Ændrede planer… Lidt mere savn og lidt flere drinks

Han ringede hjem og plaprede uafbrudt i fem minutter om, hvor meget de hyggede sig. Glæden i hans stemme gjorde det umuligt for mig ikke at smile fra øre til øre. Min mand fortalte om hvordan drengene har malet en flagstang sammen med farmor, hvordan Uma vandrer rundt på gårdspladsen og råber af fuglene og katten, hvordan Otto har slået telt op og indrettet et værelse sammen med sin fætter oppe i den gamle lade, at de falder i søvn sekundet deres små smukke hoveder rammer puden og hvor glade de er.

De bliver et døgn mere.

Også selvom jeg fysisk næsten ikke kan holde ud at være væk fra dem længere. Jeg kunne selvfølgelig tage derud, men vi har ikke pasning til katten og jeg må jo ærligt indrømme, at jeg ikke helt deler deres glæde for landlivet, så jeg lader dem om at plukke kirsebær og male flagstænger, mens jeg bliver i bilosen, hvor jeg nu engang har det bedst. Jeg tænkte først, at jeg passende kunne få arbejdet lidt i aften, da jeg har en sidste deadline, der ånder mig i nakken, inden jeg kan holde rigtig ferie. Men så tikkede der altså en besked ind fra min ældste veninde, som bød på drinks senere, såeh, drinks it is. Jeg vil dog forsøge, at få styr på det der rengøring jeg påstod jeg ville ordne tidligere, inden der går drinks og stilletter i den. Lige om lidt.

Endnu engang: Hav en fantastisk lørdag derude.
Jeg er i øvrigt enormt aktiv på Snapchat i disse dage, så kom med, hvis I vil: Sneglcille hedder jeg også der, eller Cecilie Rubini. Man kan vist søge/tilføje via begge brugernavne.

 

 

2 replies
  1. Lærke says:

    Det var lige før jeg startede bilen og kørte fra Jylland over til dig, da jeg så dit tøjskab. For en der er vild med orden og at rydde op, begyndte det helt at krible i fingerne for at få orden i det 🙂 Men din snap satte mig igang herhjemme, så nu er der ryddet ud i mit skab.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *