Spørgsmål jeg har svaret på i ferien

Jeg har løbende skrevet nogle af de spørgsmål ned, som den næsten syv-årige har stillet os i løbet af ferien. Og det er ikke så få…

Har du nogensinde lavet lort i en skov?

Har du besøgt et hjemsøgt hus?

Hvordan laver man benzin?

Vil du gerne være kærester med Justin Bieber?

Kan man bo i IKEA?

Har du arbejdet i Aldi?

Synes du egentlig, at du er pænere end Hermione?

Hele verden spiller Pokemon, hvorfor må jeg så ikke??

Hvor gammel var far da du blev kærester med ham?

Tror du jeg kan hoppe højere end Hulk?

Skreg du da du fødte mig?

Vil du helst svømme med hajer eller møde verdens største edderkop?

Hvorfor er en usynlighedskappe kun usynlig når man tager den på?

Kan man svømme til Kina, hvis man tager våddragt på?

Hvem har opfundet vandhaner?

Og spørgsmålet der blev stillet til faren midt i et fyldt havnebad: Boller dig og mor egentlig tit?

…. Så igen, forpustede forældre.

image

26 replies
 1. Marie says:

  Hahaha syntes det er nogle fantastiske spørgsmål 😂😂😂😂😂 glæder mig til svarene især på den med usynlighedskappen den har jeg også tit tænkt på😝

  Svar
 2. Mette says:

  Fedt at han er så nysgerrig!! Glæder mig til at kunne undre mig sammen med min søn 😊 Lige nu er det mest “far henne?” “mormor henne?” “bamse henne?” 😉

  Svar
 3. Nadja says:

  Det er fuldstændig som at høre min søn, har aldrig googlet så meget som jeg gør pt;) Bare den sidste halve time har han spurgt om 1) en atombombe kan sprænge en planet i luften? 2) Hvorfor drenge har brystvorter når de ikke kommer til at amme? 3) Hvorfor han skal i bad oftere om sommeren, når nu han også bader i havet? 4) Hvornår vi skal have aftensmad, og sidst men ikke mindst 5) Hvor lang verdens længste diller er (hans ord)
  Det er lidt hyggeligt med hans undrende sind, men efter nogle ugers sommerferie bliver jeg af og til lidt træt;)

  Svar
 4. Katrine says:

  Ret gode spørgsmål, han stiller!

  Jeg har faktisk også undret mig over det med usynlighedskappen flere gange, haha 😀

  Svar
 5. Nana Bech says:

  Shit, min hjerne eksploderede lige lidt over halvdelen af de spørgsmål.. Specielt det med usynlighedskappen – hvorfor har jeg aldrig tænkt på det? Og hvordan holder jeg nogensinde op med at tænke på det igen nu?

  Mind. Blown.

  Svar
 6. Henriette // Blondinemor says:

  Haha gad godt have set far i hovedet i havnebadet 😉 Min 5-årige spørger også om de mærkeligste ting. Lige pt handler de meget om bierne og blomsterne. Og hvorfor han har to sten ved tissemanden og ikke tre? Og hvorfor dilleren er rød ved spidsen. Den tænker jeg faren må tage..

  Svar
 7. Signe says:

  Lav gerne et indlæg med jeres svar på disse spørgsmål! Det kunne være mindst ligeså underholdende 😂😂😂

  Svar
 8. B says:

  Hvis kappen var usynlig når man ikke har den på hvordan skulle man så kunne finde den? Den bliver usynlig når den kommer i kontakt med mennesker/levende væsner.

  Svar
 9. Sofie says:

  Ih du bliver simpelthen nødt til at lave et uddybende indlæg med svarene! Især vil jeg meget gerne høre hvordan freelancer egentlig svarede på den der boller tit til en 6 årig. 😍

  Svar
 10. Johanne says:

  Hej Cecilie
  Min datter må heller ikke spille Polemon tror jeg. Men jeg kan faktisk ikke helt beslutte mig hvorfor, synes bare det er en åndet måde at rende rundt og glo i en telefon, at mobilen i forvejen fylder dog meget, og jeg ikke gider st ferien skal handle om det. Men jeg Har det sgu også som om jeg er en teknologiforskrækkede gammel harpe. Hvad er dine og andres overvejelser mon?

  Svar
  • Sneglcille says:

   For os handler det nok om, at der i forvejen er ret klare linier om hvornår der spilles, og hvornår der ikke gør. Og når vi er ude, spilles der ikke. Med få undtagelser. Han får lov, hvis de voksnes snak trækker ud og vi er et sted, der ikke kan leges. Men som udgangspunkt spilles der herhjemme når vi aftaler det, og ikke på gaden eller i naturen. Flere bruger argumentet at det er fedt, at børn og unge kommer ud og er sammen om noget, men det synes jeg simpelthen ikke holder. Man spiller derhjemme og lader telefonen blive i lommen når man er ude. Særligt når man er syv år. Synes jeg.

   Svar
 11. Nina says:

  Jeg vil også gerne vide det der med usynlighedskappen, for har selv tænkt på det samme flere gange….

  Svar
 12. Piximouse says:

  HAHAHA!!!
  Klasse spørgsmål – ISÆR det sidste!
  Jeg tænker, at Otto er gammel nok til “hvad vil du helst?” legen. Hvis I ikke kender den, så er her et eks. Hvad vil du helst: have fingre som tænder eller tænder som fingre 😉 Og ja, så gælder det jo bare om at finde på de klammeste, sjoveste og dummeste (ketchup som sved eller remoulade som spyt!) OG man SKAL vælge! Min knægt på 10 år elsker det fortsat 🙂
  // Cathrin

  Svar
 13. Ellen says:

  Vi vil ha’ flere af de her indlæg! De er så hyggelige, og børn stiller simpelthen de bedste spørgsmål ☺️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *