Sooool! Stribet solfaktor

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF MATAS

image

Vi befinder os jo lige nu i varme og solrige Grækenland, hvor temperaturen er omkring 30 grader. Derfor er det begrænset, hvor meget tøj vi har på, til gengæld er vi selvfølgelig smurt i solcreme fra top til tå. Inden afrejse sendte Matas os en masse af deres stribede solprodukter. Allerede hjemmefra har vi haft gang i striberne og er ret begejstrede. Særligt børnesolcremen, der er nem at dosere, da den kommer i en flaske med pumpe, og er nem at påføre, da den trænger ind i huden hurtigt, hvilket for begge børn er en bonus, da de hader at få solcreme på. Hader! Det forstår man jo et eller andet sted godt. Men de og vi kommer ikke udenom det, slet ikke her, hvor solen er stærk og tiden i skyggen begrænset, da der er run på begge unger, som enten plasker rundt i poolen, eller lige har lært at gå og derfor ikke sidder stille, nogensinde.

Også hovedbundssprayen har vi fået brugt meget af, da Uma ikke føler sin solhat, der bliver flået af lige så hurtigt som hun får den på. Og selvom hun har en del hår, er det alligevel rart og nemt, at kunne give hendes skilning et par sprøjt med faktor 15.

At det hele er uden parabener og parfume er kun et gigantisk plus, særligt i de mængder vi bruger til de små størrelser i huset.

image

Den kølende aftersun er særligt jeg begejstret for. I det hele taget er aftersun noget jeg bruger en del af når jeg er på ferie, og præcis som med solcremen er denne nem at have med at gøre. Også solstiften er kommet frem sidst på dagen, når min næseryg, læber og kindben trænger til lidt ekstra beskyttelse. Igen; Nem at have med at gøre, og så er den perfekt at have med i tasken, når man ikke lige har plads til den helt store dunk.

image

Efter mange år med dyre og fancy solcremer, er jeg ret overrasket over, hvor gode Matas solstriberne er, og jeg tror helt bestemt, at jeg vil blive ved med at bruge dem, særligt til børnene.

image

Du kan se og købe produkterne på Matas.dk – Og så vil jeg ellers gøre alt for at slæbe det varme vejr med hjem til Danmark på søndag…

14 replies
 1. Tine says:

  Hvor smart med en hovedbundspray! Det anede jeg ikke, at der fandtes.
  Er solcremen til at få af tøjet, når man vasker?
  Min pige er heller ikke vild med at få solcreme på og når hun vrider og vender sig, er det svært ikke at ramme tøjet med lidt solcreme.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er nemlig giga smart!
   Ja, altså jeg har i hvert fald ikke bemærket at det ikke er kommet af. Og vi har også meget (!) overalt. Uma vrider sig også, derfor er det også så fedt at den trænger hurtigt ind og ikke fedter så længe.

   Svar
 2. Anne says:

  Bare lad det gode vejr blive dernede- vi rejser til Parga på mandag.
  Dejligt med lidt tips til solcreme – har det meste men skal da ind og have en hovedbunds spray (viste ikke det fandtes) men det er nok godt til min drengs lyse hår og min mands meget tynde😉
  Hvad gør aftersun godt for?
  Håber i får en fortsat god ferie😊☀️

  Svar
  • Sneglcille says:

   Den plejer og fugter, og nedkøler huden efter en dag i solen, og så holder ens tan længere har jeg ladet mig fortælle.

   Svar
 3. Louise says:

  Hvordan er sololien, den har jeg nemlig overvejet? Men tænker, at den måske ikke er fantastisk, siden du ikke beskriver den…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Den er også god! Har endnu ikke prøvet den så meget på grund af den lave fakta, men de sidste dage hernede kommer den frem 🙂

   Svar
 4. Kathrine says:

  Hvordan kan det være, der findes en hovedbundssolcreme uden at jeg har opdaget det!? Min hovedbund bliver altid ildrød og gør så ondt så ondt, lige indtil den begynder at klø, fordi huden skaller af. Er den god? Og undgår den at fedte håret?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Den fedter lidt, men slet ikke i forhold til solcreme. Og man skal ikke bruge særligt meget. Bare et par sprøjt 🙂

   Svar
 5. Katrine says:

  Af ren nysgerrighed: Hvis du ikke kan lide en sponsorgave, skriver du så stadig om den? Du skriver jo, at dine holdninger ikke er købt, og det tror jeg absolut på. Er bare endnu ikke stødt på et kritisk, sponsoreret indlæg fra din hånd – og så er det knap så gennemsigtigt og anmelderagtigt, og mest bare rendyrket reklame for produktet (som ovenstående)? Jeg vil gerne understrege, at jeg er ivrig og glad læser af din blog, men kan nok ikke sige mig fri for at være lidt træt af alle de sponsorerede posts. Især når tre bloggere i samme uge helt spontant hopper på Bakken

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hej Katrine
   Jeg har skrevet lidt mere om spons her: http://sneglcille.dk/om-sponsoreret-indhold-paa-sneglcille-dk/
   Størstedelen af de betalte indlæg jeg får tilbudt, vælger jeg fra da det gerne skal give mening for mig og jer, så allerede der undgår jeg at skulle skrive negativt om noget eller nogen.
   Men dermed ikke sagt at jeg ikke kunne finde på at skrive kritisk eller negativt i et betalt indlæg, jeg tror bare jeg er god til på forhånd at sortere det fra som jeg ikke kan skrive noget godt eller konstruktivt om. I denne måned har jeg sagt ja til fire betalte kampagner og nej til syv, bare for at komme med et eksempel. Der kunne med andre ord være væsentligt mere spons fra min hånd, men det ville være lidt i overkanten og så vil jeg klart hellere skrive om Bakken, solcreme, ferier og tøj, end om for eksempel hygiejnebind og teleselskaber, eller hvad det nu kunne være. At der er mange sponsorerede posts gør jo netop, at jeg kan leve af bloggen, og jeg prøver virkelig at skabe en balance i det og ikke mindst at gøre dem der er, relevante og interessante. Dermed ikke sagt at jeg ikke forstår at det ind imellem er lidt irriterende når flere bloggere skriver om samme betalte emne, det synes jeg faktisk også selv, eller at det er lidt meget, når jeg som det er tilfældet i den sidste uges tid, har haft en del flere betalte indlæg end jeg plejer. Til gengæld går der så noget tid før der kommer mere. Det er sådan det er lige nu.
   God dag
   KH Cecilie

   Svar
 6. Helle says:

  Hovedbundsspray?! Ge-ni-alt; det skal jeg så meget have fat på inden min ferie – os med fint skandinavisk hår er jo screwed uden hat, og nogle gange er det altså rart at undgå hat i 35 graders varme – så TAK for tippet!

  Svar
 7. M says:

  Jeg har for et par år tilbage prøvet striberne af – for tænkte at de dyre ikke nødvendigvis var så meget bedre. Men jeg blev skuffet – de kan have ændret sig siden. Da jeg prøvede dem, var de svære at smøre ud – men blev ekstrem fedtet og alt man havde på af tøj efterfølgende blev gult. Man skulle næsten skrubbe solcreme af, hvis ikke ens håndklæder skulle blive gule af solcrem.
  Hvordan oplever du dem på det område?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg ved ikke om de har ændret sig, da jeg ikke selv har prøvet dem tidligere, men jeg synes netop ikke at den klistrer og den trænger virkelig nemt ind. Særligt den til børn.
   I forhold til pletter, har jeg endnu ikke haft den på noget hvidt tøj, så jeg ved ikke om den smitter af på den måde den beskriver.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *