom jeg ikke engang så så meget som skyggen af en Volvo, hahah 😂

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Det lyder vel nok som en skøn weekend, jeg har også selv ladet bloggen stå siden torsdag, da min kæreste og jeg har haft en skøn miniferie i Norge indtil her søndag aften. Så er det nemlig meget skønnere med noget hyggetid, og et lille kig til Instagram – blogindlæg kan vente, kan de (:

  God søndag til dig.

  – A

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *