Dynekontor, et telefonopkald og noget om kærlighed

Det var noget optimistisk af mig, at lade som om at jeg var frisk i morges. Men jeg fakede det sgu meget godt. Altså lige indtil jeg måtte kravle rystende tilbage under dynen. Sprang ud af sengen. Lavede morgenmad. Improviserede madpakker til skoledrengene, der godt nok endte med at bestå af gulerodsstave, bananpandekager og cherrytomater (note to self: køb ind). Afleverede Uma i vuggestue. Og så var der ikke mere energi tilbage og jeg måtte igen tilbage i min seng. Piiis. Jeg er i det der irriterende stadie, hvor jeg har det fint, så længe jeg ligger ned eller sidder musestille, men så snart jeg bevæger mig for meget rundt, kommer hedeturene, den tørre hoste og hovedpinen og tvinger mig ned igen. Øv.
Heldigvis er min chef en guttermand, som har givet mig lov til at arbejde fra dynerne i dag.

Om lidt skal jeg foretage et virkelig vigtigt opkald, og jeg har sjældent været så nervøs. På den gode måde mest. At jeg lyder som en tegneseriefigur når jeg taler altså på grund af alt det hosteri og snot jeg har udsat min stemme for de sidste par dage, hjælper ikke sådan rigtigt på nerverne. Men det bliver så godt. Mere om den sag senere på ugen.
Og noget helt andet, jeg også lige vil dele med jer. I går postede Bahnebloggen et indlæg fra min hånd om kærlighed. Selvom der på Bahnes Facebook er nogle stykker, der synes at det er noget pjat, er jeg faktisk ret stolt af det, og jeg mener hver eneste ord. Jeg synes oftere og oftere at jeg oplever, hvordan enkelte ikke kæmper for kærligheden. Dermed ikke sagt at man skal blive ved, for kærlighed skal ikke være en konstant kamp. Men det skal heller ikke være noget man taber på gulvet bare fordi der er modgang og svigt. Hvis kærligheden er der, kan det altså godt blive godt. Jeg ved hvad jeg taler om. Faktisk.

Nåhm, I kan læse indlægget her, hvis I har lyst.

Nu vil jeg hoste igennem og finde min telefon frem og få det vigtige opkald ud af verden.

Screen Shot 2016-08-15 at 10.06.17

7 replies
 1. C & the City says:

  Man skal aldrig true med at gå, men med at blive 🙂
  I min optik.

  Det er alt for nemt at gå og der er alt for mange, der tror, at det er meget sjovere og festligere ude på Tinder. I promise, It’s not. Og når man først gør sig den erfaring, så håber jeg, at det kan få flere til lige at gøre en lille ekstra indsats

  Jeg ved nemlig, sjovt nok, også hvad jeg taler om 😀

  God bedring!

  Svar
 2. Anne says:

  Jeg synes, at dit indlæg om kærlighed er virkelig godt og rammer sikkert mange! Det vigtigste i verden er sgu at kæmpe for kærligheden <3

  Nå det så er sagt, tror jeg ganske enkelt bare, at folk synes, at dit indlæg om kærlighed måske er ret malplaceret på en blog om boligindretning 🙂 Jeg tror skam ikke, at det er fordi, folk ikke kan lide indlægget.

  Svar
 3. Mette says:

  Det er helt sikkert indlæggets sammenkobling med Bahne, som vækker undren. Indlægget og budskabet er nemlig både fint og sandt <3

  Svar
 4. Stinne says:

  Har du en opskrift på de bananpandekager?
  Jeg så du sagde opskriften på snappen, men nåede ikke at skrive det ned 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ikke en rigtig en. Det var bare sådan, hvad jeg havde, men det var cirka: En stor skefuld havregrød, 2 æg, 1 banan, 1 tsk vaniliepulver, 1 tsk spirulina, lidt mel og en sjat havremælk 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *