Lykkeglimt og verdens bedste fødselsdag

Screen Shot 2016-06-30 at 10.08.35

Midt i den grød af hårde følelser, smerte og frustration vi padler rundt i lige nu, er der heldigvis også begyndt at dukke små glimt af lykke op. Som når Uma med et grin trykker os på næserne og råber ‘Bååååt!’, når det banker på døren og endnu en buket blomster med kort, der ønsker om god bedring dumper ind, TAK!, når vi læser Harry Potter og Otto næsten ikke kan sidde stille af spænding, samt hans forargelse når børnene i bogen gør noget man ikke må, når mine forældre og søskende endnu engang står på hovedet for os og sætter deres egen hverdag fuldstændig på hold og bare står klar med åbne arme til at gribe os, når vi vakler, når Cana dukker op med gaver på kontoret, når Rachel cykler gennem regnvejr med hele Lagkagehusets udvalg i sin cykelkurv til mig, eller når min mand fra vores seng får stablet en fødselsdag på benene til mig, så jeg i går, kom hjem til gæster, champagne, mad, flere blomster og den vildeste fødselsdagsgave nogensinde. Jeg ved ikke hvordan han har båret sig ad, da han ikke engang kan tage sko på selv, og når han så fortæller mig, at kærlighed kan få alt til at ske, hyler jeg lidt igen, selvom det muligvis er det mest platte jeg nogensinde har hørt. Men han har jo ret.

Det her, skal vi nok også komme igennem.
Tak for alle jeres kommentarer og mails, I har ingen anelse om hvor meget det betyder. Jeg er heldig.

Screen Shot 2016-06-30 at 10.10.32

Materiel lykke: Fødselsdagsgave fra min mand

21 replies
 1. Mette says:

  Ønsker jer ALT det bedste og mere til! Jeres lille familie vil komme endnu stærkere ud på den anden side <3 Og tillykke med i går.

  Svar
 2. Anne says:

  Hold k**t hvor dejligt og fortjent! Håber din fødselsdag blev dagen hvor alt vendte, og I nu går lysere tider i møde!

  Svar
 3. Viberg says:

  Simpelthen altså bare det dejligste opslag! Dejligt du havde en skøn dag !
  Og det er velfortjent! Karma !

  Svar
 4. Christina Havning says:

  Årh dagens bedste indlæg. Stort tillykke med igår. Og ja! Jeg står i Lagkagehuset og tuder! Du skriver vidunderligt og din familie har fortjent al den kærlighed I får😘

  Svar
 5. Mathilde H says:

  God bedring me din bedre halvdel, dejligt at begynde og se de gode ting igen. Lyder som en fin fødselsdag, og den vildeste gave. Er helt vild med de sko!!!

  Svar
 6. Sandra says:

  Hvor er det bare dejligt for dig, og jer – sikke en dejlig dag du fik! Det er så rørende! Fortsat god bedring til manden din 🙂

  Svar
 7. Eva says:

  Ej. Hvor er det bare fantastisk og betænksomt af din mand. Jeg er så vild med det! Mange gange tillykke med at have en så dejlig familie og med fødselsdagen i går fra en, der står i samme situation, som du gjorde da du ventedeOtto,og som lige har brugt de sidste mange uger af barslen på at pløje sig igennem hele din blog. Der er sgu håb forude for den kærlighed! Af den ene eller anden art.

  Svar
 8. Jeanette says:

  Gid jeg var Otto og aldrig havde læst/hørt/set Harry Potter før. Han har så meget godt i vente jo.
  Tillykke med din fødselsdag i går og – så dejligt at fu havde en god dag. Og god bedring til freelancer.

  Svar
 9. Tine says:

  Stort tillykke med fødsesldagen! Det lyder som en helt perfekt dag (trods omstændighederne)
  Jeg sidder med våde øjne – du har en helt fantastisk mand <3 <3 Kærlighed er det vildeste og du har så meget fortjent det.

  Svar
 10. Mette p says:

  Puh der fik jeg helt tårer i øjnene. Dejligt at du havde en så god dag med så mange fantastiske mennesker omkring dig. Stort tillykke!

  Svar
 11. Emma says:

  Det lyder som om, at du har fundet dig verdens bedste mand, og at din mand har fundet sig verdens bedste kone!

  Svar
 12. Anne Mette says:

  Ej, så fik jeg også tåre i øjnene! Du er i sandhed en heldig pige, men hold nu op, hvor er din mand også heldig med dig <3 I er så pisse seje sammen! Du fortjener sådan en dejlig dag, som i går.

  Svar
 13. S says:

  Ihh altså.. Nu sidder jeg her med våde øjne. Sikke gode mennesker. Tillykke til dig med fødselsdag, familie og fantastiske mennesker.

  Svar
 14. Kristina says:

  Du fortjener det Cecilie – et stort forsinket tillykke med fødselsdagen! Hvor er det smukt som livet bringer glæde og solskin, selv når I er hårdt spændt for. Gid det må fortsætte til alt er back to normal 🙂

  /Kristina.

  PS: er jævnt misundelig på Harry Potter-læsningen. Min ældste er 4 år, og jeg. Kan. Ikke. Vente til jeg kan begynde højtlæsningen! Hvis det også er første gang du læser bøgerne, så GLÆD dig – you are in for a serious treat 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *