Torsdagsudflugt til Bakken

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Screen Shot 2016-06-09 at 23.34.17

I går gjorde vi noget som jeg ikke har prøvet i årevis. Faktisk tror jeg aldrig jeg har været der med mine børn. Måske var jeg selv barn sidst jeg var afsted. Jeg tror det. I hvert fald tog vi på Bakken og er du gal, det var sjovt! Vi havde vejret med os, der hverken var for varmt eller koldt. Solen skinnede, de voksne havde iført sig ja-hatte og børnene var ekstatiske, alt det udgjorde et hit af en eftermiddag, hvor vi mest af alt prøvede alt, hvad der var at prøve – Altså jeg siger vi, men jeg prøvede ikke noget selv med undtagelse af nogle meget rolige forlystelser. Alt med højder og fart stod drengene for, og da jeg til sidst på dagen spurgte dem, hvad det bedste ved Bakken var, svarede de prompte: ‘ Det hele!’, men andre ord var eftermiddagen i går en kæmpe succes.

Screen Shot 2016-06-09 at 23.34.33

Og hvis jeg så må komme med den anbefaling at tage afsted i en hverdag, hvis det er muligt. Vi tog derud om eftermiddagen, efter skole. Der var ikke mange mennesker og det var sådan en fed måde at afslutte en helt almindelig torsdag på, og så fik vi klaret aftensmaden på et af de mange spisesteder, vi valgte Den Røde Port, som ligger en anelse afsides med dyrehaven lige ved siden af sig, sådan at dem, der spiser hurtigt op kunne lege på græsset, mens de ældre og lidt langsommere kunne spise i nogenlunde fred, med undtagelse af den et-årige, der forsøgte at spise en pasta bolognese med hele kroppen. Maden smagte godt og vi spiste alle op og måltidet blev i dagens anledning selvfølgelig efterfulgt af isdesserter. Så var det ligesom klaret og alle kunne komme direkte i seng da vi igen satte benene i lejligheden på Vesterbro få øjeblikke efter almindelig sengetid.

Virkelig et fint lille afbræk i hverdagen!
I filmen herunder kan I se lidt fra vores eftermiddag, i en sammenklippet og lydløs version.

Bakken har både en Instagram (@Bakkendk) og en Facebookside HER.
TAK for en fabelagtig eftermiddag!

Indlægget og turen på Bakken er sponsoreret, mine ord og holdninger er ikke købt.

6 replies
 1. Sofie says:

  Hej Cecilie.

  Jeg elsker din blog – dit helt eget hyggelige univers!

  Et lidt atypisk spørgsmål: Jeg ved, du ikke drikker komælk i kaffen mere, hvilket jeg heller ikke gør. Jeg har dog endnu ikke fundet en mælk, der ikke skiller i kaffen. Hvilken bruger du, og skiller den?

  Svar
  • Stine says:

   Prøv ar hælde plante mælken i først. Den skiller fordi varmeforskellen er for hurtig.

   Du kan også varme mælken, men det er jo lidt mere omstændigt.

   Svar
 2. Frkvest says:

  Så fin en dag! Ser hyggeligt ud! Nu ved jeg godt at indlægget er sponsoreret men hvad synes du – hånden på hjertet – hvad spiller bedst: Bakken eller Tivoli? Vi skal afsted med en på din ældstes alder (lige blevet syv) og de to smadretwins på knapt to.

  Tak og god dag 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Åh, det er ikke helt nemt. Jeg elsker Tivoli, synes simpelthen der er så smukt og så elsker jeg at det er centralt og vi kan være hjemme på et øjeblik. Men jeg blev ret betaget af at Bakken ligger ved Dyrehaven, som vi også brugte en rum tid i, og talte om at vi næste gang ville lave madpakker og spise dem på græsset, og så synes jeg faktisk at der var flere børnevenlige forlystelser på Bakken. Begge dele spiller, men umiddelbart ville jeg gå med Bakken.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *