Blogfri tirsdag

Jeg er tæt på at være rask. I hvert fald rask nok til at kunne fungere. Min stemme knirker endnu og jeg hoster mere end dengang jeg røg en pakke Kings hver dag, men feberen og hovedpinen er væk, så jeg føler at jeg er tilbage.
Fordi jeg har savnet kontoret og dets smukke indhold, altså mine fem kollegaer, cyklede jeg i morges forbi Emmerys og købte croissanter for 140,- … Men her er bare ingen Andedamer udover mig… Så. Det er altså meget smørbagt til en enkelt dame, men altså. Challenge accepted.

I går bloggede jeg slet ikke. Og selvom overskriften til det her indlæg kunne lyde som en nyt (og lidt kedeligt) koncept, er det heldigvis slet ikke tilfældet. Stilheden i går skyldtes blot at dagen fløj afsted med møder og godt selskab, og at lysten til at sidde foran en skærm ikke helt eksisterede, før om aftenen, hvor jeg prioriterede at se Landmænd søger kærlighed i stedet for at arbejde.
På en eller anden måde var det helt rart at holde nallerne fra WordPress og i stedet tænke over de indlæg, jeg kunne have skrevet. Faktisk endte det med, at jeg nu har en ny håndfuld ideer til indlæg jeg vil skrive, samt kæmpe lyst til at få skrevet dem. Perfekt.

Nå. De der croissanter spiser jo ikke sig selv, og mit sexede momsregnskab har desværre heller ikke lavet sig selv, selvom jeg har sendt det mange truende tanker… Jeg vender tilbage lidt senere, nok med croissantkvalme, talfrustration, og en video.

Screen Shot 2016-08-17 at 10.36.42

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *