V I D E O Noget om Snapchat og fredagsfølger

I går lavede jeg en kort lille video, hvor jeg taler lidt om noget nyt jeg vil forsøge mig med som en lille ekstra feature til Fredagsfølger. Jeg luftede kort ideen på Snapchat i dag og det kom der lidt spørgsmål og enormt mange søde kommentarerud af, tak for dem. Jeg har derfor nok til at lave en lille opfølgende video, men det bliver nok fra Grækenland, alternativt når jeg er hjemme igen, for jeg når det ikke før, da jeg skal nå cirka alt andet Jvf. mit seneste indlæg.

Men i hvert fald: En video om Snapchat og en forklaring på hvorfor Fredagsfølger ikke længere figurerer her på siden.

10 replies
 1. Emma says:

  Det her skal slet ikke opleves som et angreb eller en bedrevidende kommentar.
  Men hvordan forholder du dig til det der med at udstille dine børn på nettet? Fordi det er jo virkelig hyggeligt at følge med i deres liv, men de fylder jo også virkelig meget. Jeg kan huske at du har fortalt at din søn ikke kan lide at få taget billeder, og at du derfor ikke lægger så mange op – men med Uma har hun jo ikke et valg, men er alligevel at finde mange steder.
  Det var bare tanker, fordi flere bloggere har taget emnet op. Tak for en rigtig fin blog, med de fineste historier 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg synes ikke at jeg udstiller mine børn. Jeg fremstiller dem som de er. I min verden er der en væsentlig forskel. Jeg har selvfølgelig taget stilling til det og besluttet at fordi vi lever i en tid, hvor sociale medier findes, vil jeg hellere lære min børn at begås der, end at skærme dem fra det.
   Otto godkender alt jeg lægger op med ham på. Når han er i humør til det, vil han meget gerne. Når han ikke er, ligger telefonen i min taske. Selvom det lader til at jeg og de er meget på, er det langt fra tilfældet.
   Jeg synes, jeg gør det ansvarligt og jeg tror og håber at alle forældre gør det de mener er det rigtige for dem og deres børn.

   Svar
 2. Skalotteløg says:

  Det sker også for andre, har jeg lagt mærke til, så forhåbentlig får folkene bag Snaaaap’en det snart fikset! Savner din fredagsfølger, og får altså bare ikke kigget på SC… Heller ikke selvom jeg gerne vil. Glemmer det. Ligesom jeg glemmer at høre Mads & Monopolet…. Dumme, forstyrrende hverdagsliv, der får tiden til at forsvinde 😉

  Svar
 3. Sofie says:

  Har samme spørgsmål som Emma.. Jeg husker og så tydeligt at du har fortalt at Otto ikke kunne lide kameraet, m

  Svar
 4. Sofie says:

  Har samme spørgsmål som Emma.. Jeg husker og så tydeligt at du har fortalt at Otto ikke kunne lide kameraet, kan ikke huske om det var fordi han godt vidste at billederne ville ende på nettet, men synes han er meget med på Snapchat ( og alle andre sociale medier) i forhold til det du har fortalt. Har han ændret mening om at blive taget billeder af eller hvordan forholder det sig? Ved han godt at der er rigtig, rigtig mange der følger med i hans liv?

  Svar
 5. Sidsel says:

  Det med lyden sker også for mig, så der må være en fejl ved Snapchat! Møg irriterende når man optager nogle skønne film med ens datter at lyden så ikke passer til filmen.
  Go’ ferie og du må endelig udgive en “rejseguide” ala den fra LA om Kreta, da min lille familie og jeg rejser der til om en månedstid.

  Svar
 6. Pia says:

  Syntes det er så hyggeligt at følge med og se og høre dem :-), har stadig ikke helt forstået det med folk der ikke vil lægge billeder op af deres børn, hvad er det de er nervøse for? Når de bliver større smækker de selv masser op på de sociale medier :-), rigtig god ferie :-))))

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *