RABATKODE: 40% på Me & The Met

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Fra i dag og de næste fire dage får du 40% rabat på Me & the Met, hvis du bruger rabatkoden sneglcille40
Nu er det langt fra første gang at jeg skriver om Me & The Met, ligesom at det langt fra er sidste gang at jeg shopper der, for ikke nok med at de har nogle vanvittigt lækre brands hos sig, har de også et vanvittigt lækkert koncept, hvor de bringer din bestilling ud samme dag (!), såfremt du bor i København, altså. Resten af landet kan dog få det tilsendt helt normalt, så Me & The Met er altså for alle. Og nu da der er 40% er det da bare med at få shoppet, ikke sandt??

Jeg har selv shoppet kjoler… To styks.

image
Designers Remix er et af de der brands, der altid kan redde en tøjkrise, jeg er vild med kombinationen af det ultrafeminine og mega seje, som går igen i alle styles, også i denne blå yndige sag, der hvis jeg selv skal sige det også er lidt rå med sin blå farve og snørre i taljen.

image

Og SÅ er der kattekjolen her. Den er fra Paul & Joe Sister, som er et mærke jeg særligt for nogle år siden var mega glad for, da de laver nogle ret seje og fine ting til rimelige penge (altså ikke billigt, men bestemt heller ikke ubetaleligt), og for nylig har jeg fået øjnene op for mærket endnu engang… Jeg har jo som bekendt en ting for fjollede prints og i særdeleshed også for katte, så denne er jo på alle måder lige i skabet! Den er ret kort, men med den opknappede og meget sobre overdel gør det altså ikke så meget at man viser lidt lår, vel?!

image

Havde jeg nu skulle fortsætte shopperiet, er der ingen tvivl om at denne også var røget med i min bestilling, suk, og de her. Og jo mere jeg tænker på denne, desto mere fortryder jeg at den ikke kom med hjem.

Bruger du koden sneglcille40 får du som sagt 40% rabat og det gælder altså det hele, med undtagelse af Toga støvler og i forvejen nedsatte varer.

God fornøjelse!

3 replies
  1. Ingeborg says:

    Jeg græder en smule over at den blå allerede er udsolgt – den er ellers helt fantastisk! Håber i øvrigt at i får den skønneste ferie

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *