V I D E O : Hurtig og enkel aftenmakeup

INDEHOLDER AFFILIATE

Screen Shot 2016-07-01 at 12.06.28

Engang brugte jeg gerne timer på at lægge den helt rigtige makeup. Det gad jeg sådan set stadigvæk godt, men på en eller anden måde mangler jeg nærmere timer i døgnet, så jeg kan ikke rigtig bruge dem jeg har på dulleri, desværre. Men så er det sgu heldigt at jeg har lært mig at gøre det lyn-hurtigt. Til hverdag bruger jeg nok max 10 minutter på makeup, når jeg skal ud maaaax 30 min. Og det fungerer sgu ret fint, faktisk.

I fredags inden min fredagsbar og ikke mindst inden sygdom og bekymringer, lavede jeg en video til jer. Jeg bander virkelig meget i den, men sådan er det vist med mig. Jeg viser hvordan jeg lægger en aftenvenlig makeup på cirka 20 minutter, og det gør jeg i vores nye kontorlokaler, der simpelthen har sådan et pænt lysindfald. Jeg håber derfor også at der kommer mange flere videoer herfra.
I hvert fald er her aftenmakeup i en fart… Og der er selvfølgelig links til det hele under videoen.

BB cream L’Oréal HER
NARS highlighter i farven Copacabana HER
Chanel foundation HER
Lancôme Grandiose mascara HERYoungblood mineral foundation (jeg bruger farverne Tawnee og warm beige) HER
L’Oréal øjenskygge palette HER
Bobbi Brown cream shadow HER (Affiliate)
Bobbi Brown glimmer øjenskygge HER
Eyeliner fra The Body Shop HER
Tromborg bronzer HER

Og den der Dior foundation jeg ævler om, er lige HER

 

 

25 replies
  • Sneglcille says:

   Fra Otilia Jewels. Det er desværre kollektionsprøver, men der skulle gerne snart komme en kollektion. Jeg skal nok sige til 🙂

   Svar
 1. Louise R. says:

  Hvor er du bare “irriterende” pæn, søde Sneglcille 😊
  Er vild med de her make up-videoer du laver! Gerne mere beauty på bloggen 👍🏼

  Svar
 2. Ingeborg says:

  1. Jeg ELSKER at de produkter du bruger, er nogle du har erfaring med og ikke bare bliver betalt for at skulle afprøve og reklamere for. Og det er en god kombination af “godt og billigt” og de mere eksklusive ting. OG så er jeg vild med din naturlige make-up smag 🙂
  2. Jeg elsker endnu mere at det er så uredigeret. Med banderier, tab af ting, larmende studenter og især at du bare snakker i stedet for at det er opstillet. Jeg tror du er skidesjov at drille øl med!
  3. Hold kæft hvor er du pæn!

  Svar
 3. Caroline says:

  First of all: Tak for en god video!! Er fan af beauty-videoerne!! 😀
  Second: Hvad hedder den pensel du bruger til mineral-foundation’en? Jeg har googlet alt hvad jeg kan og kan ikke finde den.. Kan du evt linke den?

  Svar
 4. Maria says:

  Sikke en god video! Synes, det er så hyggeligt, at du bare sidder og snakker om dette og hint 🙂 I øvrigt enig med Ingeborg i alle 3 punkter 🙂

  Svar
 5. Charlotte says:

  Du er virkelig god ! Jeg anede ikke jeg havde brugt 21 min på at se på dig, tiden fløj bare afsted ! Den trøje du har på, hvor er den fra? Gerne mange flere beauty videoer ! Måske en samling af det make up du har. God weekend herfra !

  Svar
 6. Lærke says:

  det er en så hyggelig video! Du er så utrolig smuk. Gid jeg kunne lægge make-up som dig. – flere make-up videoer tak! 🙂

  Svar
 7. Anne says:

  Smukke, naturlige, rolige, sympatiske og seje Sneglcille. Du har så meget karisma, at jeg i hvert fald ikke skal ha’ fortalt min mand om din blog 😛

  Svar
 8. Fridayme says:

  Håber du havde en skøn aften og god bedring med din mand. Hvordan kan man kritisere så sød og smuk en pige som dig er udover min fatteevne – misundelse er måske virkelig en grim ting i det tilfælde. Tak for video, må første mig med snegle look en dag :- )

  Svar
 9. Helene says:

  Det ser jo vildt prof ud, den ser make-up! Umiddelbart tænkte jeg “hold da op, hun gir den gas med den foundation” for jeg synes meget nemt min makeup blover for tydeligt fordi jeg har en del små dun i ansigtet. Hvordan undgår man det??

  Svar
 10. IDA says:

  hold kæft hvor er du bare hyggelig! jeg plejer normal ikke at gide at se make up videoer, men fordi det er som at sidde og have en hyggesnak med dig, tænker jeg slet ikke over at jeg ser på 20 min make up læggeri…. og så lærer jeg endda noget… så TAK for det 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *