Weekend på Riget

image

Der har været væsentlig mindre aktivitet lige her i det virtuelle sneglehus de sidste dage. Til gengæld har der ude på den anden side været rigeligt med aktivitet. Af den knap så sjove slags, der har involveret ambulance, hospitaler og en helvedes masse følelser. Jeg nævnte det ganske kort på Instagram i går. At min mand er blevet indlagt med meningitis. Gudskelov fik vi i går, efter et nervepirrende døgn, svar på hans prøver, der viste, at det er den virale slags han har fået raget til sig, som altså ikke er livsfarlig og som går væk af sig selv. Så han kunne komme ud af isolation og vi kunne alle ånde lettet op. Desværre betyder det, at han med al sandsynlighed skal være sengeliggende de næste dage, måske uger. Der findes nemlig ingen kur, og man kan kun symptombehandle. Så de næste uger står på smertestillende og hvile. Selvom han har det forfærdeligt og er mere syg end jeg nogensinde har oplevet ham, er vi, og særligt jeg, så sindssygt lettet over at det ikke er den bakterielle meningitis, som er den der er dødelig. De tanker jeg har haft i det døgn, hvor vi ikke vidste hvilken version han havde, var jeg mere bange end jeg nogensinde har været. Mit eget forløb med knuden i brystet var pludselig ingenting i sammenligning.

Det er som om at vi får kastet nogle prøvelser i vores retning for tiden, gudskelov slipper vi ret helskindet igennem dem alle. Det bliver en hardcore periode det her, og jeg kan næsten ikke bære at se ham have det sådan. Men det bliver selvfølgelig godt igen.

Jeg regner med at være tilbage på bloggen i denne uge allerede, men nok i et lidt langsommere tempo end normalt.

23 replies
 1. Anne-Sofie says:

  De bedste tanker i jeres retning! Han er det bedste og tryggeste sted han kan være- arbejder selv på RH og kender afdelingen. Med ønsket om virkelig god bedring (til jer alle) – det hele skal nok blive godt igen! Kh

  Svar
 2. MulleF says:

  Ej nej nej altså. Sikken en grim forskrækkelse. Rigtig god bedring med ham, og Cille – bloggen løber ingen steder. Pas du på din mand, dig selv og jeres lille familie. Håber han snart er på højkant igen. 🙂

  Svar
 3. Cille says:

  Hold nu op – hvordan får man raget sådan noget til sig? God bedring – og sikke en lettelse at det, trods alt, er den mindst slemme version!

  Svar
 4. Hald says:

  For pokker en grim oplevelse. Godt at han er i gode hænder – og rigtig god bedring til ham. Mht. bloggen – så er den og os der også bagefter, når der er ro på igen. Så du kan med god samvittighed hellige dig din familie. De er de vigtigste.

  Svar
 5. Rikke / MrsMom says:

  Puuha en grim forskrækkelse! Ønsker rigtig god bedring og håber han kommer hurtig igennem uden for mange smerter. Og en masse virtuel god karma til dig imellemtiden

  Svar
 6. Skildpadden says:

  Sikke en grim forskrækkelse. Godt at det ikke endte med værste scenarie. Pas godt på dig og dine og kram dem lidt ekstra. Sender god karma jeres vej!

  Svar
 7. Nadja // drengemor.dk says:

  Det er jeg virkelig ked af at høre! Sikke en voldsom forskrækkelse :'( Det bliver helt sikkert nogle hårde uger, men hvor er du god, som du har ja-hatten på omkring det – så skal I nok komme godt igennem det <3

  Svar
 8. Malene says:

  Puha en omgang! Jeg har ikke fulgt med på insta, men var begyndt at undre mig over der ikke var nyt på bloggen her i weekenden. Sender gode vibes i jeres retning og håber han kommer sig så hurtigt som muligt!

  Svar
 9. Mette says:

  Kære jer sikken en forskrækkelse! Og for dælen da i tager godt nok jeres tørn 🙈🙈. Den baterielle er rædsom! Min datter havde den som 5 årig og blev reddet på et hængende hår.så jeg kender alt til den frygt. Godt det “kun” var den virusbetingede også selvom den tager sin tid. Rigtig god bedring til ham og take Care 💜

  Svar
 10. Jane // PAPIRFLYET.dk says:

  Puha, god bedring til ham!

  Jeg fik selv meningitis, da jeg var 13 mdr. Den bakterielle slags – og det gør bare noget ved ens familie. Uanset hvilken type det er.

  Jeg håber, I kommer godt igennem det 🙂

  Svar
 11. Jannie says:

  Skønne snegle familie – hvor er jeg glad for at det er den helbredelige af slagsen. I bliver godt nok sat på prøve for tiden og i den forbindelse fik jeg lyst til skrive dette citat som en spirituel kvinde sagde til mig for ganske kort tid siden “Gud giver de hårdeste kampe til sine stærkeste soldater”
  Knus herfra

  Svar
 12. Nana says:

  Åh nej. Sikke en forskrækkelse. Jeg sender dig så meget god karma og kærlighed i din retning. Godt I har hinanden. God bedring til din mand <3 Og tak for sidst i øvrigt. Det var en skøn aften, så tak for den og dig <3

  Svar
 13. Hanne says:

  Puh ha… Det lyder f**** ikke rart.

  Det sætter sgu tingene lidt i perspektiv sådan nogle oplevelser ikke?

  Åh, hvor er det DEJLIGT at det ikke er den farlige type af meningitis. For pokker altså.

  Alt godt jeres vej.
  Masser af tanker og positive vibes til hele jeres familie.

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *