SØNDAGSSHOPPING: Blødt og rart

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

Ok, det bliver meget lidt fashion det her indlæg, men eftersom at hver eneste muskel i min krop gør nas, mit søvnunderskud er ved at indhente mig og mit højre lår endnu sover en smule efter fire timer i et fly med 11 kilo sovende Uma på skødet, er tanken om kjoler, hæle, blondeundertøj og noget som helst højtaljet nok det sidste jeg gider tænke på. Så derfor går der lige blød hygge i den også på shoppingfronten.

Screen Shot 2016-06-19 at 21.21.21

 1. Blød langærmet top, som jeg køber i en størrelse større end normalt. Fungere både til en stenet søndag, men også blandt andre mennesker. Jeg har den både i sort og grå. 160,- HER
 2.  Helt oldschool pyjamassæt i ret fint print fra DKNY. Nedsat til 360,- HER
 3. Denne her maskeagtige sag er SÅ god. Det er en creme man putter i hovedet inden man skal sove, eller bare om morgenen på en dag, hvor man alligevel bare ligger vandret, og så får man den fineste hud og glød 6-8 timer senere. Jeg elsker den slags produkter. Denne er nedsat til 227,- HER
 4. Prikket kåbe, 200,- HER
 5. Fin kåbe i paisleyprint, til 300,- HER
 6. Perfekt jerseybuks. Findes i flere farver til 250,- HER
 7. Lang sweatshirt, egentlig til mænd, men det er helt perfekt, eftersom at jeg foretrækker min mands trøjer på dage som denne. HER
 8. Ja, det er shorts med toast-print… Jeg er vild med det. Til 180,- HER
2 replies
 1. Mette says:

  Du havde på snappen på din ferie sådan en fin hvid’ish “t-shirt” med noget skinnende mønster på. Vil du fortælle hvilket mærke det er og evt. linke til den? (Det var en af de sidste dage)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *