Ting jeg har lært i denne uge

[wpsocialite]

image

At det der med at smide et billede af sig selv i undertøj ud på sin blog ikke er verdens bedste ide. Det inviterer åbenbart til kritik og bedømmelse på en måde, der ikke er behagelig på nogen som helst måde.

At seks kopper kaffe på én dag er lige i overkanten.

At rugbrødstoast (!) med avocado, chilimayo og pesto er vanedannende.

At Maja laver de sindssygeste kager, som smager mindst lige så godt som de er smukke

At jeg nok aldrig kommer til at kunne lave en rigtig armbøjning. Ikke engang en eneste.

At saltkaramel fint fungerer som morgenmad.

At jeg muligvis har en bold eller to for meget i luften af gangen. Jeg taber i hvert fald et par stykker af dem hele tiden.

At Cana Buttenschøn har et særligt talent for at samle møbler på rekordtid. Det går sygt stærkt!

image

 

 

 

 

 

36 replies
 1. Skalotteløg says:

  Måtte lige ind og læse kommentarer på det indlæg, og hold da op… Tænk engang, at voksne mennesker kan få sig selv til at skrive sådan. Hvis det da er voksne mennesker…
  Hvis jeg var dig, ville jeg overveje at slette de kommentarer. Altså, jeg går skam ikke ind for censur, men det der handler jo ikke om ytringsfrihed, det er jo chikane. Sikke nogle tågehoveder. Du er så modig, at du har lagt billeder ud af din krop! Ligegyldigt hvordan man ser ud, og hvor godt man ellers har det med sig selv, så er det sgu da ikke sjovt at blive målt og vurderet af fremmede mennesker. Du gør det for at motivere, og tak for det! Don’t let those suckers bring you down <3

  Svar
  • Stine says:

   Din blog du må censurere. Da jeg læste kommentar feltet var der vist kun 5-10 svar og de var med en enkelt undtagelse overvejende positive.
   Jeg tror også på at den gode tone smitter. Har du læst om hvordan de på tedtalk censurede alt negativt væk fra den talk med Monica Lewinsky. Det virkede efter nogle timer of folk begyndte at skrive dw positive ting og haterne forstod at deres mening ikke var Velkommen.

   Svar
 2. S says:

  Jeg fik det sgu helt dårligt af kommentarfeltet! Seriøst, hvor er folk bare lede! Jeg synes, at det er så sejt, at du har været igennem sådan et træningsforløb, og resultatet er virkelig fint! Og endnu sejere, at du tør dele det med os!!!

  Jeg håber ikke, at du tager de tarvelige kommentarer for meget til dig. Kys og kram din smukke familie en masse og nyd, at det er weekend i stedet!

  Svar
 3. Katrine says:

  Du er smuk og nu også stærk – godt gået. Jeg var glad for at få muligheden for ved selvsyn at se hvad du har opnået. Det ærgerligt mig til gengæld at di4 resulttat

  Svar
 4. Katrine says:

  Du er smuk og nu også stærk – godt gået. Jeg var glad for at få muligheden for ved selvsyn at se hvad du har opnået. Det ærgerligt mig til gengæld at dit resultat skal skal forurenes af mavesyre. God weekend!

  Svar
 5. Louise R. says:

  Som der er en, der skriver i kommentarerne i dit træningsindlæg, så er der et særligt sted i helvede til lige præcis de kvinder, som taler sådan til andre kvinder!
  Jeg er så enormt pinlig på mit køns vegne over at voksne kvinder kan finde på at skrive sådan noget. Det er jo nærmest voksen mobning! Får det simpelthen så dårligt at sådan noget – det er på ingen måde i orden. Håber karmaloven rammer dem, og at de kommer tilbage i næste liv som en lokumsbørste!
  Søde Sneglcille! Du ser nemlig pisse godt ud, og kan satme godt forstå du er stolt af resultatet. Mange krammere til dig og din smukke familie 🙂

  Svar
 6. Kirstine says:

  Du skal være sindssyg stolt af dine resultater. Hvorfor må man ikke ønske sig noget bare fordi man er slank? Jeg synes netop du er en inspiration. Lad alle de sure mennesker passe dem selv, for åbenbart glemte de at det der med at holde mund hvis ikke man har noget pænt at sige 🙊.

  Svar
 7. Christina says:

  Jeg var også lige inde for at tjekke kommentarfeltet. Og jo, der er da nogle lede kommentarer i mellem. Men der er godt nok også flest flotte, som ikke må overskygges af få trælse. Husk på dem, og din egen oplevelse af, hvor fedt det har været at være igennem det træningsforløb. Det er det, der tæller.

  Svar
 8. Cecilie says:

  Ej hvor de mange de kommentarer bare helt og aldeles møg tarvelige! Det kan man ikke være bekendt. Jeg håber at du får en dejlig Fredag, Cille – jeg glæder mig til at følge med i fredagsfølger (som et lille afbræk i den ellers tunge eksamens læsningen).

  Svar
 9. Tine Holm Riis says:

  Nu ved jeg jo ikke hvor mange ondsindede beskeder, du har modtaget på mail og hvor mange åndssvage kommentarer, du har fjernet fra kommentarfeltet.
  Men de tre modbydelige, som er der nu, skal da ikke en skid bestemme, om du lægger før/efter-billeder op eller ej! Og selvom du måske har fået flere, så skal de da heller ikke diktere hvilket indhold, der er i din blog. Vi andre synes det er sejt gået og interessant at følge med i. Langt de fleste af os kan godt opføre sig respektfuldt overfor vores medmennesker, de andre med for meget had skal da bare ties ihjel. Slet dem, som andre foreslår, det har ikke en skid med konstruktiv kritik at gøre og internetmobning skal udryddes. Ingen, der læser din blog, skal få den idé, at det er okay at skrive sådan noget lort til nogen.

  Svar
 10. Stephanie says:

  Jeg var også lige inde i kommentarfeltet og kigge. Hvor er det ærgeligt, at nogen mennesker skriver sådan noget! Især fordi de kommentarer er fuldstændig ukonstruktive og iøvrigt usande, og det er tydeligt, at nogen bare prøver på at såre. Så trist, at nogen mennesker føler behov for at ramme andre på den måde. Heldigvis har du også fået rigtig mange positive kommentarer, og selvom hver negativ kommentar gør ondt, så håber jeg, at du husker at for hver negativ kommentar er vi MANGE som kun tænker positivt om dig, din blog (og din krop 😉 ) Langt de fleste af os synes det er for sejt, at du lagde de billeder op! Og jeg startede faktisk (efter en længere pause på et par mdr-år) at træne igen, efter jeg så dit opslag 😉 hehe!

  Svar
 11. Sarah says:

  Måske sletter du mange af de negative? I hvert fald var der 34 kommentarer på indlægget da jeg kiggede, og kun tre af dem var dumme (grinagtigt, latterligt dumme)… Det er selvfølgelig tre for meget, men set fra min stol er det ikke så meget… Især ikke når de er så åndssvage som dem. Altså, det er ikke en kritik, mere et spørgsmål, om tre latterlige kommentarer er nok til at gøre dig ked?
  Kram.
  (Og jeg synes du er lækker, for the record)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg synes umiddelbart tre er meget. Der har også været på Facebook og mailen, men en kommentar ville være nok til at gøre mig ked af det. Selvfølgelig. Ville du ikke blive det? Hvis du stod i undertøj og folk skrev at du så ulækker ud?
   Det gør jeg i hvert fald. Selvom de er latterlige og jeg godt ved at det er usandt og skrevet netop for at såre mig.
   Og tak.

   Svar
   • Sarah says:

    Jo selvfølgelig ville jeg også blive ked af det og jeg synes heller ikke det er i orden. Du er nok bare ramt af at du er så pæn at folk (mig selv inklusive) har svært ved at forstå hvordan det kan ramme dig… Hvis nogen sagde til Chrissy Teigen at hun var ulækker ville det jo også være åndssvagt latterligt. Men okay, had er had og aldrig fedt. Kh

    Svar
 12. Mette says:

  Jeg synes, du er sej. Det kræver mod at lægge sådan et billede op og det er slet ikke ok at kommentere på ene måde. Hvorfor kan vi kvinder ikke bare støtte hinanden istedet for at være efter hinanden. Du ser super ud og er sgu sej fordi du gjorde noget ved det du var ked af. Masser af positive tanker

  Svar
 13. Janne says:

  Nej lad aldrig være! Det så top fedt, der er nogen som tør står frem, ligenøjagtig som man ser ud! Du er røv lækker på både før og efter billedet, og jeg ville død for din krop… eller nej, jeg vil faktisk prøve at acceptere min egen, som den er 🙂 Den eneste måde, vi kommer alle de hæslige fejlfinder mennesker til livs på, er ved at forsætte med det, du allerede er så fint igang med! Tak!

  Svar
 14. Kristine says:

  Jeg vil bare sige tak fordi du deler billederne. Det er mega sejt og modigt at du har gjort det. Jeg er selv slank fra naturens side, men efter at have født føler jeg at jeg har brug for at få strammet op, hvilket de fleste er uforstående overfor. Så tak gode indlæg og god inspiration.

  Svar
 15. Nanna says:

  Jeg kommenterer normalt aldrig, men følger godt med. Ønsker bare lige at sige, at jeg GODT kan forstå dig – jeg er selv alt alt for nærtagende. Udefra set, kan det dog være meget simpelt tænke, at de grimme kommentarer du får ikke er ægte. Det er folk der søger en respons eller tænder på at være lidt led. Dem findes der alt for mange af på nettet… og de bliver simpelthen fodret af at få respons, eks. Med blogindlæg som dette. Min pointe er, jeg tror du skal holde igen med at give det plads i din blog. At de får afvide de er tarvelige osv. Er blot en respons de ønsker og så er det skønt at vende tilbage og få noget mere. Folk VED jo godt de er dumme at høre på når de siger sådan noget. Selvom det ville boble indeni mig at svare, ville jeg nok vælge at ignorere dem – ingen respons så man kedelig i længden – eller ganske enkelt spille med på den, hvis man ikke kan lade være. Eks. Skrive “hvor er det flot du kan stave til ad” eller “ja du må mene hvad du vil, jeg tjener stadig på du følger med” (ved jeg intet om 😉 ) Prøve at gøre det lidt komisk, evt. Sidde med en der er god til at vende det om. Det forventer folk ikke. Og husk – der er sjælendt ægte meninger – bare en flok giftige personligheder. Hvis man mener det og ytrer det – så er man jo egentlig bare en socialt handicappet stakkel, der nok har det skide elendigt.
  Håber du forstår 🙂 respekt til dig.

  Svar
 16. Fillerdiller says:

  Kommenterer aldrig nogensinde, men det bliver jeg simpelthen nødt til LIGE NU! Du er for lækker, og de idioter der skriver andet er simpelthen for sølle. Ad! Fejr din lækkerhed med et overdådigt stykke kage – den kan så meget klare det 🙂

  Svar
 17. Anne Mette says:

  Du ser så skide lækker ud og har fået regnorme-mig til at overvejer at få gjort noget ved morkroppen. Jeg er bare SÅ DOVEN og elsker slik 😉 Du er for sej og god!!

  Svar
 18. Majken says:

  Jeg synes det er sejt at du deler billederne, og jeg kan godt forstå du er tilfreds med forandringen, du ser endnu bedre ud på efterbilledet!

  Men egentlig så vil jeg bare høre om du kan uddybe det der rugbrødstoast? Måske du ligefrem har en slags opskrift? 😀

  Svar
 19. Annsofie says:

  Kære Cille.
  Jeg vil sige meget kort og meget direkte, hvad jeg synes, du bør gøre i fremtiden. Jeg synes du bør helt og aldeles afholde dig fra, at poste billeder af dig selv i bikini og i undertøj. Jeg elsker når du gør det, fordi jeg er én af dem, der har brug for et skudsikkert bevis på, at en bestemt træningsform virker. Jeg vil se en mave der er flad og en arm minus vandmand. Du gav mig det. Men Cille, det er fandme ikke det værd. At hjælpe et dovent desmerdyr fra sofa til svømning (fandme jeg har svømmet i to dage i streg) for at få (bevares blot tre) lede og dumme kommentarer. Det er fandme en dårlig deal. Man kan vælge at skælle ud, og blive forarget, og at du vende den anden kind til, fortsætte med at give folket dit korpus (forstå mig ret her) fordi DU med DEN krop der har skudt to unger ud MÅ kunne tage dig til barmen af grin, og med sikkerhed vide – helt ind i hjertet- at kommentarerne er udtryk for lutter misundelse, kedsomhed og generel utilpasset dumhed. Det burde Chrissy Teigen vide – det burde du vide. Nej. Set burde du sådan set ikke. Fordi du er ikke en fucking puma eller en dum leguan. Du bliver sgu da lige så stødt over at blive kaldt grimrian som du ville blive stødt over at blive kaldt rædderlig bilist. Vores følelsesregister skelner sgu da ikke, når stødet kommer. Men stød vil komme. Og jeg synes, helt ind i mit hjerte, at du skal lade være med at tage dem. Der sidder folk derude med en tebirkes i gabet og en fedtet hånd på tasterne. Det er pis og papir og det er til at grine af om en uge. Men i øjeblikket, vil tebirkesTina have overhånden og det er ikke en potte pis værd.

  Jeg synes, for tre rekord, at du udover dit skide skarpe hylster, har en ægte skarp blog. Tak for dig !

  Svar
 20. Simone says:

  Har aldrig kommenteret herinde før, men følger regelmæssigt med! Vil bare lige skrive til dig Cille, at jeg VIRKELIG håber at jeg kommer til bare at se 1/3 del så godt ud som dig når jeg er i din alder og har to børn! Du er så skide smuk og har en rigtig flot krop – hvor diverse kjoler og andet tøj sidder så godt på! Jeg er 19 år og jeg ser sku op til din måde at bære tøj på (din stil inkls. Slanke krop!) og din personlighed! <3

  Bliver sku så sur over sådan nogle dumme kommentarer…

  Svar
 21. Cecolie says:

  Seriøst, tror du ikke at det er den samme spade der kommenterer flere gange? I hvert fald må de da være helt galt skruet sammen for du er så smuk.

  Svar
 22. Nadja says:

  Kan vi ikke bare blive enige om at jalousi er en virkelig grim ting?! Cille du er jo så lækker at jeg har et totalt Girl-crush på dig. Jeg håber så meget at de “gode” kommentarer kan tage brodden af de uforskammede og tarvelige. Du er smuk indvendig og udvendig<3

  Svar
 23. Line says:

  Skrev også en kommentar i dit trænings-indlæg, men du får den lige her igen. Du ser fantastisk ud!
  Tilmed har jeg et indtryk af (ud fra at have fulgt med herinde længe) at du er lige så fantastisk indeni! Skråt op med de dumme kommentarer.

  Og når nu jeg lige er igang med en kommentar herinde, har jeg et lille spørgsmål. Du skrev for noget tid siden, at du havde planer om at tage rundt i landet og besøge læserne. Jeg er nysgerrig på om det stadig er en del af dine sommer-planer? 🙂
  Mvh Line

  Svar
 24. Saga says:

  Hvis folk ikke kan klare at du er lækker og glad, så skal de måske bare finde en mere brokke-agtig blog at følge. Skid hul i det og læg alle de billeder op af dig selv i undertøj, du har lyst til! God weekend 🙂

  Svar
 25. Katrine says:

  Enig i alle de positive kommentarer herinde, og at det er vigtigt, at du bemærker, at de er i klart overtal. Jeg synes absolut ikke, at du skal lade dig censurere af nogle få trolls med lavt selvværd. De følger med mediet og er nok noget du må lære at overse og sortere fra. Du skriver vildt reflekteret og fornuftigt om lysten til mere energi og overskud og taler med dine indlæg om strækmærker etc. også imod idealet om, at vi for alt i verden ikke må ligne vores alder og helst skal bestå af 0 gram fedt og 50%botox. Men som blogger er du en del af en gruppe, hvor før/efter billeder til tider bliver dyrket som porno og opskrifter på sund og perfekt livsstil bliver et fix, som læsere går amok over, og som bitre læsere desværre bliver provokeret af. Det vi siger og skriver, eksisterer altid i en kontekst. Og lige nu er din kontekst bare også fyldt med før/efter billeder. Det går ud over dig. Men hvis du holder op med at bidrage til den kontekst, bliver helhedsbilledet kedeligere, og skøn/sundhedsidealet unuanceret. Det ville være en skam.

  Svar
 26. Nanna says:

  Jeg har aldrig kommenteret herinde før, selvom jeg er fast læser, men da jeg så det første punkt her på listen, blev jeg nødt til lige at skrive en kommentar. For du er bare så sej og så har du altså en virkelig smuk krop – både før og efter træningsforløbet! Og jeg håber ikke de negative kommentarer kommer til at fylde alt for meget, men at du i stedet vil huske på alle de (MANGE) positive kommentarer du har fået. Du er så sej og jeg elsker at følge med i din blog – du har virkelig den sødeste familie! Så bare bliv ved med at gøre hvad du gør 🙂

  Svar
 27. Ida says:

  Altså, ikke fordi man skal sammenligne, men jeg er 24 år og ser slet ikke så godt ud som dig i undertøj. Min genetik er all-in på strækmærker og appelsinhud allerede som 11-årig, også på trods af at jeg elsker sport og yoga. Så man kan virkelig gøre meget selv, men der er altså også meget, man ikke kan gøre noget ved. Derfor synes jeg, det er så fint, det du skriver ift. at føle sig stærk og frisk i kroppen, og så huske på at sætte pris på at den fungerer til det den skal, i stedet for kun at fokusere på, om man ser godt nok ud. Det tror jeg, man bliver meget gladere af.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *