Kjoler, kjoler, kjoler

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Der er virkelig noget, der er gået op for mig her i de varme dage. Jeg har ikke nok behagelige sommerkjoler. Jeg har mange flotte og seje og smukke kjoler, men jeg har meget få løse og casual kjoler. Det må høre op, og jeg har nu brugt det meste af Umas morgenlur på at finde sommerkjoler frem, og jeg har også købt en håndfuld, som jeg så håber når frem inden sommeren igen stikker af…

kjoler

 1. Jeg har allerede denne i en orangerød farve og jeg elsker den! Den har den perfekte pasform og strammer ingen steder. Den er lidt dyr, men jeg synes den er pengene værd. 1900,- HER
 2. Det er nærmest bare en stor T-shirt, hvilket næsten ikke bliver mere behageligt. Men den er flot alligevel og den kan nemt gøres lidt ekstra lækker med nogle pæne sandaler, lidt smykker og en sej jakke. Den koster 550,- HER
 3. Kjole i smukt grønt print, der giver lyst til paraplydrinks og sand mellem tæerne. 1200,- HER
 4. Egentlig undgår jeg helst sort om sommeren, men engang imellem er man bare ikke i humør til for meget larm i tøjet og på de dage ville denne tubekjole altså være helt ideel. Den koster 140,- HER
 5. SÅ smuk kjole fra Day. Den er nedsat, men er stadigvæk til den dyre side. 1400,- koster den, men jeg er faktisk så vild med den, at jeg kraftigt overvejer om den skal hjem til mig. Find den HER
 6. Småblomstret skjortekjole, der simpelthen ser så rar ud, og så koster den bare 210,- HER
 7. Jeg vil vove at påstå at dette er den perfekte sommerkjole. Pæn farve, lækkert snit og i et behageligt materiale. Prisen kan jeg heller ikke sige noget til, den koster nemlig 600,- HER
 8. Kort denimkjole med flæsedetalje, perfekt over en bikini, til både bare tæer, klipklappere eller pæne sandaler … 300,- HER
 9. Viskosekjole i en virkelig fin orange farve. Jeg er i det hele taget ret glad for orange nuancer lige for tiden, og så er viskose altid et hit her, da det falder pænt og er behageligt at have på. 600,- koster kjolen HER
2 replies
 1. Line says:

  Jeg er så vild med, at du altid skriver en forklaring til det tøj/sko, du laver links til, tak 🙂 Så er det nemlig meget nemmere at vælge, frem for hvis der kun var billeder og links. Rigtig god torsdag til familien Snegl

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *