SØNDAGSSHOPPING på en mandag: Sommertøj til de mindste damer

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE
I et forsøg på at begrænse shopping til mig selv (ha ha), har jeg i denne uge valgt at sætte fokus på den yngste i huset, nemlig Uma, der med sin nogle og 80 centimeter lange krop og ret voldsomme motorik skal have en relativt stor sommergarderobe, hvis altså jeg vil undgå at vaske tøj hver dag. Seriøst, hun har flere outfit-skift en Beyonce på tour. Heldigvis er der rigtig meget pænt derude lige nu…

For eksempel:

Screen Shot 2016-06-13 at 22.05.16

 1. Jeg er helt syg med det her print! Og så kan jeg ret godt lide at hun er pakket så meget ind når hun er i vandet eller på stranden, for selvom vi selvfølgelig dypper hende i solcreme, er det på en eller anden måde lidt nemmere at beskytte hende med noget der dækker kroppen som denne gør. Den koster 250,- HER
 2. Guldfisk! HER
 3. Jeg er ret vild med mint, ret vild med palmer og vældig glad for over-alls, så… De her koster 250,- HER
 4. Adidas og prikker, i størrelse mini, what’s not to like?! 200,- HER
 5. Uma er vildt god i blå, så det propper jeg hende gerne i så tit som muligt, og denne girafkjole er simpelthen for pæb til at lade være, så den er allerede klikket hjem. Den koster 200,- HER
 6. Fin, hva?? Altså, hvis den fandtes i en størrelse 179cm, så skulle jeg selv have den… 210,- HER
 7. Selvom Uma er begyndt at gå, kravler hun gerne når det skal gå stærkt, så hendes små knæ og ben bliver skrammede, derfor har jeg en del løse bukser til hende. De her er ret fine, til 250,- HER
 8. Jeg foretrækker faktisk dragter og shorts frem for kjoler til Uma, og denne er så pæn, 340,- HER
5 replies
 1. Tine says:

  Fine sager til den unge dame!
  Jeg har selv en 1-årig, der lige har lært at gå, men hun kravler stadig 80% af tiden. På en eller anden måde får hun altid kravle-knæene viklet ind i kjolen og så står hun på snotten! 😉
  Næ, knickers og løse bukser, for at skærme knæene, og dragter, der ikke hæmmer bevægeligheden er vejen frem 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *