En rabatkode og en vinder

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Jeg har fundet en vinder blandt de mange deltagere i konkurrencen om et smykke fra Hvisk.

Tusind tak til alle, der deltog. Jeg ville faktisk virkelig ønske, at jeg kunne vælge jer allesammen, men desværre er der kun en enkelt vinder i denne omgang. Det blev Figne, der gerne vil have denne fine ring – Tillykke! Der er en sendt en mail til dig og snart er ringen på vej hjem til dig også.

Til alle jer andre, der ligesom mig også er blevet vild med Hvisk, kan I lige nu og frem til mandag d. 8. August få 20% rabat på Hvisk.com med koden SNEGLCILLE (Obs! Koden giver kun 10% på 14 karat serien).

God fornøjelse.

image

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *