Sommerskriveri i Costume

I det nye Costume skriver jeg lidt om sommer-forventninger og minder. Det er første gang længe, at jeg har haft noget udgivet på print og pludselig savner jeg det, meget mere end jeg troede. Heldigvis lader det til, at der kommer mere af den slags fremover – og det gør mig skide glad.

Jeg håber I har lyst til at købe bladet og læse med på side 72.
God torsdag!
13340066_10154187606827510_2987568825037612264_o

 

 

 

4 replies
 1. Selma says:

  Kære Snegl!
  Min kommentar har ikke relevans for dette indlæg, men jeg vil blot gerne takke dig for din åbenhed da du opdagede en knude i brystet. Dine tanker og overvejelser har hjulpet mig så meget her de sidste 3 uger, hvor jeg selv har ventet på en afklaring og været i en ulidelig limbo. Jeg har læst indlæggene (særligt den om tankerne knuden satte i gang) igen og igen. Det har været en stor hjælp. Jeg har lige netop i dag fået at vide at min knude er en uskyldig cyste og jeg kan igen trække vejret normalt.

  Tak for en dejlig blog!

  Mange hilsner
  Selma (en læser og felow vesterbroer der næsten har været med fra starten :))

  PS: Jeg skynder mig ud og køber Costume nu <3

  Svar
 2. Louise says:

  Jeg har lige brugt det sidste stykke tid på at læst de indlæg, som jeg endnu ikke havde fået læst – og derved også fået læst dit “i øvrigt” på bahnes blog, og vil bare sige at jeg ville ELSKE at høre Mads og monopolet med dig som en del af monopolet – jeg krydser fingre!!! 😀

  Svar
 3. Josefine says:

  Hvor er det godt! Jeg elsker at læse det du skriver. Dine ord gør det hele meget virkeligt… Du kan squ noget med ord!

  Svar
 4. KiaGlad says:

  Bladet er købt og dit indlæg er gemt til næste gang jeg sidder med en varm kop kaffe og har lidt mig tid 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *