Flydende sommer + en konkurrence

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Jeg havde helt tydeligt set for mig, hvordan vi denne sommer bare skulle være hjemme i mega sommerlækre Danmark. Måske vi skulle leje et sommerhus, tage på stranden og ikke mindst holde en masse grill aftener… Og, ja der har da været lidt sommervejr. Men det er som om, at i det sekund vores børns ferie startede, blev der trukket et gardin ned over sommeren. Først et gardin lavet af sygdom og dernæst et af regnvejr og blæst. Sommerhusplanerne er indtil videre udsat, for selvom der i glimt er både solskin og varme, thank god, var det ikke helt hvad vi gik og regnede med.  Det der med grillfesterne er heller ikke blevet til så meget som vi havde håbet på. Men vi er dog blevet ret gode til de spontane arrangementer. I går kørte vi for eksempel ud i nogle venners haveforening og spiste aftensmad, og heldigvis var der en masse solskin og ikke så mange regndråber som forventet. Med os havde vi pakket lidt flydende sommer. Ja! Jeg har nemlig indgået et samarbejde med Somersby og er derfor godt dækket ind på cider-kontoen denne sommer. Jeg kendte personligt kun til æble versionen som faktisk nærmest er et slags symbol på en hel sommer for nogle år siden, hvor min ikke-øl-drikkende veninde altid havde Somersby i tasken – Noget resten af selskabet altid sprang med i. Det er derfor også en smule nostalgisk sådan at drikke dem igen. Nu er der kommet flere smagsvarianter til; Rabarber og blåbær. Totalt sommeragtigt! Særligt sidstnævnte er jeg ret glad for. Den minder mig en anelse om rød saftevand, og hvis den er iskold og solen endda kigger frem, er det indbegrebet af sommer på flaske.

image

KONKURRENCE (Lavet i samarbejde med Somersby)
Du kan vinde en kasse Somersby til din sommer, og du bestemmer helt selv hvilken smagsvariant du kunne tænke dig. Bare skriv i kommentarfeltet herunder om du er til æble, rabarber eller blåbær, samt hvem du vil dele kassen med, hvor og hvornår. Skal det være til havebrylluppet, en fødselsdagspicnic eller en dag med veninderne på altanen (sidstnævnte er nok det de resterende Somersby herhjemme skal bruges til).

OBS: Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen.

Følg Somersby på Facebook
Følg Somersby på Instagram

image

183 replies
 1. Danielle says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at dele en kasse med blåbær, sammen med min familie og søde kæreste for at fejre at jeg kan kalde mig for færdiguddannet bioanalytiker her til sommer! Samt at jeg har scoret mig en fastansættelse på en afdeling jeg nyder at opholde mig på 😃✌🏼️

  Svar
 2. Anna says:

  Æble! Jeg vil drikke dem med min dejlige lillesøster (det røvhul), der har besluttet at flytte et år til Australien med kæresten efter sommerferien. Jeg får ondt i maven af at tænke på det – så en altanbrandert med hende vil nok hjælpe lidt.

  Svar
 3. Monica says:

  Selvom jeg i virkeligheden nok kan lide dem alle sammen, er jeg altså mest til den gode gamle æble. Hvis jeg vinder en kasse, skal den bruges når min mødregruppe for første gang skal mødes uden børn til en bytur. Med eller uden en kasse Somersby bliver det en fest og vi glææææder os 🙂

  Svar
 4. Kathrine Hytten says:

  Rabarber! Kassen skal deles med mine dejlige studie-veninder, når vi traditionen tro skal til Musik i Lejet næste weekend igen – og forhåbentlig (!) skal sidde på terrassen i solen, inden det går løs på festivalpladsen 🙂

  Svar
 5. Katrine says:

  Dem vil jeg drikke sammen med en flok veninder til have/fødselsdagsfest senere på sommeren 🙂
  Og jeg tror jeg vil prøve dem med rabarber

  Svar
 6. Mathilde says:

  Blåbær, helt klart! Jeg vil nyde dem iskolde på altanen med min kæreste, da vi er nybagte forældre og har brug for kæreste pauserne, når lillen er puttet og vi bare kobler helt af. Og så håber vi på mere sol. Men de smager vel også godt i regnvejr😜

  Svar
 7. Stephanie says:

  Jeg ville dele dem med mine dejlige veninder, til noget tøsehygge som vi forhåbentlig snart kan komme til at holde. Det skal selvfølgelig være den med blåbær, det er klart vores ynglings💜

  Svar
 8. Julie says:

  Jeg ville prøve den med blåbær. De skulle nydes sammen med mine 2 bedste veninder på min spritnye altan på Nørrebro! 👏🏻

  Svar
 9. Amanda says:

  Både kæresten og jeg arbejder hele ferien væk, hvilket er pisse hamrende svært når man er nyforelsket. Vi har dog begge scoret en weekend fri, hvor vi tager i sommerhus og leger rigtig kærestekedelige.
  Den med blåbær ville bare lige være prikken over i’et!

  Svar
 10. Marie / krøllerier says:

  Uh jeg ville gerne prøve blåbær. Og jeg ville dele med min familie til sommerfest i mine forældres sommerhus i august. Det er sikkert der sommeren kommer, så det bliver helt perfekt 😉☀️

  Svar
 11. Jannie says:

  Blåbær, kassen skulle da drikkes med mine veninder fra skoletiden mens vi fortæller røverhistorier og genopliver minder fra tiden før alle vores unger 😊

  Svar
 12. MissTy says:

  Æble:-) Den skal bruges i godt selskab med gode venner, når vejret bliver lækkert nok til en god gammeldags havefest.

  Svar
 13. Janne Nielsen says:

  Åh, vil gerne prøve rabarber – den har jeg ikke smagt. Er også mest til de gamle med æble eller Pære, men er altid med på at prøve noget nyt! Skal helt sikkert drikkes sammen med min mand, vi drager snart af sted på en tiltrængt ferieuge i sommerhus sammen med vores 3 børn, og det vil være fint til de lange og forhåbentlige varme sommeraftner, når børnene er faldet omkuld i deres senge. Somersby er en rigtig god løsning hjemme hos os, fordi min mand ikke kan lide øl ( det er jeg nu ellers ret glad for😃) , men en Somersby kan vi altid blive enige om at drikke sammen😃😃

  Svar
 14. Lærke says:

  Opdagede den med rabarber smag på Tinderbox for et par uger siden og må indrømme at jeg er solgt, så den ville jeg dele med mine veninder på stranden når vi i starten af august skal fejre at vi er bestået (7-9-13) vores specialer 😀

  Svar
 15. Camilla A says:

  Hvor lækkert!
  Jeg vil meget gerne vinde den med rabarber og dele med mine skønne veninder, når vi sammen skal til Grøn Koncert – forhåbentlig i tørvejr. 🙂

  Svar
 16. Lotte Jakobsen says:

  Til håndværkere og gæster i den kommende tid, da vi overtager vores vores nye hus på fredag!!!!

  Svar
 17. Clara says:

  Min søster bliver kandidat her d. 1/8-16, og hun skal holde fest og fejres helt op over begge ører – så hvis jeg vandt, ville jeg give hende kassen med Somersby. Jeg tror, jeg ville vælge den normale æble-smag, som hun og jeg (og alle hendes veninder) kunne nyde, mens vi hyggede os. Jeg krydser fingre, for jeg tror, hun ville blive rigtig glad for omtanken og for hjælpen. Held og lykke til alle andre også. Hav en god aften 🙂 Kh

  Svar
 18. Lotte Jakobsen says:

  Til håndværkere og gæster i den kommende tid, da vi overtager vores vores nye hus på fredag!!!! Rabarber lyder lækkert 🙂

  Svar
 19. Marie says:

  Ih hvor lækkert. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde en kasse med blåbær og dele den med mine søde veninder, når sommeren går på hæld og vi sammen drager på Skanderborg festival til august. Det ville være alt for lækkert at kunne skifte de lunkne øl ud med kolde sommersby 😀

  Svar
 20. Nina R. says:

  Sikke en lækker præmie 😊 🙂 Jeg ville dele en kasse Somersby med smag af rabarber med mine søde veninder på altanen, inden vi smuttede videre til go sushi på mit favoritsted og senere til dans i Kbh til ud på de lyse morgentimer.

  Svar
 21. Agnethe says:

  Den med rabarber lyder skøn! Og den vil nydes i selskab med mine veninder fra gymnasiet til en hjemmelavet middag før en bytur 🙂

  Svar
 22. Amalie says:

  Uh, jeg ville gerne dele en kasse blåbær somersby med mit gymnasieslæng. Året vi blev studenter tog vi på kanotur på susåen. Der blev drukket en masse øl, spist pølser på engangsgrill og hygget i stor stil! I år har vi 5-års jubilæums-kanotur, og jeg ville virkelig gerne glæde mine bedste venner med en kasse somersby! 🙂

  Svar
 23. Tarkoflen says:

  Jeg ønsker mig at sidde en varm sommeraften med en rabarber udgave i hånden og snakke til langt ud på natten med de dejligste veninder jeg ser alt for sjældent efter 2 blev til 3 <3

  Svar
 24. Terese says:

  Rarbarber! Ville være perfekt info når kæresten og jeg holder 2*30års føsda til august..tror damerne ville blive temli glade 🙂

  Svar
 25. Hanne says:

  Jeg ELSKER smagen af rabarber!
  I midten af august skal vi til havefest hos gode venner med snobrødsbagning, kongespil, lækker musik, afslapning og forhåbentligt sol og sommer. Jeg er overbevist om, at det er de helt rigtige rammer at nyde sådanne dejlige dråber i. 🙂

  Svar
 26. Karen says:

  Juhuuuu!! Jeg vil så gerne smage den med rabarber 🙂 den vil passe perfekt sammen med en lille uge til smukfest, med den bedste veninde Stinne, når vi skal bade os i godt vejr, god stemning og al den hygge vi kan præstere.. 🙂

  Svar
 27. Anna Lynge Jensen says:

  Uh- rabarber lyder lækkert! Ville dele dem med mine yndlingsdamer på tagterrassen ☺️

  Svar
 28. Mette says:

  Rabarber. 😋 ville dele med min skønne veninde jeg har lært at kende igennem vores mødregruppe. Begge vores mænd arbejder rigtig meget, så at dele en cider med hende på terrassen en aften hvor vi er børnefri, ville være helt perfekt. ❤️

  Svar
 29. Christina h says:

  Rabarber! Jeg ville dele den med nogle veninder på et tæppe i haven. Eller måske med mine kolleger til vores sommerfest 🙂

  Svar
 30. Signe O W says:

  Uh, rabarber! Den smager så mega godt. Har faktisk lige introduceret den for mine veninder, og de var vilde med den, så tænker næsten at kassen skulle deles med dem 🙂 Gerne i min fine baggård med solskin og musik!

  Svar
 31. Klara says:

  Solen bager ned på vores solbrændte skuldre, og vi kigger på hinanden – og uden ord, genderkender vi denne øjebliksfølelse. Lykken. Det er sjældent – men den er her lige nu. Imellem skraldet, teltene, pisset og de tusindvis af fulde, glade og smilende mennesker, der tilsammen udgør sommerens traditionsrige uge uden bekymringer.
  Min kasse Sommersby skulle selvfølgelig med mig på Smukfest i Skanderborg om en lille måned, og deles med mine festivalglade veninder og skabe (endnu mere) glæde og fuldskab. Og skulle selvfølgelig være med rabarber <3

  Svar
 32. Catrine Gangergaard says:

  Helt klart rabarber! Yndlingssommerdrink for tiden. Min kasse skulle deles med en masse gode veninder i Frederiksberg have, når solen engang viser sig 🙂

  Svar
 33. Sarah Danielsen says:

  Æble 😍 vil dele med min kæreste og veninderne på terrassen. For NU kommer sommeren (har jeg bestemt).

  Svar
 34. Simone Larsen says:

  Jeg gad virkelig godt prøve rabarber Somersby. Det lyder så lækkert – jeg ville drikke dem allesammen med en masse venner på terrassen, inden jeg drager i fire måneders værnepligt og derfor ikke får specielt meget tid til sådanne fornøjerligheder 😉

  Svar
 35. Gitte says:

  Uhm, huskede godt da æble versionen kom frem, var helt vilde med dem 🙂
  Har ikke drukket somersby i en del år, pga graviditet og amning og før det stod den vist mest på vin og øl, så det er da vist på tide at prøve en ny variant og det skal være den med rarbaber og de skulle nydes med min kæreste på terrassen, når sommeren forhåbenligt snart dukker op og bettemanden er puttet 😊

  Svar
 36. Pernille says:

  Jeg fik en rabarber Somersby, da mine venner og jeg ventede alt for længe på festivaltoget tøffede ud til Roskilde forrige lørdag. Den var virkelig god! Så helt klart den smagsvariant, jeg ville vælge. Kassen ville jeg dele til august, når jeg afleverer speciale og har fødselsdag med min vidunderlige støttende kæreste og vores venner <3

  Svar
 37. Signe says:

  Rabarber! 😍 Skal holde 30 års fødselsdag og kandidatfest for 40 af mine aller bedste mennesker og med 5 år på SU, kunne det virkelig være en lækker lyserød velkomstdrink 🌸

  Svar
 38. Tanja says:

  Havde bestemt også regnet med lidt flere soldage denne sommer, hvor veninder og jeg kunne sidde med grill og ølbowling og bare nyde den danske sommer (som altså er den bedste sommer). Så jeg krydser stadig mine fingre for, at det en dag kommer og at vi så kan sidde med somersby med blåbærsmag i hånden og rigtig nyde disse herligheder 🙂

  Svar
 39. Diana says:

  Den skulle nydes på vores terrasse til den sommerfest min veninde og jeg planlægger for hele flokken! Har drukket alt for mange telt varme somersby på Roskilde Festival i min tid, så de skulle nok bruges i en lækker sommerpunch med is terninger. Helt perfekt med en blåbær variant til dette 😀

  Svar
 40. Camilla says:

  Rabarber lyder jo fantastisk!
  Jeg vil servere dem til den afskedsfest jeg i smug er ved at arrangere for min veninde, der desværre flytter hjem til Norge til august.

  Svar
 41. Fie says:

  Jeg ville dele dem med et par af mine bedste veninder på min skønne tagterrasse inden jeg flytter fra den om et par måneder. Vi er vist mest til dem med æble 😊

  Svar
 42. Michelle Jepsen says:

  Min absolut sommersby favorit er Blackberry, uhm det er godt men de nye med blåbær er sku også ret lækre og minder meget om favoritten. Sødt på den ikke søde måde. Da jeg også er den ikke øl drikkende type (desværre😳) går sådan kasse sommersby aldrig forgæves i vores hjem og de vil virkelig blive nydt i fulde drag i kolonihaven, formentlig på både regnfulde og våde dage samt de lidt mere lækre solskinsrige dage 🙏🏼👏🏻

  Svar
 43. Christina TF says:

  Den med rabarber smager fantastisk og sådan en kasse skal da deles med kæresten, på altanen, når barnet er puttet <3

  Svar
 44. Sara R says:

  Uhh rabarber! Elsker alt med rabarber:) jeg skal have nogle af dem med til 30års fødselsdag og nogle af dem med til grill med studiegruppen, hvis altså ellers det snart bliver grillvejr:) rigtig god “sommer” til dig og din lille familie!

  Svar
 45. Trine Borup says:

  Mmm blåbær lyder godt. Og fin er den også at se på 😉 Sådan en kasse ville jeg dele med de veninder, som jeg har kendt siden folkeskolen, til én af vores hyggelige aftener. Vi er spredt over hele landet, og mødes kun et par gange om året.

  Svar
 46. Emilie says:

  En kasse med rabarbersmag ville gøre underværker til mit og min kærestes bryllup til sommer. Vi har endnu ikke fundet et pengetræ, så en gratis kasse somersby ville være en stor hjælp 😀

  Svar
 47. Sofie says:

  Blåbær, haps! Super lækker sommerdrik (med en anelse alkohol i…) Kassen skal deles med min veninde – hun bor kun to km væk, men grundet meget forskellige arbejdstider, ses vi alt for sjældent. Nu skal vi endelig være sammen i en hel weekend om små tre uger! Behøver jeg sige, at jeg glæder mig? En kasse Somersby ville helt sikkert være hyggelig at slæbe med i Frederiksberg have, hvor jeg forestiller mig at vi skal tilbringe den ene dag (i solen…).

  Svar
 48. Nanna says:

  De skal helt klart være med rabarber og de skal nydes på altanen med veninder når sommeren kommer til Danmark. Høhø. Det ved man selvfølgelig aldrig hvornår bliver, men jeg glæder mig til det sker. Især hvis sommeren ankommer sammen med en kasse rabarber sommersby 🙂

  Svar
 49. Amalie says:

  En kasse blåbær-sommersby skal deles og drikkes i selskab med mine venner og veninder til vores “sidste” klassefest efter herre lækker studentertid, forhåbentlig i dejlig solskin :))

  Svar
 50. Anneline says:

  En kasse rabarber-sommersby skal helt klart deles med mine efterskoleveninder igennem nu fem år på SMUKFEST :-))))

  Svar
 51. Anne says:

  Jeg ser frem til en utrolig hyggelig og festlig aften ude på altanen med mine veninder d. 16 juli efterfulgt af en fest senere på aftenen!

  En kasse Somersby med rabarber vil være prikket over i’et! 😀

  Svar
 52. Laura Munk says:

  Åh rarbarber er noget af det bedste jeg ved! Den skulle nydes med alle mine dejlige studiekammerater for at fejre vi har har afleveret speciale (hvilket sker 1. august. Derfra må sommeren gerne komme) Sådan en lun sommeraften har de allesammen fortjent efter en meget lang skriveproces!

  Svar
 53. Nikoline says:

  En kasse med blåbær-smag skal helt sikkert med mig og mine 2 yndlingsveninder på vores første smukfest i august! 🙂

  Svar
 54. Natascha says:

  Rabarber! Uuuuh og de skal drikkes med mine to dejlige veninder på altanen! Den holder sikkert længe eftersom to af os er lidt ude af træning i forhold til Alkohol efter to dejlige babyers ankomst! Men de ville da helt sikkert blive drukket, selv om det nok tager tid 😀

  Svar
 55. Mette says:

  Rabarber mand!:)
  Og ja lige ned i tasken, når jeg skal i byen med veninderne, som ofte, når solen er fremme, starter over på trapperne på Israels Plads:)
  God sommer:)

  Svar
 56. Rikke SG says:

  De alle tre er fristende, men jeg ville vælge æble, hvis der skal vælges én. Mig og min kæreste holder sommerfest/indflytterfest, da vi er flyttet i hus. Det ville derfor være perfekt at vinde til vores 40 gæster på solskinsøen!

  Svar
 57. Therese says:

  Helt sikkert blåbær! Hvis jeg vinder, skal kassen nydes sammen med mine skønne veninder, når vi skal på en forlænget weekendtur til København!

  Svar
 58. Sara G says:

  Jeg vil vildt gerne smage dem med rabarber og det ville jeg gøre sammen med en håndfuld veninder i min nye have! Sidst jeg inviterede til grill og have-hygge blev det til hotdogs i stuen, da vejret ikke ligefrem var som jeg havde håbet, så måske jeg ville være heldigere med en kasse somersby på programmet i august 😀

  Svar
 59. Cenia says:

  Æble! Det har altid været min favorit (og faktisk noget nær det eneste alkohol jeg drikker – kræsen much?)
  Jeg ville helt klart sætte dem til livs sammen med familie og venner, hen over et bål, med snobrød og s’mores. Det lyder i hvert fald som en fantastisk og idyllisk aften, selvom vejret selvfølgelig skulle være på min side. (; Hav en fantastisk sommer!

  Svar
 60. Jannie says:

  Blåbær! – og den skal deles med mine skønne veninder når jeg holder fødselsdag i starten af august! Jeg er lige flyttet tilbage til Jylland efter at have boet på Amager (som jeg allerede savner lidt) i nogle år. Men det bedste er, at jeg endelig er samlet med mine dejlige venner igen og det skal da fejres med en kasse sommersby til et brag af en sommer-fødselsdagsfest!

  Svar
 61. Sara says:

  Jeg skal holde fødselsdag i næste uge, mens jer er i sommerhus (Tisvilde) med en masse venner, og kunne bestemt godt toppe dagen med en kasse rabarber Somersby, når jeg sidder og nyder endnu et år på bagen, i det forhåbentlig gode vejr i dejligt selskab. 🙂

  Svar
 62. Anne W. says:

  Jeg ville dele med min elskede mand, som har fødselsdag om 2 uger❤️Han elsker rabarber, så det må være dem, vi skal prøve.
  KH Anne W.

  Svar
 63. Anne says:

  Jeg vil dele dem til sen-sommerfest med dejlige venner når sommeren (forhåbentlig) kommer til august. Jeg er nok mest til rabarber.
  Lad os sammen krydse og heppe på snarlig sommer 🙂

  Svar
 64. Camilla says:

  Jeg ville meget gerne nyde og dele rabarber-versionen med mine søde veninder på altanen i forbindelse med min kommende fødselsdag. Fingrede krydset for solskin!!

  Svar
 65. Line says:

  Vi flytter i vores første hus lige om lidt og en kasse sommersby med rabarber til indflytterfesten ville ikke være helt dårligt 🙂

  Svar
 66. Maj says:

  Jeg vil da absolut foretrække rabarber, som skal nydes sammen med vores gode venner længere oppe ad vejen. De kommer hjem om halvanden uge med mindstemandens bedste ven. Mens de leger, så skal de voksne nyde Somersby i haven.

  Svar
 67. Julie says:

  Hvert år har jeg en ven som holder en weekend i sommerhus som han kalder Mini-Roskilde! Det er en mega hyggelig weekend hvor vi genfortæller og genoplever alle de gode historier fra RF inden hverdagen begynder igen. Det ville være fantastisk at vinde en kasse sommersby at medbringe – gerne med æble (er stadig til den gode gamle klassiker).

  Svar
 68. Bettina says:

  Rabarber, tak!
  Skal drikkes til min have-sommerfest, hvor vi fejrer min datters 7 års fødselsdag, min fødselsdag og at jeg er blevet færdiguddannet professionsbachelor på flotteste vis (på trods af at jeg er blevet enlig mor undervejs i min uddannelse).

  Svar
 69. Malene says:

  Blåbær – den skal deles med min svigerinde, som lige er stoppet med at amme og i øvrigt hader øl. Vi skal i sommerhus om 3 ugers tid sammen, så det ville være en perfekt anledning, når alle unger er puttet og vi forhåbentlig kan sidde ude og nyde sommervejret.

  Svar
 70. Nanna L says:

  Jeg ville dele en kasse rabarber med mine dejlige højskoledamer på vores årlige sommerhustur i august! 🙂

  Svar
 71. Katja says:

  Uhh jeg vil gerne vinde rabarber! Om 7 dage skal jeg aflevere speciale og senere holder jeg kandidat fest for alle dem jeg holder af, så det ville være fantastisk med sådan en kasse! ☺️

  Svar
 72. Louise Andersen says:

  Er ret vild med den nye med rabarber! 🙂 Og den skal deles i selskab med gode venner over pølser på grillen.

  Svar
 73. Katrine k says:

  Æble, for jeg kan ikke tåle de andre, haha. Jeg vil dele dem med min søster på Samsø om 2 uger 😊

  Svar
 74. Ditte says:

  Jeg er mest til æble 🙂 og ville bruge det til at fejre min fødselsdag sammen med mine veninder når jeg kommer hjem fra ferie i august 🙂

  Svar
 75. Nina Jessen says:

  Jeg vil vælge rabarber.
  Min genbo og jeg(og resten af vore familier) mødes tit på vejen eller i en af haverne og drøfter løst og fast….det er en hyggestund vi begge sætter pris på og vejret behøver ikke altid at være lutter sol.
  Jeg ved, hun ikke skal ud og rejse denne sommer, så dette ville være perfekt.

  Svar
 76. Janne says:

  Rabarbe. På terrassen ved sommerhuset, hvor vejret selvfølgelig er helt fantastisk, sammen med vennerne som kommer på besøg. Først en tur på tandem rundt på øen og så en kold Sommersby med rabarber – det holder hele vejen.

  Svar
 77. Karoline says:

  Den her konkurrence er som sendt fra himlen! Om tre uger venter en dåbsfest for min lille søn og vi bliver 60 😳 Det er selvsagt lidt af en mundfuld at købe ind til. Vi vil så gerne byde på noget lækkert sommeragtigt da solen forhåbentlig skinner, da festen holdes i haven. Jeg ser for mig at rabarbersmagen vil falde i meget god jord og gøre det hele lidt ekstra festligt ❤️

  Svar
 78. Cecilie RH says:

  Jeg ville gerne vinde rabarber og medbringe en god del af dem på min sejltur sammen med min kæreste i august! Forhåbentlig får vi skønt sommervejr, men ellers kan de skabe en hyggelig (og tipsy) regnvejrsaften i en dejlig havn.

  Svar
 79. Caroline Henningsen says:

  Jeg vil vildt gerne vinde en kasse med rabarbersommer på flaske til min venindes tilbagevendende sommerfest, Damernes Sommerfest, som foregår i hendes kolonihave og er et kæmpe hit! Jeg er sikker på at de ville få ben at gå på, og jeg ville måske score lidt pluspoint efter i et år at have været hende den kedelige, der ammer.. 🙂 Nu er jeg nemlig klar til fest og drinks igen!

  Svar
 80. Emilie says:

  En kasse med blåbær ville jeg dele med gymveninder hos mig til en grillaften i løbet af sommeren. 🙂

  Svar
 81. Laura says:

  Jeg er helt vild med den nye rabarber! Så jeg ville gerne have en kasse af dem, til at tage med til hele gruppen inden vi skal til Grøn koncert næste weekend 😁

  Svar
 82. Yasmin says:

  Jeg gad godt prøve dén med rabarber 🙂 og så vil jeg nyde et par stykker med min kæreste mens vi griller i en nærliggende park, når sommeren forhåbentligt snart gør sit indtog igen! 🙂

  Svar
 83. Sofie says:

  Jeg vil vildt gerne prøve rabarber-versionen og det skulle klart være til den fest min mand og jeg holder i august. Der er mange grunde til at feste, vi bliver 65 år (tilsammen), vi har været gift i 6 år og kærester i 12 -og vi er stadig forelsket, nu bare lidt ældre, med to børn og lidt mere hverdag og leverpostejsmadder end tidligere. Så vi kunne godt bruge lidt drikkevarer (og sol) til vores havefest i august!

  Svar
 84. Kristella says:

  Jeg vil klart foretrække den “gamle” version med æble, den er for mig indbegrebet af hygge, og gode minder 🙂
  – jeg ville dele den med mine veninder, da det er med dem minderne er lavet ☺️ Rigtig god sommer på Vesterbro ☀️😎

  Svar
 85. Kamilla says:

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den med æble. Jeg ville nyde kassen med mænd, familie og venner på træterassen med udsigt over vandet..lidt sol ville heller ikke være af vejen.😉

  Svar
 86. Emili says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig blåbær-smagen. 😀
  Og det skal være til at tage med når vi tager på Skanderborg Festival i starten af august. ❤

  Svar
 87. Maj says:

  Jeg vil gerne vinde en kasse med rabarber-smag! Og jeg vil skåle i dem med min solbrune søster, når hun vender hjem fra ferie i Madagaskar. Jo flere Sommersby jeg drikker, jo mere brun vil jeg se ud når jeg står med min blege krop ved siden af hende 🙂

  Svar
 88. Sarah says:

  Av, jeg ville da gerne vinde en kasse med blåbærcider! 💙 Din beskrivelse af dem lyder som et hit!
  Jeg ville nyde en (to-tre-mange) i min nye have!! Jeg er nemlig flyttet i et vaskeægte hus (hvilket er en heftig, men også skøn kontrast til min gamle lejlighed på Vesterbro). Lige nu ligner det noget, der er løgn indeni, men haven – den er skøn! Og indbyder til en lille, let sommerbrandert!

  KH Sarah

  Svar
 89. Heidi says:

  Den ville jeg rigtig gerne vinde, så vi kunne byde vores gæster på en sommerdrik, når min mand fylder rundt.

  Svar
 90. Sarah Erez says:

  Jeg vil helst vinde dem med rabarber, da det er sommer for mig og lyder dejligt forfriskende.
  Jeg tror jeg vil dele dem med mig selv, da jeg ikke bryder mig om øl, så kan dette være min øl 🙂

  Svar
 91. Caroline says:

  Rabarber! Jeg ville dele den med mine 6 sødeste veninder på Skanderborg. Fordi det nok er sidste gang i mange år vi kommer afsted alle sammen inden der kommer babyboom og voksen-jobs 😐🎉

  Svar
 92. Anne says:

  Uh læks samarbejde! Jeg vil gerne smide et lod i puljen. Der står helt klart rarbarber på loddet – oooog de skal klart deles med veninder/søster på altanen NÅR solen melder sig på banen 🙂

  Svar
 93. Nina says:

  Helt klart rabarber! Som citrus-allergiker er det der med at finde et alternativ til øl og vin ikke altid så let, så der er rabarber-varianten helt perfekt (efter der i mange år er drukket en del med pære- og æblesmag). Kassen skal deles med en masse gode venner på en GoBoat til min kærestes fødselsdag – et lille arrangement han ikke ved noget om endnu 🙂

  Svar
 94. Simone Olsen says:

  Rabarber lyder så lækkert! Jeg ville dele sådan en kasse med veninderne til vores næste grillaften på terrassen:-)

  Svar
 95. Anna says:

  Jeg ville så gerne dele den kasse med de dejlige gæster der kommer til min brors havebryllup i midten af august → det afholdes i sommerhus-haven og der kommer til at være lanterner i æbletræerne, dans til langt ud på den lune nat & masser af kærlighed ♥ I haven findes også en himmelsk rabarber-skov, så smagen skulle selvfølgelig være r a b a r b e r ♥

  Svar
 96. Eva Jensen says:

  Rabarber. Den er SÅ lækker!
  Vil dele den med mine veninder når vi tøffe i sommerhus her om et par uger – forhåbentlig bliver vejret lækkert 😊

  Svar
 97. Sara Rønnest says:

  Min ynglings variant er helt klart blåbær! 🙂 de skal nydes i det bedste selskab med alle veninderne fra den gamle folkeskoletid.

  Svar
 98. Sofie Mondrup Nielsen says:

  Jeg elsker den med æble, men vil rigtig gerne vinde en ramme med rabarber for det lyder alt for lækkert! Så vil vi nyde dem med venner og familie til vores Samsø-sommer-have-bryllup i august!

  Svar
 99. Josefine D. says:

  Jeg er pjattet med den med blåbær! Den er så god! Jeg ville dele med mine veninde d. 1/8, når vi forhåbenligt skal fejre at vi er kommet ind på vores studier! … Og hvis vi ikke er kommet ind, så skyller vi sorgerne ned 😉

  Svar
 100. Sofie says:

  Jeg ville elske at nyde en Kasse lækre rabarber sommersby til vores Samsø-sommer-have-bryllup i august med en masse dejlige venner og familie!

  Svar
 101. Mette Møller says:

  Jeg ville klart vælge rabarber, det lyder ret lækkert! Jeg har i år kun 1 uges sommerferie, så de skal nok drikkes i den uge med mine skønne veninder. – måske vi er så heldige de kan komme med på stranden 😊

  Svar
 102. Mette says:

  Ummm rabarber tror keg😍. Og det ville være genialt at have til mår jeg skal have overstået en kaotisk flytning i august sammen med mit flyttecrew. Byttelejlighedspanik hvor vi skal flytte ud og ind samtidig og jeg blev svigtet af mit flyttefirma! 😁😁😱. Så kunne være dejlig opmuntring midt i kaos

  Svar
 103. Trine says:

  Blåbær! Helt klart blåbær!
  Jeg er gravid for anden gang inden for et år, så når jeg har født lige rundt om hjørnet (3 mdr), så skal jeg drikke en masse vin, cider, øl, g&t og alt det som jeg kun lige nåede at smage på mellem de to børn. Alkoholisk? Nej, bare mor til en snart 1 årig og et spædbarn på vej 😉

  Svar
 104. Mia Høgfeldt says:

  Rabarber 😍
  De skal bruges i gårdhaven med en flok venner – vi er samlingspunkt for flokken her om sommeren da vi er de eneste med egen have. Kunne være skønt at byde på en gang flydende sommer 😁

  Svar
 105. Iben says:

  Jeg kunne så godt tænke mig at vinde en kasse blåbær Somersby. De ville være perfekte til en lang sommer med indflytningsfester og spontane grillaftener i min nye lejlighed!

  Svar
 106. Emma says:

  Blåbær lyder helt vildt awesome! Så blåbær, helt klart! Og de skal serveres til hele min og min kærestes familie, når vi i august holder en fælles bachelorfest – jeg er spændt på hvordan vores familier matcher (særligt fordi min ene onkel fortæller crazy mange perverse jokes), så måske en somersby får det hele til at glide lidt bedre?

  Svar
 107. Christina says:

  Vores ferie gik heller ikke som planlagt 😔 Da vi kom hjem fra en uges rejse blev min kærestes mor indlagt på intensiv og hun døde 4 dage efter. Samme dag hun blev indlagt havde vi købt en hvalp som vi længe havde ønsket os. Jeg blev hvalpepasser en hel uge med en ustyrlig hvalp og ærgrelse over ikke at kunne tage med kæresten på sygehuset og være der for ham. Det har været to vanvittige uger. 😁
  Jeg vil dele sommersby æblesmag med min kæreste og til vores rejsegilde inden længe, da vi er ved at bygge hus ❤️☀️🌱

  Svar
 108. Mathilde H says:

  Rabarber <3 De skulle nydes de gange min kæreste og jeg spiser middag på 3. sal uden altan, men vil mindes sommeren, og når vi tager benene på nakken og smutter ned på havnen for at nyde solskinnet og den danske sommer. Vi drikker som regel en øl, men forandring kan fryde (har jeg hørt).

  Svar
 109. Vikki says:

  Rabarber 🙂 De skal nydes med mine veninder når vi holder et hemmeligt arrangement om 3 uger for en af vores andre veninder – det kunne være perfekt! .)

  Svar
 110. Line says:

  Rabarbar 🙂
  De skal deles med familien og svigerfamilien, når de skal mødes for første gang i til et grillarrangement i næste måned <3

  Svar
 111. Pernille Sophie says:

  Blåbær til min helt vildt forsinkede housewarming hvor hele min højskole og alle mine tætteste venner og veninder kommer! Vi skal ølbowle i regnvejret, spille beerpong i køkkenet og danse på alle møblerne lige til solen står op.

  Svar
 112. Helle says:

  Den skulle deles med mine dejlige veninder til en af vores loge aftener og så skal det selvfølgelig være blåbær

  Svar
 113. Maria says:

  Jeg vil dele med hele specialelæsesalen på AU, hvor vi sidder en masse og bruger vores juli på at skrive og forfine specialer. Det nuværende vejr er næsten accepteret af den grund..
  Størstedelen afleverer første august, inkl mig. Der må solen godt være der igen. De seneste par uger er vi begyndt at smile til hinanden, småsnakke når vi henter kaffe og holde frokost sammen. Vi kendte ikke alle hinanden i starten.
  Så en kasse somersby vil være en skøn erstatning! Der er endda lidt bobler(ok, brus) i det søde stas, så det kan fejres.

  Æbleversionen minder som gymnasieårene og er for syrlig for mig. Blåbær versionen er vist min fortrukne smag.

  Svar
 114. Charlotte says:

  Blåbær. Jeg vil dele den med mine venner og veninder til Smukfest om tre ugers tid. Vi knokler på arbejde hele sommeren med at optage kommende studerende og Smukfest er hvert år vores frirum og første uges ferie efter en lang og intens sommer på arbejde. Så det ville være fantastisk at kunne nyde en kasse Somersby med blåbær i det dejlige vejr jeg bare ved er lige om hjørnet, livemusik i ørerne, “ølbowling”, masser af grin og sjov og spas og summer feelings 🙂

  Svar
 115. Sara says:

  Blåbær, uden tvivl. Og de skulle deles med vores skønne venner, som vi ofte holder grillaftener og fester med i løbet af sommeren. 🙂

  Svar
 116. Camilla says:

  Jeg vil gerne dele en kasse med rabarber med min familie og venner til vores årlige sommmerhavefest i august. Der er grill, spil og camping i baghaven, så det ville være perfekt at supplere med en dejlig læskende sommerdrik i det forhåbentlige gode vejr!

  Svar
 117. Camilla says:

  Den med rabarber er SÅ god! Smagte den for første gang på Roskilde i år 🙂 Vi skal fejre min kærestes 30 års fødselsdag med en lille havefest i næste måned, så der ville sådan en kasse Somersby jo være perfekt!

  Svar
 118. Rikke says:

  Jeg ville dele en kasse rabarbar med min søde roomie, inden hun skal rejse jorden tynd om nogle måneder 🙂

  Svar
 119. Anette says:

  Jeg ville dele ud af en kasse med rabarber til vores dejlige venner og familie, som jeg regner med kommer rendende i en lind strøm på barselsbesøg når jeg har født vores pige omkring d.10/8.
  Jeg selv må nok nøjes med en tår eller to, da jeg håber på at kunne amme. Men oh hvilken fryd med en tår af yndlingsdrikken efter 9 tørlagte måneder 🙂

  Svar
 120. Mathilde S. says:

  Jeg er også en af de typer, der ikke drikker øl og derfor er megafan af, at Somersby næsten altid kan købes som alternativ. Jeg er glad for hyldeblomst-varianten, men vil gerne smage den med blåbær! Fx til min fødselsdag i næste måned… 🙂

  Svar
 121. Malene Jensen says:

  Rabarber lyder lækkert! Og så skal det drikkes med min kæreste og vores vennepar i deres kolonihave 😊 forhåbentlig i solskin!

  Svar
 122. Louise says:

  Jeg vil dele med mit håndboldhold når vi skal til stævne til september – Der er altid godt vejr, så en omgang kolde somersby ville glæde alle. Det skulle være dem med rabarber smag 🙂

  Svar
 123. Louise P says:

  Jeg elsker rabarber og drikker gerne spritzer med hvidvin, rabarbersaft og danskvand om sommeren. Så tror jeg vil være vild med rabarbercideren. Jeg skal se min ven spille på Grønnegården hvor vi er en masse som holder picnic i haven inden forestillingen. Teater er jo sjovest med lidt alkohol i blodet 😀!

  Svar
 124. Rikke FM says:

  Rabarber versionen til mig:-) Tror de skal deles med fantastisk søde dame kollegaer og en jeg godt kan li’:-)

  Svar
 125. Karin says:

  Jeg er vild med rabarber! Jeg ville byde mine gæster på dem, når min kæreste og jeg holder indflytterfest for vores bedste venner til august. Vi skal fejre kærligheden, livet, hinanden og vores venskaber

  Svar
 126. Camilla L says:

  Også blåbær her! Skulle man måske smide kassen bagpå en cykel, for derefter at transportere den hen i parken, hvor man over et spil croket deler den med de veninder, som man endnu ikke har fået fortalt, at man lige er blevet forlovet med verdens dejligste mand?? 😉 Det scenarie kan jeg godt li’. God sommer!

  Svar
 127. Dicte says:

  De skal drikkes med alle mine yndlingsdamer en aften henover grillmad og gode historier – ja tak! og med rabarbersmag…

  Svar
 128. Trine K says:

  Jeg vil gerne dele en kasse rabarber cider med min veninde og skåle over at vi får nøglen til vores lejlighed i morgen!

  Svar
 129. Signe says:

  Jeg ville dele dem med mine tyske venner, som jeg ser alt for sjældent, på vores altan, når de kommer på besøg her til august – med rabarber 🙂

  Svar
 130. Marlene J says:

  Jeg vil dele kassen med mine med-tutorer over sommeren. Det skal være blåbær-versionen, hvis jeg er så heldig at vinde :o)

  Svar
 131. Pia Sroka says:

  De skal ntdes med min familie,når jeg skal holde grillfest i sommerferien,jeg ønsker smag af rabarber. 🙂

  Svar
 132. Laura W says:

  Jeg kunne godt tænke mig at smage den med blåbær! Og så vil jeg dele med mine gymnasieveninder til noget grillhygge i mine forældres have her i sommerferien, hvis vejret da tillader det 🙂

  Svar
 133. Maria says:

  Rabarber, og de skal uden tvivl bruges til at blive gode venner med de nye naboer, når vi flytter i vores nybyggede hus til september! Mon ikke det er en meget god start på et naboskab?

  Svar
 134. Freja says:

  Helt sikkert rabarber 🙂 Så krydser jeg fingre for, at solen og varmen finder sin vej tilbage til Danmark.

  Svar
 135. camilla says:

  Kunne så godt tænke mig lidt æblecider til at fejre mine søde veninder som har været en kæmpe støtte for mig det sidste halve års tid!❤

  Svar
 136. Ida says:

  Jeg ville nappe en med blåbær, smide dem i en bunke is og fyre op for grillen. Min kæreste og jeg afholdt fødselsdag i lørdags for vores venner, den kæmpe succes kunne snildt gentages hvis jeg vandt sådan en kasse 😉

  Svar
 137. Kirstine S says:

  Blåbær. Og de skal bruges til når jeg genforenes med min søde læsegruppe til solskinshygge i haven efter en lang arbejdssommer!

  Svar
 138. Maria says:

  Uhhhh en hel kasse med den gode gamle æble-cider 🍏😃👏🏻 Jeg er ved at arrangere polterabend for min gode veninde, hvorfor en kurv med Somersby ville passe perfekt til dagens udskejelser.

  Svar
 139. Ida says:

  Der er rigtig meget sygdom og sorg som forfølger min venindegruppe lige for tiden. Så hvis jeg vandt en kasse sommersby, så ville jeg invitere mine 5 bedste veninder til spontan hygge med lyskæder, puder på gulvet, tapas og kolde rabarber sommersby i min lejlighed. Og så ville jeg bruge aftenen på at grine og græde og snakke og fortælle dem allesammen en million gange at jeg er et velsignet menneske, ved at have dem i mit liv..

  Svar
 140. Connie A says:

  Jeg vil servere dem med rabarber til mine dejlige veninder til grillhygge hos mig i august 😘 håber sommervejret er bedre til den tid 🌞 😎

  Svar
 141. Marianne Juhl says:

  Rabarber tak. Mums de lyder dejlige. Vil forkæle en flok veninder til min House Warming. Er flyttet ind i mit eget landsby idyl 🍀

  Svar
 142. Anne-Dorte says:

  Uh den med rabarber vil være perfekt til når jeg skal mødes med de gamle studie veninder i august – til den tid er der naturligvis høj sol og brune ben!

  Svar
 143. Fridayme says:

  Rabarber, og jeg vil meget gerne dele dem med mine veninder i regnvejr i haven, stearinlys, overdækket terasse, tæpper og ferie stemning.

  Svar
 144. Maiken says:

  Med en housewarming lige om hjørnet ville jeg megagerne diske op med en omgang æbleciders til mine dejligste veninder, så den længe ventede fest vi alle sammen har brug for, kan fortsætte til de lyse timer 😀

  Svar
 145. Christina clara says:

  Den med rabarber ville være perfekt at nyde sammen med pigerne i gårdhaven, med klatreroserne op af espalieret og sommer i ansigterne <3

  Svar
 146. Liesbeth says:

  Dem med rabarbersmag vil være super lækre til netop et bryllup, da vi holder en blanding af et havebryllup og et ladebryllup d. 3.9.16 😃

  Svar
 147. Marlene says:

  Rabarber – Skal nydes, når jeg og familien samles i sommerhus i uge 30. Vi bliver 9 personer, så det skal nok blive hyggeligt 🙂

  Svar
 148. Stine Madsen says:

  Jeg ville overraske mine seks gamle efterskoleveninder med sommersby rabarbersmag på Smukfest i uge 31. Forhåbentlig kan sommerdrikken bringe lidt sol og varme med sig ☀️🍹🎈

  Svar
 149. CecilieW says:

  Rabarber! Som helt klart skulle nydes når jeg om ikke så længe skal mødes til en hyggelig bytur med damerne fra gymnasiet, som jeg ikke har set i hundrede år🙈

  Svar
 150. Karina Simonsen says:

  Blåbær – din beskrivelse giver mig lyst til at smage. De skal nydes med min mand, når sommervejret kommer tilbage, og vi sidder på terrassen med børn og venner og nyder sommeren, livet og hinanden.

  Svar
 151. Annemette says:

  Hvis jeg vandt, så skulle de HELT sikkert deles med den håndfulde dejlige venner, jeg skal på Skanderborg festival med i år! 😀 Og det skulle nok være æble-smagen, netop fordi der er så meget nostalgi i dem! 😀

  Svar
 152. Marina / cand.mor says:

  Uhm, jeg ville gerne smage rabarberversionen, der skulle deles med både nye og gamle mødregruppeveninder, for shit, hvor har jeg sat meget pris på deres selskab og kloge hoveder de sidste fire år.

  Svar
 153. Isabel says:

  Hvis jeg vandt skulle jeg drikke Rabarber Sommersby i selskab med min kæreste og vores fantastiske, stærke venner der har indvilliget i at flytte vores ting til en ny adresse på Vesterbro for 3(!) gang i træk på et år. Denne gang bliver flytningen ekstra at festlig, for vi har nemlig købt vores helt egen (og første) lejlighed på Sommerstedgade. Skål og god sommer!

  Svar
 154. Astrid says:

  Hvis jeg er så heldig at vinde konkurrencen vil jeg inviterer mine bedste venner og veninder forbi vores kolonihave til en hyggelig sommeraften. Med en kasse sommersby med rabarbersmag har vi allerede en god start tænker jeg. Den præcise dato ved jeg ikke, men tænker at det skal være i starten af august lige før at vi alle starter i skole igen.

  Svar
 155. Anne Kathrine says:

  Min mand holder fødselsdag til august, og der ville det være så lækkert at kunne stille kolde sommersby frem til grillfesten. Selvom du taler virkelig godt for blåbær-udgaven, er det nu alligevel dem med rabarber, jeg helst vil vinde – mig og rabarber er bedste venner!

  Svar
 156. Sofie says:

  Hvor lækkert! Jeg ville nyde den i min kærestes forældres sommerhus i Sverige, hvor vejret nogle gange har brug for en hjælpende hånd, for at føles sommeragtigt.. Fx. ved hjælp af flydende sommer 😉 Derfor skal det naturligvis være med blåbærsmag, da vi altid plukker kilovis af de vilde blåbær, der vokser rundt om huset 🙂

  Svar
 157. Laura says:

  Jeg ville vælge den med blåbærsmag og drikke dem inden Trailerparkfestival i næste uge! Forhåbentlig i solen!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *