Lufthavnsupdate: Forelsket og på vej hjem

Godmorgen fra min yndlingsby, eller i hvert fald min anden yndlingsby: Barcelona.

Vi forlod skibet for et par timer siden og har nu en del timer i lufthavnen inden vi endelig endelig endelig skal genforenes med vores børn.

Det har været en fornøjelse at være afsted og jeg skal nok skrive et mere detaljeret indlæg om skibet og vores oplevelse, når jeg er hjemme.

Jeg tror vi begge var ret overraskede over, hvor meget vi egentlig har haft brug for sådan et par dage i hinandens selskab. Det blev først tydeligt da vi rent faktisk var det. Det har været så sundt lige at blive mindet om hvorfor vi har valgt hinanden, at mærke sommerfuglene for fuld smadder og have samtaler helt uden afbrydelser og om alt andet end madpakker og bleer. For selvom vi også har det derhjemme, altså samtaler der ikke handler om bleer, er det bare noget helt andet lige at komme væk fra sin hverdag et øjeblik, sammen, og blive bekræftet i at man er lige der, hvor man allerhelst vil være med det helt rigtige hold af mennesker.

Med det billede malet i lyserøde ord vil jeg nu nyde de sidste timer i Barcelona med min søde og ret flotte Freelancer. God tirsdag!

image

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *