Skjortekjole og gemte sager

INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED ASOS OG INDEHOLDER AFFILIATE

index

Jeg er ret pjattet med min nye skjortekjole, selvom den muligvis er en anelse kort (og krøllet, hov!) , men fordi den er sådan lidt office-agtig gør det mig ikke så meget. Alternativt kan man bruge den over bukser, tænker jeg. I sidste uge brugte jeg den som skjorte til et par jeans, hvor jeg bare proppede skørtet ned i bukserne, det fungerede også ret godt. Den koster knap 500,- lige HER

Og så et lille kig ind i mine ‘Saved items’ ….
gemt5

Farven, ærmerne, længden, jeg elsker den! Til flade sandaler, til sneaks, til stiletter. Den er perfekt. 435,- HER

Jeg ejer faktisk en del AJ Morgan briller, der trods deres lave pris er i rigtig fin kvalitet. Dem her ligner ikke noget jeg har, og jeg har på fornemmelsen at de vil passe til de fleste ansigter. Jeg håber i hvert fald de passer til mit, for jeg har lige købt dem. 131,- HER

Virkelig længe har jeg søgt efter en langærmet buksedragt og egentlig havde jeg forestillet mig at den skulle være sort, men denne er simpelthen så flot! Til mine nye støvler og en cardigan til hverdag, og med stilletter og læbestift til fest. 550,- HER

Jeg kan virkelig godt lide toppe som den her, der gør et par jeans og flade støvler til et interessant outfit. Den er (også) fra ASOS white og koster små 500,- HER

Nu har jeg sværmet om denne i et par uger og jeg må nok snart få den hjem og prøve, for den er helt perfekt til sommerfester, selvom jeg vist ikke lige har nogle i sigte, men altså… Den måtte bare gerne blive sat en anelse ned, da den lige nu koster 925,- HER

Jeg ville SÅ gerne have glimer gummistøvler da jeg var barn, og jeg kan simpelthen ikke huske om jeg nogensinde fik et par (mor, det må du vide?) men i hvert fald tror jeg sgu at jeg skal have mig et par nu. De koster 228,- HER

Hvid nedringet trøje som vil være så fin til blå jeans og flade sandaler. …Det eneste der holder mig fra at klikke den hjem er mit indtag af chokolade kombineret med min motorik. Men fin er den. 600,- HER

Jeg har et par ankelstøvler, der minder om dem her, og da de synger på sidste vers, tror jeg at det her er erstatningen. Højden gør at de er perfekte til hverdag, men også snildt kan komme med på restaurant og til fest. Til jeans, til strømpebukser, til bare ben. De virker til det hele. Den slags items er jeg fan af. Prisen er også rar. 350,- HER

Cold shoulder kjole, der slet ikke minder om noget jeg har og ved første øjekast ikke er min stil, men jeg drages altså til den, og tror nu alligevel at jeg kan finde plads til den i skabet og en anledning til at smide den på. 381,- HER

Indlægget er lavet i samarbejde med asos, men er udarbejdet af mig – Alle links er affiliate, hvilket betyder at jeg modtager en procentdel af salget.

 

 

 

7 replies
 1. Amalie says:

  OMG – jeg MÅ have de gummistøvler 😍 jeg har netop indset efter flere uger med regn de sidste par måneder, at jeg altså ikke kan troppe op på arbejde med vådt hår (og ja, våd over servere i virkeligheden). Jeg har lige købt en lang Rains i lysegul, men synes at røjsere er så vanvittig dyre – især hvis man vil have et par lækre Hunter eller Wellington.. Men de her – oh my god – de er helt samme materiale som mine gamle badesandaler som jeg knuselskede, men tabte den ene i Farum Sø med Fritidshjemmet… Jeg MÅ eje dem 😍

  Svar
 2. Anja says:

  Jeg har faktisk glimmergummistøvlerne, og du kan tro de får mange komplimenter, når jeg har dem på 🙂 køb køb, det gør regnvejrsdagene bedre!

  Svar
 3. Stinne says:

  Jeg vil bare lige komplimentere dig for dine “gemte sager”-indlæg. Det er så hyggeligt, at du beskriver hvert enkelt item, frem for at lave en random collage.

  Svar
 4. Marlene Lykke says:

  Jeg er vild med de her slags indlæg (og jeg er fuldstændig enig i, at det er ret fedt, du beskriver hver enkelt ting på collagen). Jeg er vild med alle dine blogindlæg. Jeg er vild med bloggen og vild med dig som person (især på snapchat – du virker som verdens bedste menneske, kone og mor).

  Jeg er FAN og siger tak for mange gode grin og klumper i halsen og knuder i maven, fordi der sker ting i jeres liv, som man bare ikke ønsker for nogen – end ikke sin værste fjende. Du er så alsidig som blogger, hvilket kun er en god ting. Du er bare fantastisk 🙂

  Svar
 5. Sara says:

  Gummistøvlerne passede desværre ikke til mine tykke lægge. ØV mand. Jeg var nemlig også totalt forelsket i dem.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *