Alene hjemme og snart ferieklar

Screen Shot 2016-07-07 at 14.59.51

Det er helt tydeligt at mærke, hvordan sommerferien for de fleste er i fuld gang og for andre er lige om hjørnet. Jeg holder selv en anelse ferie fra i næste uge. Så i denne uge får den fuld smadder på arbejdsfronten, mens min familie er taget ud til ungernes farmor for at holde lidt ferie.
Bloggen kommer selvfølgelig til at blive opdateret i de næste uger, men der vil nok være flere planlagte indlæg fremfor de spontane, selvom det plejer at være omvendt.

Min mand og børn er som sagt udenbys de næste dage og jeg må indrømme at jeg efter sidste uges ret intense tilstand med en sengeliggende mand, to sommerferiebørn og mit arbejde, nyder at være alene hjemme i langt højere grad end, hvis det bare havde været en hel normal hverdag,Jeg savner dem selvfølgelig, men det at jeg kan være på kontoret uden bagkant, at jeg kan sove til jeg vågner, at jeg kan drikke vin efter arbejde, uden at skulle koordinere det helt store på hjemmefronten, og at jeg i aften kan cykle sent hjem, købe takeout og se reality-tv i mit nattøj, helt alene, er lidt ekstra lækkert.

I morgen skal jeg udover at arbejde, ud og spise med to mennesker, som jeg engang så hver dag, og nu savner helt latterligt. Nemlig min workhusband og workwife fra min tid på ELLE. Savn! Så der bliver altså lidt at se på i Fredagsfølgeren, som bliver lidt en kontrast til sidste uge.

Rigtig god torsdag til jer, både I der er på ferie og jer der arbejder endnu.

 

3 replies
  1. Henriette says:

    Hey. Jeg har ikke haft nogen syg mand, og mine piger er 7 og 8 og dermed ret så selvkørende. Men i denne uge er børnene i sommerhus med bedsterne kun afbrudt af et aftenvisit midt i ugen da savnet blev for stort, og det er simpelthen så fedt. Kulminationen kom i dag da manden er til sent møde, hvilket jeg har fejret ved at blive en time ekstra på jobbet (så jeg når at blive ferieklar) shopping på vej hjem (hvilket aldrig sker da jeg normalt har hente-tjansen) og lige on lidt kage til aftensmad foran Netflix. (Og ja kl. er kun 18 så jeg har hele aftenen foran mig.
    Jeg har sjældent været lykkeligere ☺
    Det jeg prøver at skrive er at også mødre har brug for at være sig selv, og at det er helt ok at nyde alene tiden. 😀

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *