SØNDAGSSHOPPING: Kontortypen

INDEHOLDER AFFILIATE

Som lovet kommer her et forsinket shoppeindlæg….
Det er næppe gået nogens næse forbi at jeg er blevet kontorejer. Og lige for at skumme fløden (mælken?) yderligere har jeg i denne uge fundet kontortøj frem til jer. Ikke fordi at jeg regner med at møde op i suits og krave, men man vil da gerne se en anelse tjekket ud når man sådan har et kontor at møde ind på hver dag. Særligt når man deler det med fem pæne damer.

Så  lidt pæne arbejdsvenlige sager til jer fra mig…

Screen Shot 2016-07-11 at 15.44.35

 

 1. Jeg elsker nærmest alt hvad Custommade laver og jeg synes de fleste af deres ting er en perfekt blanding af det ultra feminine og seje på samme tid. Denne sorte kjole, med kig til skuldre og ryg er SÅ pæn. Jeg vil bruge den til bare ben og støvler. Den koster 1700,- HER
 2. Jeg tror at denne kunne være megafin med en t-shirt under, til flade spidse sko. Den findes også i sort, men det er simpelthen sådan en pæn blå farve, så jeg går nok med den. Den koster 360,- HER
 3. Strikket kjole med slidser. Findes i flere farver. Vil redde mig fra mange tøjkriser! Kan bruges til det hele og bådde styles op og ned. Fan! 280,- HER
 4. Stribet skjorte, der er lidt mere cool end en almindelig skjorte. Jeg vil bruge den til jeans og støvler. 280,-HER
 5. Med mine størrelse 40/41 plader kommer en spids ankelstøvle nok til at gøre at mine fødder til at se endnu længere ud end de allerede er, men jeg synes altså at de her er mega seje, og så er jeg blevet ret pjattet med at have bare ankler. Det ser ret cool ud til støvler og bukser/jeans, synes jeg. De koster 1000,- HER
 6. Pencilskirts er muligvis ikke superfede at cykle i, men gud hvor er de pæne! Denne med blonder gad jeg godt hoppe i tilsat en grå eller hvid t-shirt og høje ankelstøvler. 360,- HER
 7. Sej plisseret nederdel, som jeg vil bruge til sneaks og en sweartshirt. 300,- HER
 8. Espadrilles i læder, nedsat til mindre end 500,- Perfekt til en casual dag, sammen med jeans og en strik. HER
 9. Sej sandal, der kunne være med til at gøre lange bukser og skjorte lidt mere cool og interessant. 320,- HER
 10. Tasker med plads til computer er en mangelvare herhjemme, denne ville være et godt bud. Om ikke andet indtil jeg finder den helt perfekte. 360,- HER
 11. Kappejakker som denne kan gøre virkelig meget for ens look. Perfekt over jeans, til ankelstøvler og en skjorte. Denne er nedsat til 900,- HER
 12. Striber, bindebånd og krave, tre ting jeg er enormt begejstret for for tiden. Vil bruge den til flats eller stiletter. 600,- HER
8 replies
 1. Malene Haar says:

  Elsker din stil og skønt med kontorstil 🙂 kunne det måske være en ide, at dele collagen i 2, så man kan se tøjet samtidig med at man læser teksten? Ved godt at det sikkert er ekstra arbejder, men blir ret meget scroll op og ned 🙂

  Svar
   • Malene Haar says:

    Bare en lille ide 🙂 er uanset vild med de indlæg (især dem med Ottos kommentarer) og din blog generelt! keep up the good work 🙂 og så har jeg hørt at det blir sommer i DK fra på søndag 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *