Nattesnak fra Kreta

Det er overhovedet ikke nat. Faktisk er den ikke engang 22 hos jer og kun en time senere her hos mig. Men alligevel er lyset slukket og tre ud af fire sover. Jeg er den fjerde, og altså den der er vågen. Jeg ligger i det ene soveværelse med Uma i dobbeltsengen. Hun hader samsovning. Jeg elsker det.
Egentlig står der en babyrejseseng lige ved siden af mig, som U har sovet i hele ferien, men i dag har hun været pjevset og virket utilpas. Her til aften var det helt galt, og jeg tror hun havde feber. Måske på grund af den motherfucker af en kindtand jeg kan ane i gabet på hende. Jeg synes derfor hun skulle sove hos mig. For jeg ved hun kommer til at vågne hele natten og det er nemmere at kunne række en arm ud og nå hende, end at skulle ligge halvt nede i en rejseseng 14 gange i løbet af en nat.

I morgen på det her tidspunkt er vi på vej til lufthavnen. Ferien er slut. Jeg kan i dette øjeblik på ingen måde overskue hjemturen, da vi altså først er hjemme i Kbh lufthavn klokken halv fem søndag morgen. Suk mand! Nåh, men i det mindste har vi god tid til at pakke sammen i morgen, og med en sen middagslur, endnu et sæt gigantiske ja-hatte og godt med batteri på iPaden skal det nok gå det hele. Vi har haft en vidunderlig uge og er klar til at vende hjem til vores lejlighed og ikke mindst katten. Desuden har jeg så syyyygt mange myggestik. Allesammen i mine knæhaser. Hvad fuck sker der for det?! Så det er endnu en grund til at jeg ser frem til at komme hjem igen. Og så er der jo kontoret!

Alt godt. Nu sneg klokken sig over 23 og jeg vil forsøge at sove, sådan at jeg bare er lidt frisk i morgen når børnene vågner klokken røv, for selvfølgelig stoppede det der sove til 8:30, som jeg absolut skulle udbasunere herinde for bare et par dage siden. Næ, klokken 6 står vi op nu. Men det er selvfølgelig en hel time senere end derhjemme. Nårhnej, det er præcis det samme. Tidsforskellen gør det dog mere udholdeligt. Der sker nemlig et eller andet ubehageligt inde i mig, når der står noget med 5 på uret og barnet beslutter at det er morgen, eller 4 som Uma også ind imellem lige hiver frem fra ærmet.

Nå. Godnat!

image

8 replies
 1. Cille says:

  Før klokken 6 er nat. Basta :-). Håber I kommer godt hjem – det er lidt et røv-tidspunkt at rejse. Men det går nok – vi har også gjort det og på en eller anden måde fatter ungerne at det altså er fælles indsats :-).

  Svar
 2. Jannie says:

  Jeg spørger af ren nysgerrighed, ik for at pege fingre eller andet i den dur … Men jeg tænker at i har taget Otto ud af skole uden før den officielle ferien for at tage afsted, og gjorde i ikke også det da i var i USA? Hvilke tanker gør i jer omkring dette, hvis det overhovedet er noget i gør jeg nogen tanker om? Og hvorfor har i valgt ikke at gøre det samme med søde Leo?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Otto går i 0. klasse, så vi synes det netop er nu vi kan gøre det. Og da vi har muligheden for at give ham de oplevelser for tiden, giver det rigtig god mening. For os. 🙂

   Som jeg tidligere har understreget, svarer jeg ikke på spørgsmål, der omhandler Leo. Det jeg skriver herinde, er det der bliver delt. Ikke andet. Men vi er jo ikke alene om at bestemme over Leo og Leos tid, og det er ikke altid at dele-puslespillet går op. Så det er ikke et aktivt fravalg, hvis det er der du vil hen.

   Svar
 3. Malene says:

  Jeg får næsten kun myggestik i knæhaser og albuebøjninger – fordi huden er tynd og blodårene ligger yderligt, har jeg ladet mig fortælle. Det smarte er, at jeg så slipper for myggespray på hele kroppen, det et parbpust i de områder for det meste er nok👍

  Svar
 4. Pernille says:

  Seriøst. Hvornår stopper det med at vågne så syyyygt tidligt? Min dreng bliver 1 år i morgen, og før vi fik ham, tænkte jeg, at børn på 1 år da sover IGENNEM og i hvert fald til kl. 7! Choooooock!

  Svar
 5. Jannie says:

  Sneglcille – Okay, min søn starter i 0 til sommer og vi er inviteret ud og rejse i efteråret uden for skolernes sommerferie, så det var bestemt ikke for at pege fingre som jeg også skrev, bare for at høre hvad i havde gjort af overvejelser. Jeg har tænkt meget over det, men det skal man så ikke når de bare går i 0 kan jeg høre.
  Og mhs. Til Leo, var det bare en tanke – ikke fordi jeg regnede med at du og din mand aktivt fravalgte et barn. Som i slet ikke, men man kan så hurtigt blive misforstået på skrift .. Men det kender du nok alt til.
  Velkommen Hjem og god søndag.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *