Søndagsshopping: Farver!

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg er meget glad for sort og grå, så glad at jeg på et tidspunkt gav min veninde den opgave, at sige NEJ, når jeg igen hev noget gråt ned fra butikshylderne. Dog er jeg i de seneste år blevet minde og mindre farveforskrækket, og når jeg kigger i min garderobe er den faktisk slet ikke så grå længere. Desuden har jeg hørt rygter om, at sommervejret vender tilbage i den kommende uge, så det giver meget god mening at pakke efterårstøjet og det grå og sorte væk lidt igen. Herunder et bud på nogle farvede ting, jeg gerne så flytte ind i mit (rodede) skab.

Screen Shot 2016-07-17 at 22.54.15

  1. Leopardprintet sandal i den perfekte højde. Jeg har på fornemmelsen at de er virkelig gode at have på og jeg tror de kan gå til det meste. Bare ben, jeans, kjole, til fint brug og til hverdag. De findes også i en mørkeblå farve, men jeg er nu ret hooked på leopard versionen. 1800,- koster de HER
  2. Bare fordi man er over 30, kan man da godt gå i lyserødt. Jeg er helt vild med denne bomber, som allerede hænger i mit skab. Den skal bruges over jeans, til mine (sorte) kjoler og med både sneaks og stilletter. Jeg elsker at den er sporty, feminin og casual på samme tid. Find den til 750,- HER
  3. Både farve og snit er lige i skabet, men på grund af prisen havner den nok ikke i  mit. 2200,- HER
  4. Jeg er helt vild med det her kaktusprint! Nederdelen koster 200,- HER
  5. Mintgrøn kjole med krave og lavt skørt, præcis som jeg foretrækker. Bliver fin til bare brune ben. Nedsat til 403,- HER
  6. Gul clutch med frynser. Genial til sommerfesten. 270,- HER
  7. Øreringe med lyserøde sten. SÅ pæne og sjove. 400,- HER
  8. Jeg elsker jakker som denne, der nemt kan få et simpelt outfit til at fremstå mere spndende og put together. Denne koster 249,- HER
  9. Det er et mobilcover med solbrilleklædte hummere. Ja. 140,-  HER 
2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *