I øvrigt #53

 • Savner jeg min seeeeng!
 • Er det først for nyligt gået op for mig, hvor mega optur det er at falde i søvn med armene over hovedet. Kan ikke forklare hvorfor, men det føles rart.
 • Skal vi i gang med at indrette kontor, Cana og jeg, og jeg har sjældent glædet mig så meget til noget.
 • Lever jeg i denne uge af vandmelon, chips med oregano smag, Frappe, hvidt brød, små feta/spinat-tærter og tomater med salt. Og nutellamadder ikke mindst.
 • Gjorde jeg i morges den opdagelse at min yngste afkom ikke kan lide Nutella. Hun smagte, rækte tungen ud, råbte ‘arhbarh’  og kylede den halve Nutellamad, jeg med spænding i blikket havde lagt foran hende, ned på fliserne. Chok!
 • Tabte tjeneren i morgenmadsrestauranten en kvart kop Americano ned i skødet på mig i formiddags og jeg har nu et skoldet inderlår. Av og pis.
 • Er der premiere på Orange Is The New Black i morgen!
 • Tror jeg at jeg bliver nødt til at anskaffe mig et par lyserøde Stan Smiths
 • Læser jeg Harry Potter for Otto, og har enormt svært ved ikke lige at læse lidt forud, når han er faldet i søvn.
 • Er jeg kommet til at følge alt for meget med i hele Taylor Swift/ Tom Hiddleston fadæsen. Meget mere end jeg bør indrømme.
 • Skrev jeg i dag et træningsindlæg med den ene hånd, mens jeg spiste en halv plade chokolade med den anden.
 • Er her stadigvæk dejligt, lige her på Kreta, men jeg begynder så småt at glæde mig til at skulle hjem. Har helt klassisk virkelig meget lyst til en rugbrødsmad, og ser frem til at sove med dyne.
 • Har jeg brugt alt for meget tid og batteri på at forsøge at uploade et billede til det her indlæg. Det må I have til gode. Klokken er 22 (21 hos jer) og jeg skal simpelthen sove. Solskin, pool, og en halv øl har slået mig ud. Endnu engang. Godnat.

11 replies
 1. Camilla b says:

  Omg det med Taylor Swift og Tom Hiddleston!!! Jeg kan slet ikke lade være med at følge med! Jeg læste en artikel i dag, at mange tror, det er staged, fordi Tom Hiddleston har brug for publicity, når nu han måske er med i kampen om rollen som den nye James Bond… Hvad tror du?
  Hvis det er rigtigt, så synes jeg godt nok det er hurtigt, og jeg får faktisk også ret meget medlidenhed med Calvin Harris. Hun må jo næsten have set TH på sidelinjen, ikke?
  Ih altså er en sucker for alt det sladder 🙈

  Svar
  • Mie says:

   Jeg forstår det slet ikke heller. Det må da være et publicity stunt?
   Det rygtes de mødtes første gang den 1. maj, til Pre-MET dinner hos Anna Wintour. Så meget affære kan der ikke have nået at være?

   Men historien var da ellers at det var Calvin der havde endt det pga ønsker for fremtiden?

   Jeg er forvirret. Og HAR BRUG FOR at vide mere… 🙂 🙂 🙂

   Bonusinfo: Calvin Harris lavede åbenbart selv den samme på sin eks, da han fandt sammen med Taylor Swift. Det var også indenfor et par uger.

   Svar
   • Emma says:

    Ej, jeg har virkelig brug for at en eller anden forklarer hvad der er sket ang. de to. Jeg googlede det og forstod ikke en brik fordi det bare bugner over med artikler, der går ud fra, at man allerede ved det!
    HJÆLP! Del lidt sladder!

    Svar
    • Mie says:

     Kort fortalt:
     Taylor Swift og Calvin Harris gik fra hinanden for et par uger siden.
     I denne uger er der kommet billeder frem af Taylor Swift og Tom Hiddleton, som kysser på stranden foran hendes mansion på Rhode Island. Jeg ved ikke hvornår billederne er fra, men indenfor den sidste uge vil jeg skyde på. Og i går kom der billeder frem hvor de står på et privatfly sammen. Distination stadig ukendt.

     Det siges de mødtes første gang til en pre MET dinner, og til MET galaen dansede de rundt sammen og havde det sjovt.

     Det største drama er vidst at hun er sammen med en ny 2 uger efter hende og Calvin slog op. Men der ligger også lidt spekulationer om hun har været sammen med Tom Hiddleton i maj.

     Og så rygtes det at det var hende der slog op med Calvin Harris, over telefonen. Under to uger efter han var i et alvorligt biluheld.

     … jeg ved alt for meget om det her.

     Svar
 2. C says:

  Fuck! Jeg har lige opsagt mit Netflix, fordi der var for langt mellem snapsene… Og så responderer de med OITNB… Snedigt træk, Netflix. Snedigt!

  Svar
 3. Lika says:

  Haha jeg elsker kommentar-feltet i dag! 🙂 I øvrigt, Cille – har en lillebitte bøn til dig – jeg mangler inspiration til gode, fine, lyse, holdbare, ikke for nedringede t-shirts – og gerne fine, office-sommer outfits. Håbede lidt på du gad at lave et indlæg om det? Eller bare t-shirts i almindelighed – dine favoritter måske? Eller noget om dine sommerfavoritter – et eller andet i den dur. Jeg mangler så meget sommertøj og kan aldrig rigtig fine ud af hvad jeg skal investere i. Håber du kan hjælpe (og gider) 🙂 Hav en fortsat dejlig ferie og beklager forvirret kommentar.

  Svar
 4. Nanna says:

  BEDSTE måde at falde i søvn på! Og faktisk også bedste måde at vågne på 🙂
  Jeg har altid sovet bedst, hvis jeg vågner med armene over hovedet!

  Svar
 5. Camilla b says:

  Nej, men når nu både TS og CHs teams har været ude og sige, at der ikke er en tredjepart involveret, og de billeder af TS og TH så dukker op, kan man kun tænke sit.. 🙈 Der er så meget man kan spekulere over. Hvad er rigtigt? Er de virkelig et par eller er det bare for publicity? Alt for spændende at følge med i.
  Tror bare, det rykker ret meget ved folks opfattelse af TS, fordi CH netop næsten lige har været involveret i biluheldet, og han egentlig virker som den, der er offeret i hele det her… Who knows, håber snart der kommer en afklaring, haha!

  Svar
 6. Mette says:

  Haha, Jeg sover også ofte med armene over hovedet, men jeg kan ikke tælle, hvor mange gange jeg er vågnet i panik, fordi jeg ikke har kunne mærke min ene arm, pga. total mangel på blodtilførsel, og halvt søvne/halvt vågen været overbevist om, at den var faldet af i nattens løb! 😱😂

  Svar
 7. S says:

  Hvad er du? Jeg føler i hvert fald Otto er 100 procent Hufflepuff. Eller også vil jeg bare gerne have ham i mit hus!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *