Gode sommertips og en vinder


INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BRAUN

image

Jeg er måske ikke, taget dagens selvbruner-katastrofe i betragtning, den helt rette til at give sommertips, men så er det heldigt, at er er hundredvis af gode fifs  i dette indlæg.
Det har været en fornøjelse at læse dem og der var flere som jeg vil tage med mig. Tak! Jeg skal både have gang i kaffegrums, fodbad og drinks. Perfekt.

Som jeg skrev i det første epilator-indlæg her er jeg personligt blevet ret begejstret for at fjerne hår på benene med Braun silk epil 9-961e og jeg håber at vinderen, som får sin egen hjem ganske snart, bliver lige så glad for den.
Og hvem er det så der har vundet? Det har faktisk ikke været helt nemt, men jeg valgte fem favoritter og trak lod imellem dem og det blev:
Charlotte Jørgensen, der skrev kommentaren:

‘Mit bedste tip til sommerklargøring :
Jeg elsker en flot solkysset ud og for at få det, er det vigtigt og bruge en body scrub en gang om ugen ca. Jeg laver min egen med Kaffe, kokos olie og rørsukker. Ikke efter nogen bestemt opskrift, men ca. 1 del sukker 2 del kaffe og olie indtil den ønskede konsistens.
Det er en rigtig god scrub ! Jeg bruger den på hele kroppen (ikke ansigtet) en gang om ugen. Den sikre mig at min krop er fri for døde hudceller og helt igennem fugtet
Desuden er kaffe godt mod appelsinhud hvis man døjer med det derudover så bruger jeg altid solcreme, også selv om jeg gerne vil være solbrun. Det kan man altså sagtens! Elsker den fra Derma.
Håber rådet kan bruges’

Charlotte, en epilator er sendt i din retning.
Så mangler vi bare lidt højere temperaturer og lidt mindre regn, tak!

 

1 svar
  1. Charlotte Jørgensen says:

    Kære Sneglcille.
    Jeg er den heldige vinder og hold op hvor er jeg bare glad for den ! 1000 tak 🙂 Jeg ville lige høre om du har nogle gode råd til olie eller cremer efter epilering. Jeg mindes at du på et tidspunkt har anbefalet SARD abrikoskerneolie olie (måske på Snapchat), men kan ikke huske om den også var god efter epilering 🙂 Søger virkelig tips og råd, evt. Hvad bruger du selv 🙂

    God kommende weekend til dig og familien 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *