At flygte fra januar

Vi går lige nu og drømmer om at tilbringe det meste af januar i noget varme. Indtil videre er Sydafrika, Florida og Thailand umiddelbart vores top 3. Australien kunne også være en mulighed. Sidstnævnte har jeg altid drømt om at komme til, men umiddelbart tænker jeg at vente til børnene er lidt større, så vi kan roadtrippe lidt der.

Jeg ved at nogle måske tænker, at det er en dårlig ide, at tage så længe afsted når man har børn, der går i skole. Det forstår jeg sådan set godt, men jeg vil også gerne understrege, at vi selvfølgelig har tænkt over det, ligesom at vi har talt med Ottos skole, der i øvrigt synes det er alletiders med den slags rejser og gerne giver et par opgaver med på turen.
Jeg tror, at man selv bedst som forældre kan vurdere, hvad ens barn har bedst af, og selvom skolegang naturligvis er smadder vigtigt og langt fra noget hans krea-røve af forældre negligerer, så tror vi også på at rejser og oplevelser kan give vores børn en masse godt i rygsækken. Var Otto et barn, der havde brug for meget faste ramme og måske havde svært ved at følge med i skolen, eller bare havde behov for en lidt strammere struktur, havde vi måske valgt anderledes. Men det forholder sig således, at han udvikler sig helt vildt på de ture vi indtil videre har været på, og det er noget hans introverte personlighed (og ditto mor) virkelig har godt af.  Men igen, det er et valg vi har taget for vores familie, hvis andre vælger anderledes eller ikke kunne drømme om at gøre som os, stoler jeg på at det er den beslutning, der er bedst for dem og jeg dømmer bestemt ikke, så jeg vil sætte pris på, at det går begge veje.

Selvom vi lige nu har en top tre over destinationer, er intet fastlagt og vi køber under alle omstændigheder nok først billetter om en måneds tid eller to (eller tre), så vi er ret åbne for forslag og input. Jeg søger erfaringer, anbefalinger, måske endda blogindlæg og artikler om gode rejsemål for familier med børn i alderen knap 2 år til og med 7 år. Vi vil gerne have plusgrader og helst direkte fly.
Fyr den gerne af i kommentarfeltet. På forhånd tak. I var så gode til det sidst, da valget faldt på Los Angeles – En tur jeg vist skylder jer en guide fra. Den kommer!

Screen Shot 2016-07-19 at 14.29.59

 

50 replies
 1. Sara says:

  Daaaaamn det lyder dejligt! Jeg melder mig gerne som frivillig barnepige på den tur! 😂😂
  Anyways, ingen gode råd herfra, jeg vil bare sige at jeg tror du har helt ret i, at man som forældre bedst kan vurdere om det er noget ens barn kan håndtere eller ej. Jeg tror bestemt ikke det ville være en god idé i alle familier, men hos andre familier er det helt perfekt.
  Held og lykke med projektet – jeg boykotter bloggen i januar af ren misundelse!! 😁🙈

  Svar
 2. Merete says:

  Jeg kan ikke tippe om børnevenlige rejsemål – jeg vil bare lige bifalde, at I tager ungerne med på nogle horisontudvidende rejser! 😊 Umiddelbart tænker jeg dog, at Florida vil være et godt bud, for det er så dejlig nemt at rejse i USA, og jeg gætter på, at det også gør sig gældende, når man rejser med børn. Nåhja, og så har de jo DISNEYLAND i Florida – og alle mulige andre fantastiske forlystelsesparker! 😊

  Svar
 3. Nadia A P says:

  Jeg bifalder det bestemt også! Synes det er SÅ vigtigt at forældre ser deres børns behov og ikke nødvendigvis holder sig som slaver af de danske normer. Hurra for individualitet og rejseglæde ☀️

  Jeg har ingen erfaringer selv, MEN nu nævner du Australien. Min onkel, tante, fætter (8) og kusine (6) var afsted to(tre??) måneder i Australien og på New Zealand over fra midt december. De havde både boet lækkert, men også roadtrippet i sådan en autocamper. Det havde været en succes, men ved ikke hvordan en størrelse på Umas alder vil tage det 😊

  Svar
 4. Lika says:

  Jeg kan igen varmt anbefale Australien. Især december og januar er fantastiske dernede. Men kan sagtens se, at børnene får mere ud af det, hvis de er større. Thailand skulle være lækkert i januar også, men selv ville jeg nok vælge Florida. tror shopping er bedre der 🙂

  Svar
 5. Josefine/genbrugsskabet.dk says:

  Hold nu op det lyder FEDT! Da jeg var barn var vi på meget lange rejser om vinteren grundet min mors arbejde, og havde heldigvis også en forstående skole. I dag kan jeg kun sige at jeg vil forsøge at gøre det samme for mine børn, for det ER nemlig enormt horisontudvidende og meget mere end hvad skolegang kan i sig selv. Det er et skønt supplement som man endelig skal gøre hvis man har muligheden. Vores rejsedestination var Cuba, som virkelig også kan anbefales i januar måned. God fornøjelse med planlægning:)

  Svar
 6. Julie says:

  Jeg har ikke destinationsforslag, men nu hvor Otto er så stor at han går i skole og kan skrive, vil jeg alligevel foreslå noget, som jeg gennem hele min barndom på ferierne er blevet trukket igennem – dagbogsskrivning.
  Det er seriøst nogle af de sjoveste minder at kigge igennem i dag, det er så sjovt at se hvad der fyldte i ens verden, for det var virkelig tit de helt små detaljer fremfor de store ting. Og ud over det er sjovt at læse i dag, så var det virkelig en god måde at reflektere over dagen og få gjort hjernen klar til flere inputs.
  Held og lykke med at finde det helt rigtige sted for jer, jeg er sikker på det bliver en skøn skøn tur i får!

  Svar
 7. Katrine Venke says:

  Det lyder så dejligt. Gør det!
  Vi har fra min yngste søn var 1 1/2 år og den store 6 rejst til Østen hvert år i 3 uger. Med skolens accept og aftalte lektier i kufferten samt lovning om dagbog, en lille skriftlig / mundtlig fremlæggelse af udvalgte oplevelser på både dansk og engelsk, når min ældste var retur i klassen. Vi har rejst meget til Thailand fordi det er så top nemt m børn i alle aldre. De første år havde vi klapvogn med (også på de mindre bådeture, på snorkle/dykker ture) alt kan lade sig gøre ig børn er mere end velkommen, alle steder. Vi har boet forskellige steder på Phuket v Kata Beach og derfra sejlet ud til øerne hvor vi har overnattet 2-3 nætter. Fra Kbh til Bangkok og fra Bangkok til Phuket (1 times tid) Vi har valgt at tage den sene flyver så vi alle fik min 6 timers søvn. Der er masser af hoteller, perfekt m børn men stadig lækre og til ok priser omkring Kata og Karon. Her er også gode spisesteder, caféer og ting at kigge på. Der er også masser af mulighed for at tage en dagstur i bil (taxa m chauffør) hvis man vil op i bjergene og opleve noget andet en pool og strand. Sig til hvis du er på jagt efter hoteller så skriver jeg dig dem vi med børn, har haft de bedste oplevelser med 😉

  Svar
 8. Louise says:

  Hvor lyder det helt igennem fantastisk! Og selvfølgelig skal I afsted, selv om I har et skolebarn..regnestykkerne laver han med sten i sandet og dansk og engelsk bliver koblet sammen på mere naturlig vis end skolen kan tilbyde det – det blir SÅ godt. For ikke at tale om alt det andet, han vil få med sig af sådan en tur. Nu I lige har været i USA tænker jeg et af de andre steder, du foreslår. Kender intet til Sydafrika, men har været et par mdr i Thailand, Malaysia og Indonesien og glæder mig til, at vi, når mindstemanden er knap to og vi så har tre drenge på knap to, fem og syv år, skal en måned til Thailand og Vietnam (og evt Cambodia). Du vil ku finde masser af fif hos Enverdensomlegeplads, hvis du suser lidt tilbage i hendes indlæg – de var afsted i Asien i over et år, så har prøvet de fleste oplagte steder… God research, det blir så fedt!!!

  Svar
 9. Mie says:

  Min mand er sydafrikaner og vi har rejst der en måned hvert år i januar/feb. Siden vi fik barn. Han er 7 nu. Hvis i kører selv er det mega nemt at komme rundt på gode veje og der er masser at opleve. Fantastisk smuk og storslået natur, masser af kultur, fine legepladser til dage hvor der ikke skal ske så meget og god god god mad! Tag til Cape town i minimum en uge og tag på roadtrip op af garden route. Smukt! Og meget børnevenligt

  Svar
 10. Christina says:

  Stemmer for Thailand. Ska det være nemt uden for meget rejsen rundt så direkte til Bangkok, ta 3-4 dage på et hotel ved floden (mere rent og stille end centrum). Herfra taxa til Koh Samet som er lille lækker bounty ø. Her er dog meget stille så flere uger her blir måske for stenet. Alternativt er koh lanta, krabi, phi phi og det område også luksus og børnevenligt, eller Samui, phangan og Tao. Mulighederne er mange og Thailand er nemt at rejse rundt i, billigt og mega børnevenligt.

  Svar
 11. Christina says:

  Jeg stemmer så meget for Australien. Jeg har selv rejst rundt i Australien i 10 måneder. I kan leje en autocamper også findes der en bog hvor alle de gratis campingpladser der findes rundt omkring i Australien er. Vi rejste rundt i en lille Stationcar og holdte ind på de campingpladser hver nat ( det var uden børn). Fordelen er at det er gratis eller meget billigt og de penge kan man bruge på oplevelser. Generelt er Australien et land med den fordel at mange attraktioner er gratis eller ekstremt billigt. Vi fik hvert falde de bedste oplevelser de steder hvor vi ikke betalte noget. Det fedeste er at vågne op på en gratis campingplads med 20-30 vilde kænguruer hoppende udenfor bilen :). Hvis ikke i gør det i januar , så lov at i gør det på et tidspunkt, jeg har aldrig været i noget skønnere land og fået så fede oplevelser som mine 10 måneder i Australien.

  Svar
 12. Malene Steen says:

  Nu har jeg kun været i Florida, af ovennævnte destinationer (drømmer dog om, at nå hele verden på et tidspunkt)
  Men Florida er sku skønt for børn – i alle aldre og begge køn.. Tag til Orlando og go all out på forlystelses parker lige i børne højde!
  Se alligatorer i everglades – tag på Kennedy space center og lur på rumrejser og livet som astronaut! Der er så meget, at opleve i Florida – samtidig med, at man også bare kan ligge sig til at dase ved stranden i uber lækkert vejr!

  Svar
 13. Ida says:

  Jeg ville tjekke Valdemarsro bloggen. De har rejst rundt i Asien med deres tvillinger på 5 år. Jeg er sikker på, at der er meget inspiration at hente. 🙂

  Svar
 14. Sara Julie says:

  Årh hvor er jeg misundelig!
  Jeg synes i skal tage Bali med i overvejelserne også! Det er fuldstændig fantastisk.
  Jeg har kun mine egne erfaringer som backpacker men det er helt sikkert et børnevenligt sted! Bali er ikke så stor og det er meget normalt at man har privatchauffør (det er også møgbilligt) og man kan sagtens køre fra den ene ende af landet til den anden på et par timer!
  Der er masser lækre strande, regnskovsstemning og fantastiske rismarker.
  Menneskerne er så søde og hjælpsomme og der er også skøn mad!
  Glæder mig til at høre hvad i finder på :-))

  Svar
  • Sneglcille says:

   Freelancers søster flytter til Bali om en måned, så der er faktisk tale om at holde jul og nytår der i år. Det er kun den lange rejsetid, der gør os en anelse trætte på forhånd.

   Svar
   • Louise says:

    Min kæreste og jeg fejrede faktisk jul på Bali i 2011. Det var så sjovt at prøve noget helt anderledes. Dog regnede det virkelig meget, mens vi var der, så gaderne stod tit under vand. Bare lige så I har det med i overvejelserne også 🙂 Og så er det værd at vide at selvom det er varmt (og det er det) så er det simpelthen SÅ fugtigt! Vi svedte hele tiden 😛

    Svar
 15. Mathilde says:

  Jeg kan varmt anbefale Sydafrika! Jeg var der selv i januar + februar her i 2016, og det er det fedeste land jeg nogensinde har besøgt, og jeg er godt berejst. Vi startede i Cape Town, hvor vi tilbragte en uge, hvilket jeg personligt synes var for lidt, for det er den fedeste by!
  Tips: vi skulle bestige Table Mountain, hvilket var super fedt, det ved jeg dog ikke om er så godt med børn, men de har cable-cars, hvilket også er fedt, da man ser byen fra en anden vinkel, og børnene vil nok synes det er så sjovt.
  Efterfølgende rejste vi via Garden Route, op igennem Sydafrika og sluttede i Johannesburg (som ikke var min kop te.). Jeg synes det fede ved Sydafrika er at landet byder på det hele, også ift. natur. Især når man kører Garden Route, kører du igennem så forskellige landskaber, at det er utroligt at det er samme land. Da vi var dernede var vi ude og surfe, dykke, skydive, bestige bjerge, safari, storbys-tur, – faktisk lidt af det hele. Et lille tip, besøg gerne et township, men hvor i får en guidet tur. Dette gjorde vi på en guidet cykeltur i et township udenfor Cape Town, en helt vild fin måde at gøre det på. Man betaler lidt for turen selvfølgelig, men pengene går til townshippet, hvilket også betyder at beboerne er glade og positive når du besøger dem, fordi de blandt andet får bygget skoler, biblioteker mm, af de penge man giver for turen. WIN!
  Vi besøgte også en masse vingårde i Cape Town, kan også anbefales.
  Derudover er det slet slet ikke så farligt som folk går og skræmmer en med. Jeg var på intet tidspunkt utryk dernede overhovedet, og menneskerne er simpelhen så søde.

  Svar
 16. Katrine Lund says:

  Jeg ville tjekke “The bucket list family” ud. De rejser med to mindre børn også, og har været næsten alle steder. Især på YouTube kan man få et godt indblik i destinationerne. 🙂

  Svar
 17. Bettina says:

  Thailand er fantastisk og så let at komme rundt i. Vi var afsted i marts måned, med en på 2,5 år, og det var 👌🏼 Vil anbefale Koh lipe, fantastisk lille ø, med afslappet stemning. Men filippinerne er bare smukkere, renere og mindre turister, og øen malapascua er bestemt en oplevelse værd! Og filippinerne er mindst ligeså gæstfrie som thailænderne 🙂

  Svar
 18. Simone says:

  Costa Rica!! Fantastisk natur og børnevenlig kultur, der gør det så nemt at rejse med børn i landet. Der er så mange muligheder for et dovent strandliv mikset med vilde regnskovsture 🙂

  Svar
 19. pia says:

  vi var i florida 5 uger i januar med 2-årig og 10 mdr baby – det kan meget varmt anbefales! 🙂 roadtrip og krydstogt. leder efter en ny vinterdestination så er spændt på hvad i finder ud af 🙂

  Svar
 20. Mette says:

  Da jeg var barn boede min far i perioder i München (ja, ikke skide eksotisk, men…) grundet arbejde. Vi flyttede så med ham derned, og var væk i flere uger af gangen. Dengang var lærerne ikke så hysteriske (og andre forældre blandede sig nok ikke så meget) men det gik hvertfald fint. Vi havde skolebøger med, min mor læste med os, og jeg var hvertfald den eneste i min klasse der kunne tysk som 6årig. What I’m trying to say is; go for it! 🙂

  Svar
 21. Carina H says:

  Eeeeelsker Australien, men som du selv er inde på, ville jeg også vente til de blev lidt større. Afstandene dernede er ret vilde, så det er sjovere når de ikke hele tiden spørger “hvornår er vi der”.
  Vi har selv en plan om, at vores båd skal byttes til en større om 3 år og så starter vi også med at hive 3 mdr. ud af kalenderen og sejler af sted med vores 2 unger. Drømmen er på sigt 3 år på jordomsejling og selvom jeg er kæmpe fortaler for uddannelse, så lærer børn altså rigtig meget fra at rejse, som de ikke kan lære i skolen.

  Svar
 22. Louise says:

  Jeg kan ikke anbefale Sydafrika nok. Jeg har boet her i 6 år og her er såååå smukt. I kan starte i Johannesburg området og tage på safarier. Her vil de store nok få mere ud af det end Uma. Så tage turen ned langs kysten (Garden route) eller flyve til Cape town, hvor I kan få storby og badeferie i een ferie. Der er virkelig noget til alle aldre. Og god shopping for mor 😉 Udover alle de gode oplevelser, er kursen også i jeres favør. I vil synes alt hernede er skide billigt. Det er jo også er plus 🙂

  Svar
 23. Trine says:

  Hej, jeg så også med på Instagram da du luftede jeres rejseplaner første gang og hvor der straks var et par damer der netop skulle kommentere på det med skolen.Måske er det også derfor du forklarer dig til en start i dette indlæg. I hvert fald føler jeg mig ramt på dine vegne hvis du føler behov for det. For alle helt almindelige velfungerende børnefamilier kan da sagtens tage deres børn ud af skolen i en periode for at rejse. Hvem ved sine fulde fem ville tænke at et barn som Otto ville få andet en glæder og udvikling ud af det?!! Det er altså når vi damer er på spil over for hinanden synes jeg…
  Nå, men vi har rejst en del med vores børn. Australien (og New Zealand) er fantastisk MEN en rigtig lang rejse som jeg først gør igen når vores er noget større. Altså Mellemamerika er også fantastisk. Costa Rica er mest amerikaniseret og føles måske “sikrest” men Panama og Mexico er også et godt bud 🙂 Fedt for jer!!
  KH Trine

  Svar
 24. JSR says:

  Kære Sneglcille,

  Først og fremmest tak for en dejlig, velskrevet og ærlig blog – jeg nyder at læse den.

  Jeg har været på alle de destinationer du nævner – og hver og en er at anbefale.
  Men med børn synes jeg Thailand og Florida er de mest oplagte.
  Sydafrika og Australien ville jeg personligt vente med til Uma og Otto er lidt ældre og kan være med til at udforske – det kan de nok allerede, men med lidt flere år på bagen vil de nok sætte lidt mere pris på det.
  Altså Florida har jo Orlando, og Orlando har jo alt hvad børns små hjerter begærer – både for Uma og og for Otto. Her kunne man sagtens bruge en uges tid og besøge de forskellige parker – det er faktisk også sjovt for Mor og Far! -min anbefaling går på Florida.

  Derudover er jeg helt enig i, at det ikke skader at tage Otto ud af skolen i en måned – tværtimod.

  Svar
 25. Stine says:

  Kære Cecilie.
  Jeg er taknemmelig for de rejser mine forældre tog mig og mine søskende på, da vi var små. Deres filosofi var, at de skulle tage os med på så mange rejser, mens de stadig selv kunne hjemmeskole os 🙂 De lange rejser vi har været på, er stadig de bedste minder vi deler som familie – og vi er tre søskende der alle er komme vellykket igennem skolesystemet!

  Svar
 26. Sabine says:

  Bali! Var med 3 unger (3,6,7 år) på Bali i december i 4 uger. Rejste først rundt på Bali i 10 dage hvorefter vi sejlede til Gili øerne og havde lejet en villa. Transport rundt på Bali er så nemt med og billigt med taxa. Maden er god og masser af overnatningssteder til billige penge. Folk er søde og venlige og selvom der er masser af turister så virker det aldrig for meget. Gili øerne er noget for sig – boheme møder backpacker stilen. Ingen biler på øen og der er kun en enkelt sti øen rundt. Virkelig et afslappet sted. Vi fløj med Qatar med en mellemlanding i Doha. Kan klart anbefale både fly selskab og ruten da alt kørte lige efter planen og vi sov næsten hele vejen på flytur nr 2. Vi havde 1,5 time i Doha hvor børnene lige fyrede krudt af på en legeplads. Valdemarsro har også været på Bali så mere inspiration kan også findes der..

  Svar
  • Nikoline says:

   Hej Sabine. Vi overvejer også Bali i januar, men er ret nervøs for om det regner for meget og er alt for fugtigt. Hvordan var det for jer i december?

   Svar
 27. O says:

  Jeg er en af dem, hvis forældre tog mine brødre og mig med på en større rejse i januar måned mange gange i løbet af folkeskolen. Og når jeg ser tilbage på min folkeskoletid er det altså ikke ugerne vi ikke var afsted, jeg husker 😉 Som min storebrors lærer sagde, er der da ingen undervisning der kan kompensere for den læring og oplevelser man får på en rejse med sin familie til en fremmed kultur. Jeg synes de rejser var helt fantastiske – og de hæfter med grammatikøvelser jeg fik med på vejen af min egen dansklærer blev altså glemt derhjemme 😉

  Svar
 28. Denise says:

  Vi tog til Florida i 2 uger og det var sjovt den ene uge. Vejret var desværre rigtig dårligt og når det ikke er så varmt i Florida, er der altså ikke så meget at lave. Vi elskede dog universal, som jo har en helt vild harry potter afdeling, som jeg godt kunne have brugt flere dage på. Vi er glade for, at vi prøvede det (vi har været i USA før) men følte lidt, at det var for dyr en fornøjelse og man er jo sydpå og der er sgu langt mellem mad, der ikke er friturestegt. Vi havde slet ikke overvejet, at Florida også er ret kedeligt at køre rundt i, modsat vestkysten, som var helt magisk.
  Som sagt var alt ikke dårligt, men det var bare så dyrt med forlystelser og selve dollarkursen, som var helt vanvittig. Havde vejret været bedre, havde vi været en masse på stranden, men det blev det bare aldrig til.

  Svar
 29. Emilie says:

  Jeg sidder i skrivende stund i Cape Town. Selvom det er vinter og det i dag har pisregnet,, så er her simpelthen så fantastisk. Her er hvaler, pingviner, sæler, smukke bjerge, langstrakte strande og søde mennesker overalt. Her er billigt og maden er helt åndsvagt god!

  Svar
 30. Kris says:

  Hej! Florida kan anbefales – men det er dyrt! Vi rejste 5 personer (to voksne og 3 børn) – for adgang til Disney i to dage (der er 4 parker) – 7000 kr! Skal I i Seaworld eller andet er priserne i samme leje. Vi var ikke helt forberedt på dette 😊 Dog er staten flot og man kan jo lave andet end tema parker 😉 Ellers kan Bali eller Thailand (endnu bedre Vietnam) anbefales! Fantastisk med børn!

  Svar
 31. Rikke says:

  Jeg ville vælge Florida. På godt og ondt er det jo lagt an på familier.Brug nogle dage i Orlando, hvor man kan bo relativt billigt og så tage nogle dage i forlystelsesparker. Derefter væk fra turisterne og ud til vestkysten. Tag til Sarasota eller ud til nogen af øerne ved kysten, tjek fx Ana Maria Island. Derfra gennem Everglades til Miami. Vestkysten især er et dejligt sted. St. Augustine skulle også være fin.

  Svar
 32. Camilla says:

  Det lyder da som en helt perfekt januar👌🏻☀️ Hvis vi skulle afsted ville jeg helt klart gå efter Thailand, det er smukt, søde mennesker (som elsker børn), billigt, lækker mad og der er jo uendelig mange øer at vælge mellem også mange som ikke er overrendt af charterturister. Prøv at tjekke bloggen De 5 stikker af – de har rejst i 10 mdr i Thailand med tre små børn. Og gem Australien til ungerne er større – det er et af de fedeste lande overhovedet at rejse i (hvis du spørger mig), men det er bare sjovere hvis man kan komme ud og opleve/vandre/roadtrippe med større børn som kan være lidt mere med. Uanset hvad er jeg sikker på at det bliver helt fantastisk!

  Svar
 33. Mie says:

  Da jeg gik i 3. Klasse, min ene søster i 7. Klasse og ældre mine tvillinge søstre ude af folkeskole systemet. Var vi i Australien i 12 uger, med vores forældre selvfølgelig, selvom det var lang tid at være væk. Gav det os mere på flere forskellige fronter blandt andet vores sprog, og vi lærte så meget om os selv. Det var en fantastisk tur. 3 år efter vores tur til Australien, var vi på roadtrip op i gennem Afrika med start i Cape Town. Det var også fedt, bare på en helt anden måde. I dag ser jeg det som en gave, og sådan en gave vil jeg også give til mine, forhåbentlige, fremtidige børn.

  Svar
 34. Sofie says:

  Jeg vil anbefale Thailand, det er den helt rigtige periode at rejse der til i. Vejret er super lækkert, hvor vejret i Florida kan svinge en del i januar, der er i hvert ikke solgaranti. Thai’er elsker børn og det gør det bare lidt nemmere, når alle omkring en synes at det er en skide god ide, at man har slæbt sit yngel med. Afhængigt af hvor man tager til kan man jo se storby eller have en ø for sig selv, og har man tid (og penge) nok kan opleve lidt af det hele.

  Svar
 35. Nana says:

  Var i Florida i tre uger med to børn på hhv 3 og 5 i marts 2015, det var fedt og en stor oplevelse. Disney World, delfiner, strand osv… Men en del køren i bil. Da vi kom hjem og det blev sommer spurgte vi dem om vi skulle tage afste igeno og børnene ville hellere i sommerhus i Sverige… Til vinter tager vi på øhop i Thailand i 6 uger med en nyankommen baby (på det tidspunkt 9 mdr), og de store er så 5 og 7… Planen er at lave så lidt som muligt, nyde hinanden og få en masse oplevelser sammen. Vi har snakket med skolen som intet problem har med det, men påpeger at det eneste minus kan være hvad der sker med de sociale relationer mens vi er væk (vores pige er 7 år). I skal bare tage at komme afsted 😀! Ville ikke bekymre mig så meget over mellemlandinger, det giver fin mulighed for at strække ben og justerer også lidt ifht jetlag…

  Svar
 36. Mette says:

  Siger det bare… Hvis I kommer til Australien (Sydney) så gir jeg en iskaffe i solen!! 🙂 Hilsen en trofast læser fra down here

  Svar
 37. Simone says:

  Jeg kan helt klart anbefale Sydafrika!
  Vi var der 12 dage (i Krüger safari park) med to børn på 5 og 8, og det var en fantastisk oplevelse for alle. Vi havde lejet en autocamper, og det var super hyggeligt at kunne køre på safari og stoppe op og spise morgenmad i bilen lige foran en kæmpe flok flodheste! I vil ikke fortryde at tage derhen!😊

  Svar
 38. Ida says:

  SYDAFRIKA! det er simpelthen det smukkeste land jeg har været i og er sikker på at safari vil være en kæmpe oplevelse for jer alle. Kan virkelig anbefale safari på hesteryg (ved ikke lige om det går med Uma). Og hvis I vælger Sydafrika så book et par overnatninger på Antbear Guesthouse – jeg lover at det vil I ikke fortryde! Særligt hvis I kan få deres hulelejlighed. God tur og hvor er Otto et heldigt barn at han allerede så tidligt får mulighed for at opleve andre kulturer, det kan vist kun være sundt i den verden vi lever i idag. Kh Ida

  Svar
 39. Leila says:

  Vi var i Thailand sidste vinter det var så skønt, vi havde mindre børn på det tidspunkt 3,5 år og 1 år, min store stille dreng lærte at tale lidt thai og fik lige pludselig mod på at lege med alle mulige børn på trods af sprogbarriere, det har sjovt at se. Den lille nød bare driverlivet og alle de mange kys og gratis bananer han fik af søde thai’er 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *