SØNDAGSSHOPPING: Kjoler, kjoler, kjoler

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg kan ikke få nok sommerkjoler, specielt ikke når vejret er som det er i de her dage. Jeg elsker hvor simpelt og nemt det er med en kjole på varme dage og selvom mit skab efterhånden er godt fyldt op med kjoler i næsten alle farver, mønstre og snit, er der altid lige plads til endnu en. Lige nu gad jeg godt at nogle af dem herunder fandt vej hjem til mig… Også selvom det da godt nok ikke var meget farve jeg fik fundet frem. Oh well, pæne er de!

Screen Shot 2016-06-03 at 22.22.07

 1. Jeg ville egentlig aldrig tage en kjole som denne med mig normalt, men jeg så den på et kampagnebillede og nu har jeg svært ved at slippe tanken om den. Den koster 350,- HER
 2. Kjole i et af mine yndlingssnit som fungerer både til hverdag og fest, vinter og sommer, og som efter min mening er et snit, der klæder de fleste.  Denne koster 300 kroner HER
 3. Yndig og cool på samme tid er hvad denne fine printede sag er. Jeg elsker ærmerne! Den koster 1000 kroner lige her
 4. En naked dress! Tænker at bruge den under en af mine efterhånden mange kimonoer til høje stilletter og cocktails i glasset. Den koster 700 kroner HER
 5. Den ser så ualmindeligt behagelig ud, og som jeg tidligere har nævnt bliver jeg mere og mere hooked på lange kjoler. Og nu er denne nedsat med 50% så hjem til mig skal den… 300,- lige her
 6. Denim og one-shoulder er endnu to trends jeg længe lovede mig selv, at jeg aldrig ville falde for igen, her er jeg så alligevel faldet pladask for en kombination af begge, og til 200,- er den synd slet ikke så utilgivelig. Find den HER
 7. Altså hvis nu man skulle giftes igen snart, så skulle jeg klart blive det i denne. Av den er pæn, og nu nedsat til 1875,- (den findes også i sort, og den tror jeg faktisk godt jeg kunne finde på at springe på. Skal bare lige finde på en anledning) HER
 8. Hvor rar ser denne her lige ud? Og så er den ovenikøbet pæn. Både til flade sandaler og høje stilletter og knaldrøde læber. 800 bananer koster den lige her
 9. Jeg har en del af den her slags kjoler som er geniale til rigtig varme dage. Denne koster 160,- lige HER

 

 

4 replies
 1. Sisse says:

  Ej SÅ fine 🙂 Er der nogle af dem, som du tror, man kan mase en lille gravid mave ned i? Pænt ventetøj er jo virkelig svært at finde 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tillykke med maven 🙂
   Jeg tænker at 2, 5 og 9 i en størrelse større end før-gravi-mave sagtens kunne gå. Ellers må du love mig at prøve Stine Goyas ‘Brush’ og ‘Fantastique’ kjoler. De er geniale! Asos laver også nogle pæne preggo ting.

   Svar
   • Sisse says:

    Tak 🙂 jeg kigger nærmere på de tre du har nævnt, og ja jeg har faktisk været i Stine Goyas flotte Brush og Fantastique inden jeg blev gravid – havde glemt dem igen – men de skal da helt sikkert prøves af på maven 🙂 Nyd det gode vejr!

    Svar
 2. Stine says:

  Kan *det passe at du på et tidspunkt prøvede en edder fin kjole/tunika med store gule blomster på? Sådan lidt chiffon-agtig? Jeg tror måske det var på Snapchat?! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *