Den perfekte nederdel

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Nederdelen på billedet herover klikkede jeg hjem for nogle uger siden i forbindelse med et samarbejde med Ellos. Jeg havde ikke vildt høje forventninger til den, men synes at den så fin ud og så stod jeg virkelig og manglede en sort nederdel med vidde, så den røg med i min bestilling som det sidste lige inden jeg checkede ud. Det er jeg SÅ glad for, for det er blevet mit yndlings stykke tøj. Jeg bruger den i hvert fald en dag om ugen, og jeg overvejer sgu helt om jeg skal have en mere, til når den ene er til vask.
Du finder den HER til 280,-

Foruden den virkelig pæne nederdel købte jeg også skjorten på billedet (HER), og et par andre ting som jeg desværre måtte sende retur, da jeg havde glemt, at jeg er længere end resten af verden, så der var ikke meget maxi over den kjole og nederdel jeg havde bestilt. Jeg er i skrivende stund ved at finde ud af, hvad jeg skal have i stedet …

Se hele ELLOS’ (enorme) udvalg HER 

image

 

 

9 replies
 1. Ditte says:

  Hvor høj er du? Hører dig tit snakke om din lange overkrop så nu spørger jeg altså 😁 Er selv 177 cm. og med lang overkrop så kender dit problem med, at tøjet stumper 😁

  Svar
 2. Pernille says:

  Så pæn nederdel! Jeg kender dit problem, jeg er også en lang satan, så hvis jeg køber noget der er kort går det typisk til midt på røven. Hvis det købes knælangt er det lårkort på mig… The pain is Real!

  Svar
 3. Marie says:

  Virkelig pæn og anvendelig nederdel, ser det ud til! 🙂 Er det elastik i taljen? Mest fordi jeg normalt er mellem 2 størrelser, så ville høre, hvor meget der er at give af 😉

  Svar
 4. Lullu says:

  Er i tvivl om str..de der elastikker kan stramme de helt forkerte steder 😏 Synes du plejer skrive, du køber 36, har du mon også gjort det her…? ☺️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *