Træningsresultater og før/efter billeder

FullSizeRender(66)

Vi snupper lige to kropsindlæg i træk, for mit træningsforløb er som sagt slut. Øv! Jeg kommer til at savne det helt vildt. Både træningen og Sif. Det har været så fedt, og som jeg allerede skrev i går har særligt den mentale del været det hele værd. Og så er der selvfølgelig de fysiske resultater. 19 centimeter har jeg smidt. Kiloene har vi ikke holdt så godt øje med, og der er vist også kun røget et enkelt eller to, men det går jeg såmænd heller ikke så meget op i, for selvom jeg sikkert har tabt en del fedt, ifølge Sif har jeg fedtprocent som en elite-sportsudøver, hvilket jeg virkelig soler mig i, så har jeg taget en del på i muskler. Jeg føler mig i hvert fald stærkere og jeg kan se markeringer på både arme og ben, og mave, som jeg ikke tidligere har haft. Mit maveskind er fastere, det samme er mine lår, mine arme er blevet pisse pæne og selvom mine lægge fortsat er ret store, er der kommet form på dem, så de synes slankere.
Jeg føler mig stærk(ere), gladere og så bliver jeg ikke forpustet på samme måde som før, og kan snildt bære både barn og indkøb op på anden sal i raskt tempo, hvor jeg tidligere både svedte og hev efter vejret på sådan en tur.

Jeg har været i syv sind omkring om jeg skulle dele før og efter billeder, da jeg, som mit sidste indlæg også afslører,  godt ved, at det for nogen slet ikke giver mening, at jeg ikke bare var glad for den krop jeg havde før, og at den da var pæn nok. Og ja, den var bestemt pæn nok. Det er ikke sådan at jeg ser billederne og tænker at jeg ser tyk ud, men igen handlede det for mig ikke om vægt eller størrelse, men om proportioner og følelsen af at være blød og slap.
Men nu kommer de altså op, også selvom det er vanvittigt grænseoverskridende med sådan nogle halvnøgne billeder i dårlig belysning. Tror ikke der findes mange, der synes det scenarie er specielt tiltalende. Men altså, jeg er sgu stolt over resultatet og jeg håber at det måske kan være med til at motivere andre. Om det er for at stramme op, tabe sig, eller bare at blive stærkere, det at komme i gang med at gøre noget for at ændre det man er ked af, er en succes. Det føles sgu godt.

IMG_0319Marts 2016 Vs. Juni 2016.

Og så har jeg vist også fået snakket rigeligt om krop og træning i denne omgang. Tak fordi I har fulgt med og heppet hele vejen. Det har bestemt ikke været uden betydning.

55 replies
 1. Stine says:

  Top sejt! Pisse godt gået. Man skal gøre det der betyder noget for én selv-. Du var fin før og er fin efter, man kan tydeligt se resultaterne 🙂

  Svar
 2. Sofie says:

  Hold da op, en lækker (mor)-krop! Selvom jeg også synes at din før-krop er super flot, kan man helt klart se resultater. Især på maven og dine arme! Og så er der også en misundelsesværdig kulør 😉 det har været rigtigt fedt at følge dit forløb, og meget inspirerende, især med før- og efterbilleder. Det bedste må være, som du selv siger, den mentale forandring, samt rent faktisk at kunne mærke forskel, fx ved trappegang. Keep up the good work, både med træning og din helt fantastiske blog <3

  Svar
 3. Liv says:

  Det er så godt gået! Det vigtigste er, at gøre det, der gør én glad og tilfreds. Du ser smuk ud – både før og efter, men det er ens egne tanker om sig selv, der kan forfølge én på godt og ondt.
  Jeg tager hatten af for, at du gjorde noget ved det! Det håber jeg også, jeg kan! For ligesom dig er jeg udstyret med en rygrad som en regnorm og et lidt for stort hyggegen. Min nr 3 kommer imorgen ved planlagt kejsersnit, så i den næste tid skal der hygges, nusses og kysses på lillesøster og hendes to dejlige storesøstre!

  Svar
 4. Julie says:

  Altså. Jeg synes stadig du er top lækker! Men ja. Især mave og arme kan man se en tydelig forandring. 👏🏻

  Svar
 5. Silje says:

  Dine bein ser megabra ut! Jeg har det litt som deg (vil jeg anta) at man ser fortere resultat på mage og armer, mens beina henger litt igjen. Så godt jobbet! Du gir meg motivasjon til å fortsette å trene.

  Svar
 6. Gitte says:

  Piiiift! Sejt med mærkbare resultater, og du er nu også ret lækker på før-billedet.

  Jeg fødte en pige i september og tog ret meget på i graviditeten. Har kun fem kg to go nu (jeg hader alle der kunne passe deres gamle jeans efter en uge), og jeg er endelig begyndt at se slank ud igen. Det betyder bare så meget, at man er glad for sin krop. Du har motiveret mig til at få gang i den træning, så jeg kan komme helt i mål.

  Svar
 7. Stine says:

  Sejt gået altså! Og jeg synes dine bagvedliggende overvejelser lyder meget sunde! Tallet på vægten og målene på arme og mave er jo intet og ligegyldigt, sammenlignet med hvilken følelse man har med sin krop! At du er bedre tilpas nu er altafgørende. Tillykke!

  Svar
 8. Bendixen says:

  Hvor er du sej, og hvor ser du godt ud – både før og efter. Købte mig også til en personlig træner 6 mdr efter barn nr. to, var bestemt ikke overvægtig og mange var uforstående over det, fordi jeg af natur har en forholdvis slank og pæn krop, præcis som dig. For mig handlede det også om at få styrke og overskud i min krop – og som du skriver, så er det bare det fedeste i verden at føle sig strammet op. Det er så hårdt for kroppen at gå igennem en graviditet og en fødsel. Du har givet din krop verdens største gave. Piiift og sejt gået!
  Kh

  Svar
 9. Marianne Luna says:

  Du er så smuk, Cille, både på det ene og andet billede. Men selvom du netop ser brandgodt ud på begge billeder, så forstår jeg godt din beslutning. En stærk krop er bare mere lækker for en selv at bo i, om det så handler om at passe tøj, bære børn eller indkøbsposer (eller have sex 😉 )

  Svar
  • Marianne Luna says:

   Og i øvrigt – hvad sker der for alle de åndssvage kommentarer om din krop? Du er pissesmuk, og selvom du ikke var, kan man godt enten sige noget pænt, eller lade være med at sige noget.
   Jeg har født 0 børn, og jeg vil dæleme gerne have din krop. 🙂

   Svar
 10. simone says:

  Pisse flot resultat. Jeg synes desuden, at der er helt op til den enkelte, hvordan man føler sig i sin krop. Det skal ingen andre blande sig i. Det er okay at være uenig i om man synes en person er tyk eller tynd. Men det er nu engang kun en selv der kan føle og bedømme hvordan man har det, uanset hvad med måler og vejer.

  Svar
 11. Signe O. says:

  Jeg kan sagtens se en forskel på benene! Og også især omkring skuldre/kraveben!
  Og selvom jeg godt ville slå en eller anden ihjel, eller gnave en arm af for at få enten din før- eller efterkrop, så vil jeg sgu bare sige, at du ser fabelagtig ud! Dem der med de bidske kommentarer… Well; der er et særligt sted i helvede til kvinder, der ikke taler pænt til andre… 😉

  Svar
 12. Dorte says:

  Tak, fordi du fortæller om dine oplevelser. Jeg begyndte selv at løbe for nogle år siden og er for nylig begyndt at overveje en eller anden form for træning eller fitness. Jeg begyndte at løbe, fordi det var en social aktivitet sammen mine kolleger, men opdagede hurtigt, at når jeg er i bedre form, så har jeg færre menstruationssmerter, bedre sex og det er sjovere at gå på legepladsen mit barn. 3 ting, det overhovedet ikke handler om udseende, men handler en hel masse om daglig velvære.

  Svar
 13. Freja says:

  Jeg junker før-og-efter billeder 🙈 Du er super sej og kan virkelig godt se det, især på krsveben og lår! Godt gået!

  Svar
 14. Celina says:

  Ærligt – du er lige fin på begge billeder..
  Hvornår trænede du?
  Jeg synes ikke det er nemt at få det til at hænge sammen med små børn og et 8-16 job + 1,5 timers transport..

  Svar
 15. Karen says:

  Du er modig og jeg er glad for, at du valgte at dele. Jeg konkluderer, at du har en for vild krop, der vist har glemt alt om, at den har født to børn 🙂

  Svar
 16. Lia says:

  EF du sikker på du ikke har lipødem? Det ser ret vildt ud, at din overkrop er så slank og dine ben så tunge i det

  Svar
  • Kirstine says:

   Kæft, hvor er det dumt sagt – lad dog være med at bruge begreber, du ikke ved hvad er. Cecilie, du SER vild ud. Tænk at have sådan en krop efter to graviditeter (eller bare nu inden den første er poppet).

   Svar
 17. Louise says:

  Hmmm… Det er altså ret vildt. Cecilie: Du skriver så fint om at du har en krop, der både før og efter er flot set ude fra. Enig! Og at det handler om dit behov. Ikke generelle skønhedsnormer. Og trust me: min er meget mere ujævn. Derforer det altså topærgerligt at nogle sygeliggør den og kalder den ret vild. Så er normalbegrebet altså heeeeelt smalt.

  Så giv lige lidt eftertanke inden der sådan kommenteres på andres kroppe.

  Svar
 18. Sebrina says:

  Det er pisse sejt og godt gået (trænet burde der vil stå..)

  jeg selv trives ikke særlig godt hvis jeg ikke har fået dyrket min træning i en uge. Ikke fordi min krop ændrer sig på en uge, men det gør noget for mit sind at få trænet. Det har og vil det altid gøre. Og jeg vil nu mene at jeg har en ret sund tilgang til min krop, men jeg synes desværre at der er blevet en lille tendens til at “kriminalisere” helt almindelige slanke kvinder – særligt hvis man endda har født. Så er der ikke det man kan blive beskyldt for at fejle, hvis man har en fin veltrænet krop. Er faktisk træt af det – så virkelig også mange tak for at turde udgive det her indlæg 🙂

  Svar
  • Jeannette says:

   Hvis jeg var dig Josephine, ville jeg lukke røven og undlade at kommentere. Har din mor ikk lært dig, at hvis du ikk har noget pænt at sige, så skal du tie stille??

   Svar
  • Anne says:

   Hvis du ikke har noget pænt at sige, bør du holde dine tanker for dig selv. Din kommentar er virkelig ondskabsfuld og fremstiller dig som useriøs, led og meget misundelig. Hvis du er en troldmand der bare ønsker at ødelægge andres glæde, bør du skamme dig.

   Svar
 19. S says:

  Hold kæft nogle lorte kommentarer der imellem! Jeg synes du er pisse smuk og hvor er det sejt gået 💪🏼 Heldigvis siger folks negative kommentarer mere om dem, end om dig. Tak for en skøn blog !

  Svar
 20. Ane says:

  Ps. Kom til at like et ubehageligt indlæg. Troede man kunne se, hvem der dog likede den slags. Nå, men det var ikke meningen. Hilsen IT-spasseren

  Svar
 21. Cecilie says:

  Du er så utroligt flot! Håber du kan forsøge at huske de mange, som synes, du er for lækker, i stedet for de få, der har andre ærinder og tydeligvis mangler lidt opdragelse!
  Du er flot-flot-flot og en kæmpe inspiration!

  Svar
 22. Louise says:

  Du er så lækker på begge billeder!Og jeg km sagtens se forskel!Vigtigst at du kan mærke dem💪Træning handler netop om at føle sig stærk og godt tilpas.Fantastisk du deler❤️

  Svar
 23. Nanna says:

  Folk er nogle røvhuller. Uanset hvad man vælger at lægge ud til offentligt skue, giver det ikke fremmede (ja, eller bekendte) ret til at kommentere groft på det. Hvad blev der af den med, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så lukker man skuffen?
  Du er tydeligvis en smuk, smuk kvinde. Og du har gjort noget godt for dig selv. Halleluja! Her til lands er det åbenbart mere prisværdigt at lade stå til og acceptere alt det, man går og er træt af ved sig selv.

  Svar
 24. Lærke says:

  Du er smuk på begge billeder, og det allervigtigste er netop som du siger, den følelse man har indeni når man føler sig stærk, og ikke tænker over hvordan røven sidder når man rejser sig fra liggestolen, og kan bære sit barn så langt det nu er nødvendigt. Du er SÅ sej og SÅ smuk.

  Svar
 25. Frida Andersen says:

  Jeg kommenterer aldrig, og er en relativt ny læser, men jeg bliver altså lige nødt til at istemme mig koret:

  FUUCK, nogle røv-tarvelige kommentarer, folk åbenbart har behov for at slynge ud. Jeg tænker, at de i bund og grund er nogle sølle mennesker fyldt med misundelse!! For du ER sindssygt smuk (både før & efter), og vi kan alle sagtens se en forskel! Og selv hvis der ikke havde været synlige resultater, så er det bare så umådeligt sejt gået. Jeg har børn på lidt yngre end dine, og et speciale, der skal skrives, og jeg har ikke trænet i snart to år. Har uendelig meget respekt for, at du har prioriteret det. Og så midt i at starte op som selvstændig. WOW! Kæmpe kæmpe respekt og skulderklap & en masse virtuelle krammere fra mig (som er blevet ret så afhængig af din blog her i specialeprocessen)

  Svar
 26. Line says:

  Øv nogle kedelige kommentarer ind i mellem.. Det er SÅ tarveligt..

  Du ser fantastisk ud! Både før og efter.

  Svar
 27. Maria says:

  Jeg har lige født for anden gang og har fulgt et bootcamphold Sif har kørende på Facebook. Hun er sindssygt dygtig, og selvom jeg ikke har fulgt kostplanen så grundigt, så har træningen givet resultater. Det er så vigtigt, at man føler sig tilpas i egen krop, og så kan det være ligegyldigt om ens udgangspunkt er 50 eller 100 kg. Jeg synes, det er sejt, at du har gjort noget ved det du har været utilfreds med! Selvom de negative kommentarer fylder meget mere mentalt end de positive, så vil jeg gerne istemme mig koret af kvinder, som synes du er rigtig sej. Du er i øvrigt min yndlingsblogger! Jeg bliver så glad, hver gang jeg scroller gennem Bloglovin og opdager et indlæg fra dig 🙂 rigtig god dag 🙂

  Svar
 28. Josefine says:

  Ej! Hold kæft hvor nedtur at dele navn med en idiot længere oppe! Den slags kommentarer handler udelukkende om misundelse – men det gør det jo ikke okay. Du er så pisselækker, og skønt at du deler:)

  Svar
 29. Katrine says:

  Du er virkelig flot og sej! Mega godt gået. Jeg er også kommet i gang igen efter to børn, med inspiration fra dig. Så tak!

  Svar
 30. Mette says:

  Wow en flot krop! Selvom jeg synes både før- og efter resultatet er flot, så kan jeg tydeligt se forskel og sætte mig ind i dine tanker bag træningsforløbet!
  Jeg sidder selv med en 7 ugers skøn bebs og en slank krop – men bare ikke lige så slank som inden bebsen 😉 Dejligt med lidt inspiration til at det godt kan lade sig gøre, at gøre noget ved en krop som alle siger er pæn og slank, men som man selv ikke er helt tilfreds med 🙂 Måske skal nougatkagerne lægges på hylden til fordel for lidt motion.

  Svar
 31. Ida says:

  Ej, nej nej nej. Haha, hvor er det vildt, at folk har brug for at kommentere så tarveligt. Du ser fandme godt ud.

  Svar
 32. Ane says:

  Tak fordi du deler og for dine fornuftige tanker om en stærk og sund krop. Sejt gået. Og hvor er du flot og stærk at se på.

  Svar
 33. Trine says:

  Blev lige gjort opmærksom på indlægget her ovre hos miriams blok. Godt gået, Cecilie. De mennesker som skriver noget negativt må være de samme som ser en regnbuefarvet enhjørning og siger “hvor er den grim” it makes no sense. Haters gonna hate – potatoes gonna potate, som man siger.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] blive kaldt alt muligt grimt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er lidt tyk i det, men hvis selv Sneglcille får lede kommentarer om, at hun skal beholde tøjet på?! Shit. Men altså. Jeg har nu i nogen tid fulgt et par engelske plus size lingeribloggere, og […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *