…flere gemte sager

Indlægget er lavet i samarbejde med ASOS : Indeholder affiliate

Mine saved items hober sig op og der var ikke plads til dem allesammen i indlægget den anden dag, så her kommer resten …

gemt7

 

Jeg kan ikke helt slippe ideen om et par lyserøde sneaks. For nylig havde jeg de her Stans hjemme, men de er bare ikke rigtig gode til mine fødder, så måske dem her kunne være et godt alternativ. De koster 600,- HER

Sort denim og flæser… Simpelthen så sej og fin på samme tid. Måske til mine nye lyserøde sneaks. 400,- HER

Baggy bukser til de dage man ikke orker jeans. Dage som jeg har ret mange af. Jeg synes både farve og fit på dem her er lige i øjet. At de er lidt tunge i det, gør at de ikke ligner joggingbukser, hvilket det jo i virkeligheden lidt er. Perfekte til en tur på kontoret (og til legepladsen). Nedsat til 580,- HER

Jeg ejer en hel stak af de her t-shirts. Hvis man som jeg har en lang overkrop er de intet mindre end geniale. 100,- koster de normalt, men lige nu er den sorte nedsat til 80,- HER

Jeg er lidt en sucker for draperinger og asymmetri, hvilket denne så fint opfylder. Jeg elsker farven også, og tænker at kjolen vil gøre sig godt til sorte pumps, opsat hår, aftensol og Aperol Spritz. Den koster 550,- HER

Simpelthen sådan et sjovt og fint print, der gør mig i godt humør og til 315 kroner skal jeg næsten have den hjem. HER

Oversized bomuldstrøje i en fin peach farve og diskret mønster på ryggen. Perfekt til at have over sommerkjolen når man cykler på arbejde om morgenen, eller til lange bukser når efteråret kommer. 350,- HER

Jeg går fuldstændig i barndommen over det her print. Måske min mor havde noget lignende. Jeg er i hvert fald helt vild med det.Kjolen vil jeg bruge til sandaler på legepladsen og med en sort blazer over når det igen er kontortid. 350,- HER

Hoop øreringe! Det er en af de trends som jeg, sidst den var fremme, var meget begejstret for og blev ved med at bruge længe efter den var væk igen, jeg er derfor overglad for igen at kunne anskaffe mig et sæt hoops. Jeg lægger blidt ud med et par der ikke er så store, til 80,- HER

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *