Ferien udsluses

 

image

Slikskålen her er desværre for længst tømt, men den opsummerer de voksnes ferieaftener meget godt. Der mangler bare en pizza on the side og et par joggingbukser… Fuck mand, jeg tror uden pis, at jeg har taget et par kilo på, udelukkende ved hjælp af margherita-pizzaer og bland-selv slik. Jeg håber sådan, at jeg kan hive min margherita-røv ned i et træningscenter når ferien for alvor er slut, hvilket min og Freelancers egentlig er fra i morgen, men da Otto stadigvæk har en uge igen, har vi besluttet at også Leo skal holde fri, og at Uma får nogle korte dage i vuggeren, inden vi næste mandag for alvor skyder hverdagen i gang.
Freelancer skal arbejde tre dage, hvor han er ude og filme, og jeg har et par møder, men ellers fletter vi det bare sammen som det passer i ugens løb, sådan at vi begge får nået det vi skal og i samme omgang kan suge det sidste ud af feriefølelsen med børnene.
Det er klart en af de mange fordele ved at være selvstændig, at vi kan gøre det sådan. Ulemperne kan jeg remse op for jer en anden god gang.

I morgen holder vi tilgengæld fuldstændig fri, for der er det Freelancers fødselsdag og vi har inviteret på gårdhygge og drømmekage, selvfølgelig uden at kigge på vejrudsigten først. Det bliver vist en våd omgang, men så må vi drikke lidt mere rosé og slå en ekstra parasol op. Vi får se.

Jeg håber jeres søndag aften er perfekt!

6 replies
 1. Maria says:

  Hej Sneglcille

  Tror din side er blev hacket. Jeg får beskeder op om at kunne vinde en iPhone, hvis jeg bare giver nogle oplysninger. Bliver andre gange ledt hen på noget Snapfuck?! Så det virker som om, at din HP er hacket :/

  Svar
 2. Cecilie RH says:

  Hej Sneglcille + Maria 🙂
  Jeg får samme beskeder, når jeg forsøger at tilgå hjemmesiden fra min iPhone. Har ikke forsøgt fra min computer endnu. Det har dog imidlertid hjulpet at slette mine cookies og søgehistorik. Jeg håber det ‘går i sig selv’.
  Tak for en dejlig blog Sneglcille!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *