Andedammen CPH er åben!

Screen Shot 2016-07-06 at 10.51.35

Selvom det ikke ser helt sådan ud, når man kigger ud af vinduet, så siger kalenderen altså, at det er juli måned. Det åbenbart ikke er lig med sommervejr, men det betyder til gengæld, at Canas og mit  kontorfællesskab officielt er åbent. Vi mangler stadigvæk at få de sidste møbler og detaljer på plads, men det kommer stille og roligt. Alle pladser er delt ud til søde bloggerdamer. – Frederikke flyttede ind i går og i løbet af de næste par uger kommer de sidste tre, og jeg må sige at vi seks tilsammen udgør en broget, men stærk og ret sej flok.

Vi har valgt at kalde kontoret for Andedammen CPH. Navnet kom helt af sig selv, da der i vores køkken er et stort maleri på den ene væg af en andedam, og så er det på en eller anden måde sådan en fin positiv pendant til en hønsegård, hvilket man skulle tænke at seks kvinder samlet hurtigt kunne udvikle sig til at være, en hønsegård, men nej, selvfølgelig ikke her i Andedammen.

I kan følge med i kontorets dagligdag på Instagram @andedammencph hvor vi også løbende vil præsentere Andedammens beboere.

Screen Shot 2016-07-06 at 10.51.58

2 replies
  1. Caroline says:

    Så spændende at følge med i jeres lille andedam! 🙂 Mon Miriam flytter ind? Det kunne være et sygt team 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *