Nye solbriller + gemte sager

[wpsocialite]

INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED ASOS: INDEHOLDER AFFILIATE

image

Kan I huske solbrillerne jeg linkede til for et par uger siden? Well, de er ankommet og jeg ELSKER dem. De ligner intet andet jeg har og er mega seje med deres runde form og spejlglas. De vejer ingenting og er langt mere plastikagtige i det end andre briller jeg har, men jeg er pjattet med dem alligevel. At de koster 120 kr, er bare endnu bedre. Køb dem HER

Og så er det tid til endnu et overblik over de varer jeg har gemt til senere… De kommer her:

gemt6

Det er udelukkende min lange overkrops skyld at jeg endnu ikke har klikket denne hjem. Jeg elsker alt ved den. Farven, peplum-snittet, at den er længere bag på end fortil. Den vil være så pæn til sorte jeans og stilletter. 320,- koster den HER

Hvem der bare skulle til fin fest! Synes simpelthen  kjolen her er så pæn og sej. Jeg elsker blonderne, skørtet og at der er kig til maven, men med et stykke stof over maveskindet, så det ikke bliver for bart. Og til 750 kroner synes jeg faktisk man får meget for pengene. Se den HER … Og dog! Det rygtes at den slet ikke er pæn i virkeligheden. Damn it.

Jeg har ikke tal på hvor mange gange kjoler af denne type har reddet mig ud af tøjkriser. Jeg ejer flere i samme snit og jeg kommer til at blive ved med at anskaffe mig nye. De er behagelige og kan så nemt dresses op med et par ankelstøvler og en blazer, men fungerer også strålende til sneaks, læderjakke og solbriller. Denne er en af de rigtig fine og til knap 180,- tror jeg bare den skal med hjem. Find den HER

Mange gange har jeg stået og manglet en gråsort oversized denimjakke… Og der var den sgu! 400 kroner, HER

Smuk oversized kjole! Jeg vil bruge den til flade sandaler eller sorte ankelstøvler. Den koster 400,- HER

Jeg er typen der ikke helt kan få nok makeup-tasker. De må gerne være store og gennemsigtige, og rigtig gerne lidt fjollede. Så denne med regnbuer og enhjørninger har nærmest mit navn skrevet på sig. 140,- HER

Så fin lyseblå top med cold shoulder snit. Til bukser eller nederdel og gyldne skuldre. 160,- HER

Jeg tror at de her skal blive mine nye legepladssko. Jeg synes det er så pænt at de er helt sorte og at der ikke er snørrebånd på. Forestiller mig at de må være virkelig behagelige og sutsko-agtige. Og så er de sat ned til 435,- HER

Jeg faldt over denne nederdel ved et tilfælde og selvom den egentlig ikke er noget jeg ville gå over normalt tiltaler den mig alligevel. Der er noget grafisk og cool over den, og til en hvid t-shirt eller en skjorte som på billedet vil den gøre sig virkelig godt. 300,- HER

6 replies
 1. Sara says:

  Køb IKKE kjole nr. 2!!!! Altså den blå. Den er simpelthen SÅ grim i virkeligheden. MEGET tyk i stoffet så man ser lige 10 kg. tungere ud og så er den helt plastik agtig i stoffet.. Jeg købte den til et bryllup og aldrig har jeg været SÅ skuffet over et stykke tøj fra asos. Den røg straks retur.

  Svar
 2. Helene says:

  Tjek lige modellens catwalk moves på kjole nr 3 (den grønne) – det er for sjovt! Jeg tror, hun har misforstået konceptet…😂😂

  Svar
 3. Kristinna says:

  Og lige dér fandt jeg så de perfekte sorte sneaks og solbriller som jeg har ledt efter hele foråret. Af hjertet tak, til min yndlingsblogger!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *