7 X august

Det er i dag årets sidste augustdag, hvilket giver anledning til endnu et 7Xindlæg… August har af gode grunde altid stået i Ottos tegn, da det jo trods alt er den måned han er født, men der er nu også sket andre ting, som er værd at dele.

i 2010 var Otto 1 år og jeg kan genkende mange af disse sætninger som jeg med garanti også siger til hans lillesøster.

i 2011 var jeg ret glad for Twitter

i 2012 var Otto tre år og sagde nogle virkelig sjove ting

i 2013 var jeg i Sunny Beach, Sikke et kulturchok i øvrigt, men eddermame sjovt at prøve…

i 2014 stod vi tidligt op og jeg mindedes dengang det var dagligdag, og frygtede ganske stille, at det ville ske igen. Havde nemlig lige fundet ud af at der lå en Uma i min mave.

i 2015 gav jeg en slags træningstips til de smådovne typer… Jeg skal vist også til at igang med de der videoer igen. Og så fortalte jeg om netop den dag, hvor jeg fandt ud af at jeg var gravid.

i 2016 rundede vi lige kort, men ret seriøst ideen om at flytte på landet… Det blev ved en ide, da Otto har skiftet skole, og vi derfor bliver i byen. Men jeg tror måske vi prøver Østerbro.

image

// Solbriller herfra (affiliate) //

Hvis du vil læse 7xindlæg fra de resterende måneder, findes de her:
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli

 

6 replies
 1. Tine says:

  Hahaha! Den første fra 2010 er SÅ spot on herhjemme. Det er præcis de sætninger, jeg siger 100 gange dagligt 😉
  Det er så hyggeligt med disse tilbageblik.

  Svar
 2. Tine says:

  Hov, du snyder jo, der er 9 x august! Ikke at jeg klager…😉 Det er hyggeligt med lidt tilbageblik.😃
  Troede lige at den fra 2010 var den om de skøre kælenavne, men kom i tanke om at der måtte han være ældre. Kommer stadig ind i mellem til at klukke lidt for mig selv ved tanken om febrilsk mor i Frederiksberg Centeret med grædende barn, der i hvert fald IKKE er en hestelus!😄
  Mht. at stå tidligt op, vil det sige at det stopper?! Vil der komme et tidspunkt, hvor jeg ikke kigger på uret 5.45 og tænker: “Årh luksus, vi har sovet længe i dag”, samtidig med at en lille stemme indeni råber “Det er IKKE luksus!”? Er der virkeligt lys for enden af tunnelen??

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *