En ny start og begyndelse

Vi har, som I ved haft en del på tegnebrættet de sidste uger, sådan fremtidmæssigt. Stille og roligt  er brikkerne så småt ved at falde på plads, og selvom vi stadigvæk kan blive helt i tvivl om hvorvidt det er den rigtige retning vi er på vej imod, har vi dog taget nogle beslutninger. Det betyder blandt andet, at Otto på fredag starter på en ny skole. I en anden bydel. At vi kraftigt overvejer at vinke farvel til Vesterbro. Men dog har besluttet at blive i byen, bare i noget større, tættere på Ottos nye hverdag og at vores (Læs: Min mands) husdrømme bliver et kompromis i form af et sommerhus eller en hytte i en skov et sted. Indtil videre.

Vi går i gang med at sætte vores lejlighed i stand og vil derefter forsøge at bytte den til noget større på Østerbro, Kbh K eller måske Frederiksberg, for i vores fremtidsransagelse gik det lidt op for os, at det vi og især min bedre halvdel er træt af er måske bare Vesterbro, og i særdeleshed vores lejlighed, som vi har haft i et helt årti og som begynder at føles lille i takt med, at vores børn vokser.

Om et sommerhus og noget mere plads er nok til at gøre noget ved den klaustrofobi vi ind imellem føler i byen, må tiden vise, men det føles imidlertid som en god retning, og særligt bypigen i mig jubler en lille smule.

Det bliver godt. Selvfølgelig gør det det.

Screen Shot 2016-08-22 at 16.13.33

 

15 replies
 1. Cille says:

  Fedt at I er kommet frem til noget, der føles rigtigt. Vi har været igennem præcis samme proces (selvom vi bor på Østerbro) – og her var det mig, der havde drømme om græs. Også her er kompromiet at vi fandt noget større på Østerbro ultra tæt på Krebs, hvor ungerne har deres dagligdag. Og at vi herefter finder os et sommerhus eller noget græs. når vi ikke længere kan bruge familiens sommerhus (som vi lige nu er de eneste der bruger).
  Men jeg har det faktisk sådan at jeg tror, at Østerbro giver mig lidt mere græs-følelse helt generelt. Jeg er i hvert fald glad for at komme hjem til stille (og for nogle kedelige) Øbro, når jeg har været på vesterbro eller nørrebro fx. Selvom det er dejlige skønne bydele.

  Svar
 2. Nynne says:

  Østerbro er så skønt (og Frederiksberg ligeså, men der er jeg vokset op så det synes jeg selvfølgelig er lidt kedeligt 😉 ). Det vil I ikke fortryde 🙂

  Svar
 3. Caroline says:

  Respekt for at I følger jeres mavefornemmelse 🙂 Det kommer man længest med.
  Jeg bor i indre by, godt nok “kun” i en 2-værelses, men kan kun anbefale det. Tror aldrig jeg kommer herfra igen (og jeg har haft rigeligt græs mellem tæerne – kommer fra Vestjylland); der må en større lejlighed til, når der kommer et barn til i stedet 🙂 Man bliver helt afhængig af bylivet.

  Svar
 4. Rikke says:

  Jeg stemmer for Frederiksberg. Kommunen har flere penge og tror nærmest ikke nogen dårlige skoler. Og den dejlige frb have❤️. Jeg elskede at bo der, men min mand ville nordpå så vi kunne få egen grund med hus på. Her er dejligt, men jeg er på frederiksberg heele tiden – og tager da stadig i frederiksberg centret – Lyngby storcenter har ikke vundet mit hjerte endnu, haha 🙂

  Svar
 5. Lene says:

  Nu ved jeg ikke hvordan det er med venteliste I Kbh, men vores kompromis er blevet en kolonihave (i Aarhus). Vi har boet her ca 3 mdr og I weekenden rykker vi tilbage til lejligheden. Begge steder elsker vi 🙂

  Svar
 6. Omveje says:

  (Fra mit ufiltrerede ego): fuck no, du var mit faste holdepunkt, argument og fyrtårn i hele den der ’selvfølgelig kan man bo i lejlighed på Vesterbro’-tankestrøm/snak/spekulation.
  (Fra et lidt mere medmenneskeagtigt menneske): respekt! Og selvfølgelig….selvfølgelig skal I det. Hvad som helst for at have det bedst.

  Svar
 7. Louise FB says:

  Vi boede også i mere end et årti på Vesterbro og elskede det (for det meste). Nu er vi flyttet ud for enden af metroen og har det helt fint med sceneskiftet. Jeg håber I finder det I søger 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *