SØNDAGSSHOPPING: Sandaler under 500,-

INDEHOLDER AFFILIATE

Sommeren er her og da jeg ikke har i sinde at tjekke vejrudsigten i frygt for at det bliver en kort fornøjelse, vil jeg i stedet forberede mig på at få luftet tæerne. Jeg har nærmest kun udtrådte sandaler at gøre godt med. Altså med undtagelse af et par Teva sandaler. Yes, Teva. Jeg røg aldrig med på Birkenstock, men gik direkte i biologilærer-skoen. Jeg mangler med andre ord sandaler. Flade og pæne sandaler… Jeg har fundet 9 par på ASOS, der alle koster under 500,- …

gemt8

Jeg mangler virkelig et par brune sandaler og jeg synes, at de her er ret pæne. Jeg kan godt lide gulddetaljen forrest på sålen, der gør dem lidt mere interessante. De koster 160,- HER

Egentlig er jeg ret meget ovre gladiatorsandaler, eller i hvert fald ikke klar til dem endnu, efter at jeg for nogle år tilbage var fuldstændig bidt af dem. Men lige de her er sgu ret fede. De koster 350,- HER

Der var den… Min Teva sandal. De er gode at have på. Siger det bare… Og nedsat til 300,- HER

Espadrillessål og læder på toppen. Jeg tror de her er virkelig fede at have på og så passer de til det meste. I like. 380,- HER

Sjove og alligevel virkelig anvendelige. De her kan gå til det meste og er lidt sjovere end en ensfarvet sandal. 250,- HER

Guld og fryns er måske lige en kende i overkanten, men jeg synes altså at de er seje, og jeg kan sagtens se dem gå til både kjole, bukser og shorts. 240,- HER

Helt simpel og sort sandal med bindebånd, perfekt til en lang nederdel og blottede ankler. 200,- HER

Sej lædersandal, der er lige til at stikke i. Jeg kan bedst lide at mine sandaler sidder fast på min ankel, men de er bare ret seje dem her, så måske jeg gør en undtagelse. 200,- HER

Spinkel guldsandal med korksål, som kommer til at være så pæn til brune ben og helt perfekte, når man skal cykle ud i sommernatten for at drikke drinks, men ikke helt orker stilletten. 250,- HER

 

1 svar
  1. Sarah says:

    Jeg elsker dine shoppe-indlæg, fordi du altid giver mig inspiration og hader dem fordi jeg får lyst til at købe meget mere end jeg egentlig har råd til! Der er dog én ting jeg mangler, og det er tasker! Kan du ikke lave et indlæg med nogle flotte tasker? Jeg mangler sådan noget inspiration efter utallige besøg på diverse shoppesider!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *