VIND: Smykker fra Hvisk

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Jeg er blevet mere og mere glad for smykker igennem de sidste par år. Jeg har ellers ikke tidligere været så meget til smykker. Det blev højest til et et par øreringe når en festlig begivenhed indbød til det, og måske en simpel halskæde eller et armbånd en sjælden gang imellem. Sådan er det ikke længere. Jeg har smykker på hver eneste dag og ikke kun min forlovelses- og vielsesring. Jeg har ofte både halskæde, øreringe og armbånd på også. En del af mine hverdagssmykker er fra mærket Hvisk. Et mærke som mange af jer sikkert allerede kender, og måske også har noget fra selv. Hvisk laver anvendelige og smukke smykker, der efter min mening prismæssigt er yders rimelige, og så er de i høj kvalitet, hvilket for mig faktisk er den største fordel ved deres smykker. Når man er en guldpige som jeg, er det en kæmpe fordel at kunne købe forgyldte smykker, der rent faktisk forbliver guld. Jeg har to forskellige forgyldte armbånd fra Hvisk og de er begge mega pæne stadigvæk, på trods af, at jeg bruger dem hver dag – Hvilket altså ikke altid er tilfældet med forgyldt sølv, der hurtigt kan blive slidt og grimt også selvom man passer på det.

image

Konkurrence:
Du kan vinde et valgfrit smykke fra Hvisk (dog ikke fra deres 14 karat serie). For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet linke til det smykke du ønsker at vinde fra hjemmesiden hvisk.com, samt skrive et par ord om hvorfor du har valgt netop det smykke. Jeg finder en vinder om en uge (d. 29. juli).
Held og lykke…

image

Armbånd fra Hvisk HER og HER

Indlæg og armbånd er sponsoreret – Ord og holdninger er ikke købt.

244 replies
 1. Connie A says:

  Jeg vil gerne gerne vinde disse smukke øreringehttp://hvisk.com/da/smykker/14-karat/flush-set-purple-sapphire-loop-ear-studs-14k-gold 😍 dem vil jeg elske at bruge på job 😘

  Svar
 2. Ida Agnete says:

  Denne fine ring ☺️http://hvisk.com/da/smykker/ringe/bubble-ring-rose-small-gold – Den ville pynte godt og passer til mange andre smykker og er en man kan have på, på arbejde. Go’ aften

  Svar
 3. Louise says:

  Åh, det var da mega svært. Og vist et potentielt dyrt bekendtskab… har svært ved at vælge, det står imellem den sølvfarvede cirkonia wave ring, og det super smukke armbånd, som.jeg tror vinder min stemme i dag… så det skal være
  http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/lush-pink-trio-bracelet-gold hvis jeg er så heldig at vinde. Hvilket ville være fantastisk da det på fredag er 1 år siden mit verdens vidunder kom til verden, og jeg blev hovedkulds forgabt i den lille knægt, og vores lille familie gik fra at være en tosomhed til et trekløver!

  Svar
 4. Susanne Liltorp says:

  Jeg er blevet vildt forelsket i Lush Pink Trio Bracelet Gold! Så enkelt og fint! Lige mig! Derudover passer det helt perfekt til min vielsesring og ring fra mine 3 dejlige unger❤

  Svar
 5. Sidse says:

  Jeg har længe kigget på netop sådan et par Øreringe som jeg kan bruge til både hverdag og fest, jeg arbejder i køkken så en ring eller et armbånd vil jeg desværre ikke kunne gå med til hverdag

  Svar
 6. Camilla K. says:

  Jeg ville vælge dette smukke armbånd, som symbol for den pige, jeg i dag har fået at vide, at min kæreste og jeg venter <3 http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/spot-on-flat-bracelet-wide-gold-small

  Jeg er meget lykkelig, for efter to ufrivillige/spontane aborter, er det altså svært at tro på, at denne gang er GANGEN. Men det tyder alt altså på, og jeg er derfor ualmindeligt glad <3 Det vil jeg heldigvis også være, hvis jeg ikke vinder! Derfor har jeg et stort ønske om den bedste sommer og masser af kærlighed til alle!

  Svar
 7. Anne says:

  Jeg ville vælge dette fine “T” vedhæng som en gave til min storesøster. Dit indlæg om aldersforskel gav mig en dejlig fornemmelse af, at jeg ikke skal stresse over at få dem lige i rap. Ligegyldig hvornår man får dem, er søskende den største gave, forældre kan give sine børn, hvorfor min søster fortjener en sød tanke 🙂

  Svar
 8. Mathilde H says:

  Jeg synes, begge de armbånd du har om håndleddet er ganske fine, men fordi jeg længe har syntes Evil Eye armbånd er så fine uden held med at finde et der passer til min smag (før nu altså), ønsker jeg mig at vinde dette armbånd: http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-gold-5598?utm=bloggersdelight
  Jeg er helt vild med armbånd som helt tynde kæder, og dette ville passe perfekt ind i min samling af armbånd, som jeg skifter imellem 😊

  Svar
 9. Janne says:

  Har tænkt over følgende, når du skriver; Ord og holdninger er ikke købt. Hvordan fungerer det i praksis? For jeg har endnu ikke set en negativ anmeldelse fra din side. Så får du produkter sendt til dig, så siger du nej tak, det kan jeg ikke sige noget pænt om – eller hvordan foregår det?

  Svar
 10. Amanda Bille says:

  http://hvisk.com/da/osiris/osiris-shiny-pendant-gold

  Jeg drømmer uden tvivl om dette guldvedhæng, fordi det både er råt og feminint – og så vil det være meget betydningsfuldt for mig. Min far døde for tre år siden, da jeg var 17. Han hed “Bille” til efternavn som mig og blev kaldt “Billen” af de fleste.Jeg savner ham og mangler en måde at have ham med mig fysisk hver dag. Det kan jeg mærke, at jeg vil kunne med det flotte Osiris-vedhæng i en guldkæde. Samtidig er vedhænget opkaldt efter den egyptiske gud for en ny start – det kunne jeg egentlig også godt bruge!

  Svar
 11. Trine says:

  Efter at have født min datter (i tirsdags) vil jeg rigtig gerne have et smykke jeg kan kigge på og tænke “fuck hvor er jeg sej”. Efter en skøn graviditet vendte det hele lige i uge 38 hvor jeg fik en blodprop i benet, gik 13 dage over tid og fik en anden grads bristning under fødslen.

  Disse øreringe skiller sig ud fra hvad jeg normalt ville gå med, men er utrolig smukke. Dem ville jeg virkelig gerne vinde, til minde om hvad min krop er i stand til.

  LUSH PINK DOUBLE HOOP EAR STUDS GOLD

  Svar
  • Ida says:

   Hov, det blev til to kommentare! Det beklager jeg – det må være sommerheden der forstyrrer min hjernekapacitet 😉

   Svar
 12. Mette Møller says:

  Jeg er smaskforelsket i alle Evil Eye smykkerne, som af uransagelige årsager minder mig om en tur til Istanbul tidligere på året. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at gå med disse ørestikker og dagligt blive mindet om hvor dejligt et sted Istanbul er og hvor meget jeg håber at freden snart finder frem til befolkningen. Okay, det blev lige lidt sentimentalt, men jeg gad så godt de her: http://hvisk.com/da/evil-eye-line-ear-studs-gold

  Svar
 13. Anna K says:

  Jeg står overfor det mest udfordrende år hidtil. Jeg skal forsøge at finde balancen mellem højskole, venner, familie, kæreste og så derefter flytte hjemmefra og starte studie. Samtidigt med at huske på hvem jeg er. Jeg er overbevist om at: http://hvisk.com/da/smykker/ringe/evil-eye-ring-gold kunne holde onde tanker væk, de dage mit hoved ikke kan følge med.

  Svar
 14. celine says:

  Har selv for noget tid siden investeret i en ring fra Hvisks hjemmeside, og jeg er SÅ glad for den. Den holder farven så pænt, så pænt, som du selv nævner.

  Hvis jeg er den heldige, kunne jeg godt tænke mig, at bære dette armbånd på håndledet: http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-silver

  Jeg er en sølv pige, og motivet minder mig utrolig meget om min barndom, hvor jeg hver sommer var i Grækenland og fik et Evil Eye armbånd til at holde de onde ånder væk 😉

  Svar
 15. Marie / krøllerier says:

  Åh nogle fine smykker – og sikke svært at vælge… Valget er dog faldet på et armbånd i guld. Enten dette http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/spot-on-flat-bracelet-narrow-14k-gold-small
  eller dette http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/spot-on-flat-bracelet-wide-gold-small
  Mit håndled er noget af det “smalleste” på min krop ;), og jeg elsker fornemmelsen af armringe, der bevæger sig op og ned og fremhæver lige præcis mine håndled. Så armbånd er min svaghed 😉

  Svar
 16. Ceci says:

  De her øreringe er så fine – dem kunne jeg virkelig godt tænke mig. For et par år siden tog jeg en beslutning om at gå med så lidt make up, som muligt, fordi jeg tidligere har haft meget svært ved at acceptere mig selv uden make up. Jeg går med mascara cirka fem gange om året. Smukke smykker, og især øreringe, er for mig blevet uundværligt efter jeg har droppet make uppen. Og de her er jeg sikker på vil være så fine til en god sommerkulør og mit blonde hår!
  http://hvisk.com/da/sweet-dreams-grey-agate-hook-earring-gold

  Svar
 17. Catrine Gangergaard says:

  http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/neverending-zirconia-bracelet-gold?utm=bloggersdelight
  Jeg har valgt det armbånd, du har på på billdet. Det er simpelthen så fint! Jeg har allerede et meget fint og tyndt armbånd fra HVISK, men jeg er heller ikke så god til at gå med smykker. Jeg øver mig hver dag i det, men det er som om, at det bliver “for fint” for mig. Så jeg vil gerne have et armbånd mere til ligesom at bygge ovenpå og på den måde gøre det lidt mindre “fint”, hvis du forstår 😉

  Svar
 18. Marlene Jensen says:

  http://hvisk.com/da/simple-edge-bracelet-silver
  Jeg vil så gerne eje dette smukke, helt enkle armbånd. Ligesom du er jeg, efter mange år uden, begyndt at bruge en del smykker igen. Min stil har dog ændret sig en del, og de fleste af mine smykker er nu for store og spraglede, i hvert fald i forhold til hvad jeg har lyst til at gå med. Armbåndet vil derfor falde på et meget(!) tørt sted 🙂

  Svar
 19. Camilla Schack says:

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil gerne vinde denne ring http://hvisk.com/da/gold/eternal-zirconia-fine-half-ring-gold-2647
  Den minder meget om en ring min mor altid gik med da hun var i live. Men den er forsvundet fra jordens overflade.. Så hvis jeg nu vandt, så ville det være lidt som at have hende med mig igen 🙂
  Er desuden helt oppe og ringe over deres smykker. Den dag jeg ikke er på SU mere skal der shoppes :’)

  Svar
 20. Maiken Andersen says:

  Jeg har heller aldrig været den store smykkepigw. Og manner hvornår det ærgerligt, for det er jo skidepænt (pardon my french). Når jeg endelig har haft smykker på har de været i sølv, men jeg er blevet mere og mere forelsket i guld – derfor tænker jeg denne skønhed vil gøre sig godt på min arm og desuden passe vildt godt til den ring jeg netop har investeret i. Yes please, come to mama! http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-gold-5600

  Svar
 21. Rikke says:

  Hej Cecilie
  Jeg har i mine unge dage været udelukkende til sølv, men efter jeg er blevet voksen har jeg fået øjnene op for, hvor flot guld er og er derfor begyndt at ønske mig flere smykker i guld. Jeg har valgt et simpelt, men meget smukt armbånd i guld, da jeg endnu ikke har nogle armbånd i guld. Min mor og far holder sølvbryllup her i august og der ville det simpelthen side så flot på min arm såfremt det er mig, der vinder. 🙂
  http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/simple-edge-bracelet-gold

  Svar
 22. Anne says:

  http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-gold-5600

  Jeg ønsker mig det fine armbånd med øjet – det du også har på, på billedet.
  Min Far gav mig et lignende fra Tyrkiet i sølv, da jeg var lille, men det er meget slidt i dag.
  Han har det ikke særlig godt i tiden, og mine tanker kan ikke lade være at lade sig forvirre og se syner alle steder. Betyder det, at han får det dårligere, hvis vores armbånd nu går helt i stykker på grund af slid? Selvfølgelig ikke…. Men tankerne får lov at spinde, når man er presset følelsesmæssigt.
  Jeg har fået lov at få et nyt i fødselsdagsgave, men er jeg heldig, kan jeg måske få en allerede efter d. 29. juli af dig.

  Kærlige hilsner og knus

  Svar
 23. Malene says:

  Det er jo umuligt at vælge, da det hele jo er så fint. Jeg mistede min vielsesring på ferien for 2 uger siden. Min mand og jeg ledte på hotellet, poolen og stranden i mange mange timer😢 men væk er den. Jeg er dybt ulykkelig og har aldrig forestillet mig hvor ondt det gør at miste så vigtig en ting….den kan jo ikke erstattes😓 Denne ring 💍,

  Svar
 24. Monique Salomons says:

  Fed giveaway! Har så længe drømt om denne smukke grønne ring fra hvisk, men min kæreste nægter at købe den 🙄 Blir 30 om en lille måned og vil gerne have noget varigt som ligesom symboliserer dagen og milepælen.. Det er måske fjollet.. Men vil også bare så gerne have en ring, har ikke nogen.. Men tak fordi du forkæler os og fortsat god sommer til dig☀️🌴 http://hvisk.com/da/smykker/ringe/bubble-ring-green-xlarge-gold

  Svar
 25. Amanda says:

  Er helt forelsket i en masse smykker fra Hvisk, men denne fine halskæde har for alvor fundet vej til mit hjerte, og jeg ville elske at bære den hver dag. Derudover synes jeg at tyrehornet har en hvis symbolsk betydning, om at det er vigtigt at være stærk i en verden som denne vi lever i.

  Svar
 26. Anne says:

  På min første rigtige rejse med min kæreste købte jeg et evil eye armbånd i en lille mystisk butik, som jeg havde på hver eneste dag. En dag kom jeg hjem og han spurgte, hvorfor jeg ikke længere havde det på. Jeg havde tabt det! Ikke nok med at det var blevet en fast del af hverdagspåklædningen (en så fast del at selv han opdagede at det var væk!) så fungerede det armbånd også som en daglig reminder om verdens bedste første ferie. Jeg cyklede hele København rundt samme aften for at lede efter det. Næste morgen gik jeg hele ruten, men det dukkede aldrig op igen. Hvisks version kunne være en fin erstatning til noget, som egentlig på mange måder var uerstatteligt 🙂 http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-gold-5600

  Svar
 27. Anne says:

  Da jeg var afsted med min kæreste på vores første ferie købte jeg et evil eye armbånd i en lille mystisk butik i en lillebitte by. Jeg havde det på hver eneste dag! En dag kom jeg hjem og min kæreste spurgte, hvorfor jeg ikke havde armbåndet på i dag. Jeg havde tabt det! Ikke nok med at det var blevet en fast del af hverdagsbeklædningen (tydeligvis så fast en del at selv kæresten ligger mærke til det!) så fungerede det armbånd også som en reminder om verdens bedste tur. Den aften cyklede jeg hele København rundt for at finde det. Næste morgen gik jeg ruten, men det var væk. Hvisks evil eye armbånd kunne fungere som en fin erstatning for noget som på mange måder for mig var uerstatteligt 🙂 http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-gold-5600

  Svar
 28. Anne W. says:

  Jeg er også begyndt at gå med smykker igen, og har booket dage i min kalender, så jeg husker at skifte mellem dem:-)
  Bl.a. denne ring ville være rigtig fin til samlingen. Jeg har kun en sølvring udover min forlovelses- og vielsesring, så trænger til at blive opdateret på den front, og så er jeg en guldpige:-)
  KH Anne W.

  Svar
 29. Denise says:

  Hvis jeg skulle være så heldig at blive udtrukket, kunne jeg godt tænke mig denne halskæde: halskaeder/honeycomb-tusk-necklace-gold

  Jeg har nærmest hele mit liv forsøgt, af flere omgange, at blive en smykkepige, men det er ikke rigtig lykkes mig. Min søde kæreste gav mig dog en halskæde med min datters initial, efter vi fik hende, og den går jeg med! 🙂 Og halskæden er nu blevet udbygget med vores nye lille søns initial. Jeg tror, at denne, kortere, halskæde kunne være et super fint supplement til navnehalskæden. Jeg synes nemlig, at to halskæder af forskellige længder ser så flot ud 🙂

  Svar
 30. Cecilie RH says:

  Jeg har for nyligt også ladet mit blik fange af Hvisk, men har endnu ikke fået købt derfra. I mit arbejde som sygeplejerske gør jeg meget ud af at forny og forandre mine øresmykker, så min personlighed skinner lidt igennem den hvide uniform. Jeg er normalt mest til sterlingsølv, men jeg har kastet min kærlighed til disse, da jeg tænker at de kunne være smukke til efterårets trøjer, kjoler mm. samt på mit arbejde:
  http://hvisk.com/da/smykker/oereringe/infinity-hoop-zirconia-ear-studs-medium-polished-grey-rhodium

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *