Bagholdsangreb af noget tarvelig forkølelse og en vigtig weekend

Jeg er blevet syg. Helt uden advarsel. Jeg forstår det faktisk ikke. Ikke så meget som en hovedpine, et nys eller et host, har advaret mig. Fra det ene øjeblik til det næste, var det i går aftes som at blive ramt i hovedet af en snothammer, og jeg er nu i skrivende stund sengeliggende, med ømme bihuler, propper i ørerne og hudløst næseparti. Ved min side er en lige så syg dreng, en iPad og en kop gurkemeje-te (er præcis så vammelt som det lyder, men det skulle åbenbart være the shit når man ikke er på toppen).

Som I måske så, var det min mand, der rundede Fredagsfølger på Snapchat af i går, da jeg simpelthen gik i brædderne et eller andet tidspunkt mellem klokken 21 0g 22. Jeg nåede ikke engang at sætte tænderne i den romkugle, selvsamme mand havde købt til mig. Natten har jeg brugt på at forsøge at blæse snot ud af hovedet på mig selv, uden held, har tilgengæld snart ikke mere hud tilbage i ansigtet, så med andre ord en ret vild fredag nat.

Det er en vigtig weekend. Heldigvis ikke i den forstand, at jeg skal præstere det store, men der skal tages nogle store beslutninger om vores fremtid. Boligsituation og Ottos fremtidige skolegang, rejse- og arbejdsplaner, skal tales grundigt igennem, og det er lige dele angstprovokerende og virkelig spændende på den gode måde.

Jeg håber jeres weekend er snotfri og fyldt med pandekager og rødvin.

image

16 replies
  • Sneglcille says:

   Tak. Ja det var godt tænkt 🙂
   Næsespray og et varmt bad har gjort mig en anelse menneskelig igen allerede. Tak.

   Svar
 1. Bal says:

  Sætter I dage af til at snakke ting i gennem og tage beslutninger? Hvordan fungerer det i praksis? Barnepige?

  Og god bedring!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Så organiseret er det heller ikke. Men vi skal give to vigtige svar mandag, så vi bliver nødt til at tale det igennem. Vores børn er hjemme imens.

   Svar
 2. Line says:

  God bedring. Jeg døjer selv med bihulebetændelse som kommer helt uden varsel – og har fået det gode råd at lade være med at pudse næse – men lade komme ned i munden – mega klamt og helt modsat min barnelærdom, men det virker sgu! Eftersigende skulle det være fordi man skaber tryk der presser snottet længere ud i bihulen når man pudser næse. Nå men prøv det – det er vel nogenlunde lige så klamt som gurkemeje te lyder 😊

  Svar
 3. Ditte E says:

  Jeg har selv fået ondt i halsen, netop som ferien er afsluttet – og det passer mig dårligt at lægge mig syg! Håber, du snart er på toppen igen – og god bedring til Otto også!

  Svar
 4. Mirjam says:

  Du kan hilse Hr. Snegl og sige, at han gav mig et lille grin under min egen bagholdsangribende sygdomstilstand i går aftes. God bedring, Cecilie!

  Svar
 5. Signe says:

  Kan se at Sankt Ansgar privatskole på Nørrebro lige nu “fisker” efter elever til 1 klasse, den må I altså ikke vælge. Der er en grund til de modsat børneuniversitetet og Øbro lilleskole mfl ikke kan fylde klasserne op

  Svar
 6. Anette says:

  En skefuld honning m gurkemeje blandet i, lærte jeg af en indisk kæreste en gang – gurkemeje har virkelig en meget mærkelig smag, men så er det i det mindste ikke en hel kop, god bedring

  Svar
 7. Tine says:

  Her skete det samme i fredags. Men jeg ved med synderen er! Min søde søn og hans vuggestuebaktusser. Han er bare lidt snottet. Jeg har ondt i halsen, hoster, ingen stemme, sindssygt ondt i kæbehulerne, snot og trykken for ørene. Det har været en hård weekend!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tror det er samme tilfælde her. Uma snotter en smule, mens Otto og jeg har fået den store tur. Mega fedt!
   God bedring!

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *