Noget om sneglehuset

I er flere, der har efterspurgt billeder fra vores hjem og det er noget jeg vildt gerne vil lave mere af. Det kommer. Men pt lever vi lidt primitivt, da vi er ved at flytte rundt, og desuden har et lille pigemenneske på 85 centimeter, der opfører sig lidt som ham den stive, der ikke vil gå hjem fra julefrokosten. Med andre ord er her altid rodet og fedtet, og alle genstande, der før stod under en meters højde, er sat op.

Men vi er ved at få styr på det, faktisk. Lydene som jeg skrev om i indlægget i går viste sig at være min mand, der flyttede om på nogle reoler, og det er blevet helt pænt og lækkert, så måske der kommer lidt flere boligposts herfra i løbet af de næste måneder.

Jeg er lige nu ret aktiv på Pinterest, hvor jeg søger på ord som ‘decluttering’, ‘organizing’ og ’storage’ for at finde nogle pæne og anvendelige løsninger til alt vores rod. Hvis nogle af jer har det gyldne råd til at få styr på al sit crap, og ikke mindst falder over nogle pæne og simple æsker til vores reoler, hvor der rent faktisk kan være noget i (hvorfor er det så svært?), må I skide gerne sende mig et link. Tak.

image

vores reol er fra Frama CPH. Det samme er skamlen man også ser på billedet.

11 replies
 1. SS says:

  I skal have en væg-til-væg hylde oppe under loftet, hvis I altså har en smal gang, det er så smart, jeg bruger min til friluftsgrej, som jeg jo (desværre) ikke lige bruger hver dag. Jeg har selv bygget min – en liste på hver væg og 7 planker på tværs.

  Svar
 2. Mia says:

  Hvad med det der konmari-halløj som er alle steder på pinterest? Noget med at rydde ud i de ting man ikke bruger, men det er vist også noget så overskueligt som hvordan man bør folde sit tøj sammen. 😜
  Selv er jeg også i gang med en større oprydning og re-dekorering herhjemme, og bare i går fik jeg samlet hvad det svarer til 5 mælkekasser fulde af ting, vi godt kan undvære herhjemme.. nu mangler jeg bare at beslutte, om det så skal sælges, foræres væk eller bare smides ud. 😊

  Svar
 3. Emilie says:

  Hej Sneglcille

  Bungalow i ravnsborggade har nogle vildt flotte æsker i alle slags størrelser og former 🙂

  http://www.bungalow.dk/store/products/boxes

  De har mange flere farver og mønstre.

  Jeg har hængt nogle hvide ‘bestå’ ikea skabe op i min stue. De er enkle, billige og der er god plads til alt ens rod 😉

  Svar
 4. Tina says:

  Sidste år fik jeg “bygget” min seng på på Malm kommoder fra Ikea med to skuffer “i højden”. Det bedste jeg har gjort opbevaringsmæssigt i min lille lejlighed! Det skaber virkeligt meget opbevarings-plads. Og man vænner sig lynhurtigt til at sove lidt højere oppe 🙂

  Svar
 5. Sara says:

  Jeg synes at søstrene grene har pæne æsker. Deres print skifter ofte og jeg synes næsten altid der er mindst ét pænt.
  Jeg tror dog at reolen ville se mindre rodet ud, hvis tingene fik mere plads. Bare to-tre centimeter på hver side af æskerne ville gøre en forskel tænker jeg 🙂

  Svar
 6. Katrine O. says:

  Nu ved jeg ikke om du er Hay-forskrækket, fordi det lidt er sådan noget alle har i deres hjem. Men hvis du nu ikke er, så synes jeg at deres æsker er mega fine. De er ensfarvede og tykke i kvaliteten. Jeg havde nogen engang, som min (dengang lille) søn fik tygget i stykker, og jeg har ikke fået købt nye. Men de er klart i baghovedet til når jeg også engang går i gang med det store decluttering projekt i Vesterbro-lejligheden. Det er nok snart, da lillesøster også snart skal bruge lidt mere end bare en seng i vores soveværelse og et legehjørne i stuen 😉

  Svar
 7. Thea says:

  Adax har haft nogle vildt fine kasser. Mener det var 4 stk. i forskellige størrelser for 199,- Ved ikke, om de stadig har dem 😉

  Svar
 8. Tina says:

  Mit bedste oplysningstip er, at alt skal have en plads! Om det så bare er i en skuffe eller æske, så bare det at man har besluttet, hvor alle ting “hører hjemme” gør det sygt meget nemmere at rydde op. Det er i hvert fald min erfaring efter vi er flyttet i hus og har fået endnu mere plads at rode på 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *