Ændrede prioriteringer eller ny fokus?

image

Det er klart at bloggen har udviklet sig, igennem de små syv år den har eksisteret. Det har jeg også, heldigvis.
Jeg synes at begge, både bloggen og personen bag, er blevet stærkere og bedre i mange henseender. Jeg ved, for det fortæller I mig, at mange af jer er vildt glade for den udvikling der har været efter jeg valgte at gå all in på bloggen, også selvom det betyder både spons og affiliate. Der er meget mere mode og skønhed end nogensinde før, og jeg synes selv at det er SÅ sjovt at lave. Jeg bliver aldrig 100% modeblogger, og de personlige indlæg vil altid være her, så det er ikke fordi at bloggen kommer til at ændre sig drastisk, ikke mere end den allerede har gjort.

Jeg oplevet dog også at enkelte læsere har slået op med mig, eller med Sneglcille, da de ikke bryder sig om retningen bloggen har taget og stadigvæk tager, og nogle mener at den kommercielle side af Sneglcille ikke er ægte. Det er selvfølgelig sådan det er i et medie som blogging, nogle bliver hængende, nogle står af og nye kommer til. Det har jeg det rigtig fint med. Jeg vidste godt, at nogle ville stå af, da jeg tog beslutningen om at gøre Sneglcille til min levevej. Sådan er gamet. Jeg kan ikke gøre alle glade. Men jeg kan heldigvis gøre mig selv glad, og det er en fed følelse, som forhåbentlig gør mig til et bedre menneske og en bedre blogger.
Jeg er glad for mit valg og jeg er glad for min retning og udvikling. Jeg vil sindssygt gerne skrive om mode og skønhed. Det var trods alt mit job i mange år inden jeg gik forretningsvejen med bloggen, så for mig er det helt naturligt at rykke den fokus herover når nu jeg ikke længere har et outlet til det andre steder. At det i enkeltes øjne virker påtaget, falskt eller malplaceret er en skam, men som med så meget andet, kan jeg ikke gøre noget ved det, andet end at være ærgerlig over at de ikke længere har lyst til at følge med.

En enkelt af dem, der har måtte forlade bloggen, skrev at hun synes mine prioriteringer havde ændret sig for meget. At jeg gik for meget op i alt for dyre mærker, ferier og cremer. Det passer ikke, men det er rigtigt at det fylder langt mere herinde end tidligere. Og hvis det er med til at gøre, at man ikke længere kan følge med her, så er det selvfølgelig helt ok, ærgerligt, men fuldstændig okay.

Noget jeg har øvet mig længe på og klart er blevet bedre til er det her med ikke at tage mistede læsere og kritik personligt, og det har min nye retning i den grad hjulpet på, måske netop fordi at her nu også er alle de andre ting og ikke ‘bare’ mine tanker og mit liv. Og så vil jeg hellere forlades på grund af dyre sko og affiliate end på grund af at man synes jeg er blevet en idiot, eller var sjovere da jeg var single.

Min pointe er, at jeg er så glad, stolt og tilfreds med bloggens udvikling og jeg har blod på tanden som aldrig før. Jeg håber det skinner igennem. Mine prioriteringer er uændrede, opsætningen og konstruktionen her i det virtuelle, har bare taget ny form. Jeg elsker mode, jeg elsker at skrive, og jeg elsker sgu også jer. Endnu engang tak. Tak, fordi I gør det muligt for mig.

 

 

42 replies
 1. Christina says:

  Jeg har aldrig kommenteret før, men fulgt dig i noget der føles som 100 år. Synes bare lige jeg ville sige, at du gør det så godt og jeg synes klart du er en af de mest ægte og nede på jorden bloggere der findes. Selvfølgelig går du op i ferier, mærker og cremer – det tror jeg de fleste gør. Måske det så ikke er mode mærker, men de fleste har vel en holdning til mærker, om det så er mærket på toiletpapir, rosiner eller andet. Og hvem kan ikke lide ferier? Nå men altså jeg er kæmpe fan, bliv ved med at gør som du gør! Det vigtigste er da også klart at du er glad, det skinner nemlig også igennem til os læsere. Rigtig god weekend!

  Svar
 2. Mirjam says:

  5. år på din blog og jeg synes stadig, du er toppen. Udvikling må og skal ske – i real life og online. Det er sgu da pisse vigtigt. Og ærligheden fejler ingenting — omend du måske ikke bander ligeså meget som før. Det var meget sjovt.
  God fredag, Cecilie!

  Svar
 3. Julie says:

  Jeg læser ikke skønheds- og modeindlæggene, men er alligevel så glad for, at du har valgt at gøre det til din levevej, for sammen med de sponsorede indlæg kommer der nemlig også mange mange flere personlige indlæg, som jeg elsker! Jeg er stadig lige så vild med din blog, som da jeg startede med at læse for mange år siden 🙂

  Svar
 4. Charlotte says:

  Elsker din blog! Også efter det er blevet din levevej. Synes du er skide god til de sponsorede indlæg, og mængden er god. Man kan mærke fu vælger mange fra, det synes jeg er rart! Nogle af de andre gode blogs er efterhånden blevet for meget spons og alt for mange ‘tomme’ og ligegyldige indlæg. Så keep up the good work! Du er klart den bedste i blog verdenen!

  Svar
 5. Julie says:

  Jeg må være ærlig her, og sige at jeg er i den anden grøft. Jeg elskede din blog før, men elsker den faktisk endnu mere nu. Jeg tjekker din blog dagligt, og så længe at hvert eneste indlæg ikke er sponsoreret (som så mange andre fuldtidsbloggere er), så følger jeg dig!

  Svar
 6. Pernille says:

  Du er min all-time yndlings blogger, og den eneste blogger, jeg følger, der formår at lave spons, der virker ægte. Jeg læser derfor alle dine opslag, og synes det er fedt at lære mere om skønhed og mode samtidig med, at vi stadig følger med i dit liv og din smukke historie med freelancer, Otto og Uma.

  Keep it up! Og PS jeg synes du er så sjov på snappen 🙂

  Svar
 7. Lis says:

  uha har aldrig kommenteret før …jeg er en “halvgammel” tøs der bor på Sicilien. Har fulgt din blog i et par år…. elsker din måde at skrive på og er stadig med efter du er blevet fuldtidsblogger 🙂 Jeg er så misundelig ( på den gode måde 🙂 ) når du skriver om mode da jeg hverken har krop eller pengepung til at de lækre ting du viser frem. Men får masser af ideer til ting der måske kan bruges til mig 🙂 Og vil ikke glemme dine indlæg om dig og familien … de er hverken for meget eller for lidt men bare jer 🙂 ha en god ferie når den begynder for dig om få dage.
  knus fra det mega varme Sicilien Lis

  Svar
 8. Tilde says:

  Jeg er ikke så pjattet med mode- og makeupindlæggene, men dem springer jeg bare over, for jeg er stadig vild med alt det andet 😄👍🏼

  Svar
 9. A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Det er altid lysten der driver værket, så du skal jo også have den blog som netop du ønsker, fremfor hvad andre ønsker. Det er jo ying og yang, mht til udbud og efterspørgsel, men overall er indlægstemaer, billeder og spons op til forfatteren selv. Og udviklingen er da ganske naturlig, netop fordi man som menneske jo også udvikler sig selv gennem årene – gudskelov 😀 det er i min bog, ganske forventeligt, og i et langt liv, kan man jo vokse fra folk, hvor andre holder ved – læsere i dette tilfælde. Men ja, jeg har læst hele molevitten- og jeg er stadig glad medlæser 😀

  God weekend.

  – A

  Svar
 10. Sofie says:

  Jeg synes at bloggen er på en all time high! Jeg kigger ind i hvert fald to gange om dagen og jeg er rigtig glad for alle de indlæg der møder mig. Mode og skønhed er du super dygtig til, hvis man ikke er til de dyre mærker (i øvrigt synes jeg aldrig, at det hele er dyre brand) kan man jo finde noget lignende der er lidt billigere. Makeupdelen kan alle jo bruge for det er lige så meget hvordan det lægges. I øvrigt ser jeg det mest fordi du er knalddygtig til at lave videoer og hyggelig at følge.

  Svar
 11. Mette says:

  Jeg synes, du har en rigtig fin balance og de sjove og finurlige – og alvorlige og triste – hverdagshistorier er jo stadig en del af dine herlige blog. Du skal fortsætte på den måde, hvor du har 💜 med 👍🏼. Nyder dine indlæg her og på IG

  Svar
 12. Natasja says:

  Jeg er vild med dig snegl! Især dine videoer, det er fedt!!!
  Især fedt at du kommer med nye indlæg så tit, men samtidig formår at have et indhold der virker 100 som sneglcille.
  Mon ikke du bare viser mere af din personlighed ved at bringe flere af de ting herind også 👌
  Jeg er fan💃✌️

  Svar
 13. Jeanette | Villa Villekulla says:

  Nu har jeg været med dig siden 2009, og jeg kunne aldrig finde på at slå op 🙂

  Er der sponsorerede indlæg eller andet, der ikke lige fanger, så er det nemmeste i hele verden jo blot at hoppe over det indlæg. Det er jo det, der er så skønt ved at læse blogs. Man kan vælge fra og til og skynde sig at gemme, hvis man ikke lige har tid til at læse et indlæg færdigt.

  Det er dejligt at læse, at du ikke lader dig påvirke af folk smutter … Fortsæt endelig helt som du vil. Du er en fremragende formidler … og din succes skyldes helt og aldeles dig selv 🙂

  Svar
 14. Jannie says:

  Jeg var SÅ vild med dig, da jeg lige havde fundet dig – Jeg følte med hvert indlæg, at jeg kendte dig og din familie bedre, og at jeg kom med rundt i dit liv på godt og ondt

  Nu føler jeg nok bare, at jeg ved hvor du holder ferie, hvad tøj du har på, og hvad skønhedsprodukter du bruger.

  Bloggere er blevet meget ensartede efterhånden, desværre. Det er bla de samme ting I får/anmelder på samme tid, og dér går der for meget mainstream i det for mig.

  Jeg forstår 100%, at I selvfølgelig skal leve af det, og vi skal jo alle leve 😉 Men det er efterhånden sjældent jeg klikker videre til at læse selve bloggen.

  Men så er løsningen jo heldigvis at vente på de indlæg der giver mening for mig, og så at læse de blogs, som endnu ikke er gået prof 😉

  God sommer til dig og dine

  Svar
 15. Anna says:

  Der tegner sig egentlig en klar tendens for mit vedkommende; når blogs bliver fuldtidsblogs, så hoppe jeg som regel fra. Der kommer alt for mange indlæg til, at jeg gider at følge med. For mig er 2-3 indlæg om ugen er rigeligt! Men det er der jo ikke meget business i 🙂

  Jeg har læst med i et par år, men jeg læser sjældnere og sjældnere med, da jeg ikke er interesseret i hverken skønheds- eller modeindlæggene. Men dejligt at der så kommer nye læsere til!

  Svar
 16. Lovisen says:

  Jeg må indrømmede at jeg overvejede at slå op da du gik prof, det har jeg gjort med flere andre. Men I skal dog have chancen 🙂 Og jeg er her endnu.. Må indrømme at der er flere indlæg end tidligere jeg ikke læser, men det er da ikke noget jeg kan hidse mig op over. Jeg læser blogs via Bloglovin, og så ser jeg ud fra teaseren der, om jeg har lyst til at læse hele bloggen. Jeg er ikke til modeindlæg, men sluger alt beauty råt.. Ofte reklamerer mange bloggere for det samme produkt på samme tid, og dem springer jeg konsekvent over, det er drøn irriterende synes jeg. Men det er firmaerne jeg synes er dårlige i deres markedsføring, og ikke jer bloggere…
  Så jeg er stadig vild med din blog, og overvejer ikke at soppe med at læse med.. Jeg kan jo også godt shoppe i en tøjbutik, selvom jeg ikke er vild med alt deres tøj….

  Svar
 17. Trine says:

  Jeg æder det hele råt. Jeg eeeeelsker at følge dig på Snapchat, det er så hyggeligt. Jeg læser (og ser) dine opslag og video blogs med stor glæde. Og kunne aldrig drømme om at springe fra!

  Svar
 18. Lykke says:

  Jeg elsker at følge med på din blog – det er gode spiselige indlæg. På den måde at de aldrig er så lange, at man mister pusten undervejs – ofte har jeg faktisk lyst til at læse mere. Men mode interesserer mig ikke rigtigt – så de indlæg springer jeg bare over. Men det gør ikke at jeg ikke har lyst til at følge dig – overhovedet… Jeg synes stadig du er én af de bedste bloggere. Og vi kan jo ikke have samme interesser hele vejen igennem 😉

  Svar
 19. Spfie says:

  Ih søde snegl! Du er lige så fantastisk nu som dengang jeg begyndte at følge dig i 2009! Og jeg er så begejstret over, at du har gjort bloggen til din levevej! Du får lov til at gøre det du elsker og jeg kan nyde 1-2 indlæg om dagen. Jeg elsker det. Også selvom det er spons og affiliate.. Du skriver så godt at jeg sluger alt råt! Bliv ved med at være dig! Det eneste jeg kan kritisere er at du nærmest hvisker på dine snaps. 😀 Jeg er hørehæmmet så sommetider kan det være svært at høre hvad du siger. Men elsker det alligevel! <3

  Svar
 20. Mette says:

  Lige et lille PS fra mig, efter at have set nogle af de øvrige kommentarer – kan godt tilslutte mig lidt det med det trælse i, når for mange bloggere skriver om de samme produkter pga events OL.. Det er lidt kedeligt og måske nok lige en tand for kommercielt – fra firmaernes side..

  Svar
 21. Sara says:

  Nu er det jo ikke fordi at bloggen KUN handler om cremer og dyre sko.. Og selvom jeg ingen interesse har i den slags, så havde jeg sgu nok ikke “forladt” dig af den grund. Din personlighed skinner så meget igennem i alle dine indlæg, at jeg læser dem med glæde, selvom jeg en gang imellem er ligeglad med indholdet. Jeg er vild med din blog og kan sagtens leve med indlæg som ikke lige er “mig”. Så er det heldigt at bloglovin har en “mark as read” funktion (selvom den yderst sjældent bliver brugt hos dig ;-)). God weekend!

  Og hey! Min søster og jeg savner altså Uma på snappen! (Også Otto, men han gider jo ikke lige altid).. Er der en grund til at hun har været en sjælden optræden de sidste par uger? Bemærkede en kommentar om at du udstillede dine børn, og pludselig var de meget væk.. Super ærgerligt, for hold nu kææææft de er søde og får mig til at smile i hverdagen!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak for din kommentar.
   Jeg synes da de er meget med stadigvæk 🙂 Lige i de her dage er de ikke hjemme, men ellers tænker jeg ikke de har været mindre med, tværtimod. Måske lige i sidste uge, da Michael var indlagt, men der var der vist bare ikke så meget på snappen.

   Svar
  • Stine says:

   Meget enig i det du siger om bloglovin og at springe over. Det gør jeg også. Men sneglcille -snappen indeholder jo mindre barn nu fordi Uma går i vuggestue forestiller jeg mig. Jeg bruger nemlig også tit I lige den snap når min datter beder om at se baby (=børn under fem år)

   Svar
 22. Anne says:

  Haters are gonna hate! Jeg har aldrig fattet det der med, når læsere prøver at styre, hvad bloggere skriver om. Kvinder er sgu kvinder værst nogle gange. Keep rocking, Sneglcille, du er sgu sej 🙂

  Svar
 23. Skildpadden says:

  Jeg er helt ærligt ikke modeinteresseret, men synes simpelthen at din blog er så fin og velskrevet at jeg bliver hængende. Nogle indlæg læser jeg op til flere gange. Andre skimmer jeg kun. Og det synes jeg er helt fint.
  Fortsæt endelig med den gode stil!

  Svar
 24. Cecil says:

  Jeg synes faktisk du er en af de bloggere som laver sponsorerede indlæg på en rimelig elegant og ærlig måde. Og så kan man jo læse det man gider. Du skjuler ikke at du tjener penge på bloggen – det er ærlig snak og det tager jeg hatten af for. Mange andre får flettet reklame for produkter ind i deres indlæg på de særeste og mest akavede måder, og så føler man sig talt ned til som læser. Det gør jeg ikke her!

  Svar
 25. Nanna says:

  Hej Cecilie. følgende kan muligvis forekomme lidt paradoksalt, for jeg kommenterer meget, meget sjældent på blogs. Jeg har dog fulgt din længe og synes at du, også nu hvor du er gået prof, gør det rigtig godt herinde. Men jeg har tit tænkt over at du ret sjældent svarer dine læsere når de kommenterer, medmindre de har et direkte spørgsmål til dig. Mange af dine læsere lader til at være helt vilde med dig og lægge nogle lange, utroligt søde kommentarer, og det er ikke fordi jeg tror du er ligeglad, men jeg tror at jeg ville sidde tilbage med en lidt flad fornemmelse, hvis det var mig der havde brugt tid på at sende god karma efter nogen i cyberspace, og det så blev hængende, ubesvaret, tilbage.
  Jeg har fuld forståelse for at man ikke føler at man har tid til at besvare alle, når man har så mange læsere som du. I hvert fald hvis man har et almindeligt fuldtidsjob ved siden af. Men nu er bloggen jo dig job og jeg ser at mange af de andre store fuldtidsbloggere gør meget ud af at besvare alle kommentarer, så jeg spekulerer lidt over om du anser interaktionen med dine læsere i kommentarfeltet som en del af det job? Det er ikke meningen hvis jeg lyder sur og forsmået. Men måske det også er en af grundene til at nogle læsere føler at du er blevet en kende mere “upersonlig” eller “unreachable”, hvis du forstår?

  Svar
  • Clara says:

   Jeg er helt enig! Jeg har også tænkt det samme, og det gør også lidt, at man ikke har lyst til at kommentere. Jeg får i hvert fald følelsen af at, “du er ligeglad” (med mig/læserne).

   Svar
   • Sneglcille says:

    Det er jeg godt nok ked af. Det er langt fra tilfældet.
    Jeg lover at blive bedre, tak og undskyld.

    Svar
 26. Nina says:

  dine spons indlæg er de eneste af sin slags jeg gider klikke på. Jeg elsker søndags-shopping og jeg elsker dine beauty video’er! Keep it up 😃👏👏👏

  Svar
 27. Anne says:

  Jeg synes, at det ærgerligt, at du er gået med på “det perfekte liv” bølgen særligt, når der er børn på bloggen, men det kan jeg jo som læser ikke bestemme. Jeg savner dine gamle indlæg, men jeg følger stadig med. At du rejser konstant, går i Stine Goya outfits hveranden dag og er begyndt at leve luksuslivet, kan altså ikke få mit pis i kog. Så er det da ikke værre, end at folk kan stoppe med at følge dig.

  Svar
 28. Iben says:

  Jeg elsker at læse med på din blog. Du skriver simpelthen så godt, vedkommende og sjovt. Jeg tror faktisk, du er den eneste blogger, hvor jeg gider læse rub og stub. Jeg er endda begyndt at træne hos fitmomcph, som jeg opdagede via dig. Havde første træning i dag, og mine lår er max smadret. Hårdt at komme igang igen efter en fødsel. Jeg er i latterlig ringe form, men Sif roste mig sgu alligvel. Tak for tip om Sif.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *