Udsalg!

INDEHOLDER AFFILIATE
Sommeren er knap nok gået i gang og allerede nu starter der sommerudsalg i en del butikker. Egentlig lidt skørt når man tænker over det. Jeg kan da huske, at udsalget var sådan noget der startede i slutningen af sommeren. Det var dengang.
Jeg har fundet nogle sager frem til jer. Og til mig. Der er lidt blandet, både blandede priser og blandede ting, fælles for det hele er det, at det er nedsat og det altsammen er noget jeg personligt gerne klikkede hjem. Nu. Min erfaring siger mig, at man skal slå til relativt hurtigt, da det går stærkt med de online udsalg. Selv har jeg købt to af tingene, selvom jeg drømmer om det hele…

Screen Shot 2016-06-16 at 10.16.49

 1. Skulle man til et bryllup ville denne være ret perfekt. Jeg er faktisk i det hele taget imponeret over Vero Moda lige for tiden, og tager mig selv i at flirte med flere af deres kjoler. Denne er nedsat til mindre end 200,- og den findes også i hvid, hvilket kunne være ret fint, hvis man selv skal giftes. Find dem begge HER
 2. Jeg elsker det her print som Ganni har flere styles i og kjolen med den høje hals er så pæn. Jeg vil bruge den med opsat hår og hæle. Den er nedsat med 30% og koster lige nu 700,- HER
 3. Figursyet skjorte fra Gestuz, som ser væsentlig dyrere ud end den er. Helt perfekt til jeans og stilletter. Fungerer både på kontoret og til fredagsbaren. Nedsat til 630,- HER
 4. Stribede bukser, der giver lange stænger, og ser lige dele casual og afslappede ud, men som med et par stilletter og en læderjakke bliver totalt eksklusive. 560,- HER
 5. Mega fede lædersandaler som jeg nok kommer til at bo i det meste af sommeren, til cirka 1200,- HER
 6. Skide pæn sort taske fra Leowulff til 975,- HER
 7. Sej stribet skjorte fra altid gode Mads Nørgaard, 490,- HER
 8. Jeg forelskede mig i en svinedyr rød ruskindskjole for nogle måneder siden (til de nysgerrige kan jeg afsløre at der er tale om denne). Den har jeg droppet at drømme om, da den blev lige dyr nok, selv på udsalg. Denne til gengæld, koster en brøkdel og er også virkelig smuk. Små 1200,- skal man slippe. Find den HER
 9. Til brune skuldre og blå jeans vil jeg bruge denne, som giver associationer til kolonihavehus og mormortapet. Så pæn! 500,- HER
 10. Undertøjsagtig kjole, der vil være så fin med en hvid t-shirt under. Kunne være sej med sneaks til, men selvfølgelig også til sorte stilletter. 350,- HER
 11. Seje shorts med guldprint til 65,- (!) Dem skal jeg have! Find dem HER

 

Og så så jeg lige, efter at jeg havde lavet indlægget her at både min blå kjole, den røde buksedragt og off shoulder toppen som flere af jer har spurgt på, alle tre fra Designers Remix også lige nu er nedsat…

Webshops med udsalg lige nu:
Ellos.dk – Op til 70%
Nelly.com – Op til 60%
Asos.com – Op til 70%
Bestseller.dk  -Op til 50%
Acnestudios.com – Op til 50%
Miinto.dk – Op til 50%
Urbanoutfitters.com – Op til 8o% (plus ekstra 20% med koden EXTRA20)
Zalando.dk – Op til 60%

God shopping!

10 replies
 1. Louise says:

  Åhhh, det er et farligt indlæg! 😀
  Nogle af dine link er til mytheresa.com – sender de til Danmark? (syntes jeg kan læse mig til at de sender til Tyskland, men ikke om de sender andre steder hen)
  Har du nogle tips til hvor man ellers kan finde gode tilbud online, når man søger efter Ganni, Stine Goya, Tiger of Sweden, Gestuz etc.?
  Fortsat god ferie! 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har bestilt fra Mytheresa før, og har netop tryket køb på sandalerne i indlægget så det skulle de meget gerne.
   Stine Goya starter snart udsalg, men lige nu er der en smule at finde på Boozt.dk – De har også Ganni og Tiger, og Gestuz.
   Jeg har desuden smidt nogle flere links i bunden af indlægget. Asos har en del nedsat Ganni lige nu 🙂

   Svar
   • Louise says:

    Ja, selvfølgelig sender de til Danmark når du kan få tilsendt, det var vist mig der har feriehjerne 😛 Tak for svar, det kostede lige et ordentlig hak i dankortet! 😉

    Svar
 2. Line says:

  Jeg forelskede mig i, og KØBTE den svinedyreskjorte. Den var ikke god. Virkelig ikke. Så død-ærgerligt 🙂

  Svar
 3. Janni says:

  Koden til urbanoutfitters, du oplyser om her, virker ikke?! Fandt ellers lige mine drømmebadedragt, så håber det er en fejl. Fortsat god ferie 🙂

  Svar
 4. Louise says:

  Jeg er en røv, men lover at jeg ikke er ude på at ‘berøve’ dig Affiliate-kroner – men Gestuz-skjorten er nedsat til 540 på deres egen hjemmeside umiddelbart. Til de interesserede. Overvejer den kraftigt selv, men kan simpelthen ikke gennemskue længden!

  Svar
 5. Line says:

  Sikke et farligt indlæg!

  Er jeg mon den eneste, der ikke kan få rabatkoden til Urban Outfitters til at fungere?:)

  Svar
 6. Nina says:

  Tak for tip. Synes ikke jeg kan få koden “Extra20” til at du på Urbanoutfitters. Er det mon den rigtige?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *